Anne olamamanın acısı

Yaa canım basın sagolsun
Allah rahmet eylesin babana
Dediğin gibi isyan etmemek lazım
Sabır dua ile gelirmiş beklenen hayırlısıyla inşAllah

Allahım en hayırlı en güzel zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla Insallah

amin canım benim :) maydanoz- süt buharını denedin mi? rahimdeki vajinadaki iltihapları pislikleri temizliyormuş. mutlaka dene canım. eminim faydası olacaktır. en azından için temizlenir. ben adetim bitince 3 gün yapacağım.

canım nasıl yapıliyor bu kür canim

canım nasıl yapıliyor bu kür canim
2 litre sütün içine 1 demet maydanoz atılır ve tencerede buharı çıkıp maydanoz pörsüleşene kadar kaynatılır. bir kaba konulur(ağzı geniş bir kap olmalı, çünkü buharına oturulacak) sıcak bir odada bu kaptaki sıvının buharına çıplak bir şekilde oturulur ve beline battaniye sarılır. bu şekilde 20 dakika oturulur. buharı yaksa bile dayanmalısın. adet bitiminden itibaren 3 gün yapılması yeterlidir. yaptıktan sonra asla üşütmemen lazım. 20 dakika buhara oturduktan sonra eşinle ilişkiye girmelisin. sakın üşütme. ilişki bitince üzerine battaniye ört ve en az 1 saat kalkma. akıntın gelebilir. bu içinin temizlendiğini gösterir.

rahim iltihabı olanlarda, tüpleri kapalı olanlarda çok çok faydalıymış. bu sorunlarınız olmasa bile yapın bence. en azından içiniz temizlenir, yenilenir. benim teyzem bunu yaptıktan sonra hemen gebe kalmış. ondan duymuştum.

tüpleri kapalı olanlar özellikle yapsın çünkü tüpleri açıyormuş.

çok şükür eşimin sperm testi de iyi çıkmış canıım şimdi haber verdi :) artık hiç stres yapmıyorum çünkü çok şükür sağlık sorunumuzun olmadığını öğrendim kafam rahat oldu. artık hayırlısı olsun kuzum. senin için de dua ettim :)

Denemediğim şey kalmadı canım onuda denedim
Süt ve maydanozu kaynatıp ilk sıcağı çıktıktan sonra çömelir pozisyonda etrafıma havlu sarıp buharına durdum
Ah neler denemedim ki been

Ayy çok sevindim canım benim ne güzel
O zaman yakın zamanda senden güzel haberler gelebilir
Bak kafana takacağım hiç birşey kalmadı ne güzell
Çok sağol canım Allah razı olsun duaların için :))

Ayy çok sevindim canım benim ne güzel
O zaman yakın zamanda senden güzel haberler gelebilir
Bak kafana takacağım hiç birşey kalmadı ne güzell
Çok sağol canım Allah razı olsun duaların için :))
çok sağol canım benim :)

zaten inan bana kuzum gebelik stres yaptığımız için olmuyor. birçok hastalığı olup da gebe kalan, antibiyotik içtiği halde gebe kalan, sadece 1 kere ilişkiye girip gebe kalan çok kadın var. evleniyoruz hemen bebek yok mu bebek yapın diyor millet. çok şükür benim annem, babam, kayınvalidemgil asla baskı yapmaz ama milletin ağzı torba değil ki büzesin.

geçenlerde bir arkadaşımın oğlunun doğumgününe gittik. arkadaşım benden 6 ay sonra evlenmişti. arkadaşımın teyzesi herkesin içinde evlilik günümü arkadaşım ile karşılaştırıp senin niye bebek yok dedi. sinirden ne yapacağımı şaşırdım duymamazlıktan geldim. bütün sorun çevre baskısı ve stres. kafamız rahat olsa inan bebiş daha çabuk gelir :)

ben 2 buçuk senelik evliyim. 2 sene vajinismustum. tedavim biteli 6 ay oldu çok şükür. 3 aydır da bebek için düzenli çalışmalar yapıyoruz :))))))

Denemediğim şey kalmadı canım onuda denedim
Süt ve maydanozu kaynatıp ilk sıcağı çıktıktan sonra çömelir pozisyonda etrafıma havlu sarıp buharına durdum
Ah neler denemedim ki been
seninki çok nazlı :)) kuzenim 8 sene sonra anne olunca "beni çok beklettin nazlı kız" deyip bebeğinin ayağını ısırmıştı :)) ısırmak derken yani tatlı tatlı dişini değdirdi :))

tesekkur ederim canım deniyeceğim

tesekkur ederim canım deniyeceğim
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin. stres yapma. kafanı dağıtacak hobiler bul kendine. bol dua et. senin için dua edeceğim :)

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin. stres yapma. kafanı dağıtacak hobiler bul kendine. bol dua et. senin için dua edeceğim :)
Canım benim çok teşekkür ederim allah razi olsun ama malesef doğal yolla olmuyor bizim

Canım benim çok teşekkür ederim allah razi olsun ama malesef doğal yolla olmuyor bizim
Allah hiç beklemediğin anda size de o mutluluğu verecek. inanıyorum ben. kaç kişi imkansız denildiği halde hamile kaldı...o kadar çok var ki. ümitsizlik şeytandan, ümit etmek Allah'tandır. dua edin. bol sadaka verin. her güzel şey gelmeden önce acı meyvesini tattırır derler.

tabikide öyle allab hayirlisini nasip etsin hepimiz için veriyoruz sadakamizi hayirlarimizi yapiyoruz allahim kabul etsin yarabim

merhabalar. bende 2senedir tedavi olanlardanım malesef.
daha önce iğne çatlatma iğnesi tedavisi gördüm malesef gebelik olmadı.
pko hastaısyım fakat çok ileri derecede değil. eşimin spermleri iyi.
bu süreçte 1 yıl ara verdm kendiliğinden olur diye olmadı. ptesi ilk aşılamam oldu. şimdi beklemedeyim.

inşllah hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…