- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Flamingo00
-
Şu an ki bütün duygularıma tercüme oldun... yazdıklarını bire bir yaşıyorum. Şu an ne durumdasın umarım güzel haberler almışsındırNereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Şu an ki bütün duygularıma tercüme oldun... yazdıklarını bire bir yaşıyorum. Şu an ne durumdasın umarım güzel haberler almışsındır
Herşey gönlünce olsun benimde olmuyor ben tüp bebegede baslayamadimNereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ne acıymıs meger..
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
neden basliyamadin canım sizin sorun nedir acebaHerşey gönlünce olsun benimde olmuyor ben tüp bebegede baslayamadim
Sanırım eşim. Fazla kilolu. Testlerde azosperm cıktı bir defasında. Birde maddi olarak başlayamadık zaten sıkı calisiyoruz bilmiyorum artikneden basliyamadin canım sizin sorun nedir aceba
İnşallah bir an önce kavuşursun beklediğin haber tez zamanda gelir ama rabbim sana sınav yapıyor bende çok hayal kurdum çocuğum olucak yuvam olucak ocağım tütecek dedim 3 ay 27 gün evli kaldım.İnsanlar bebek bekledi ben dava günü.Hepimizin sınavı zor benim yaşıtlarım bebeğini büyütüyor ben antideprasan ilaçları alıyorum .Yinede şükürler olsun.Şükret dua et .Banada dua et.Bende sana dua edeceğim.Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Ne acıymıs meger..
Evet çok maddiyat gerektiren işlem 4 kez tüp bebek denemis birisi olarak benim eşimde azospermi doktora felan gittiniz mi aceba biz ameliyat olduk kaan aydos doktorumuzSanırım eşim. Fazla kilolu. Testlerde azosperm cıktı bir defasında. Birde maddi olarak başlayamadık zaten sıkı calisiyoruz bilmiyorum artik
Bir defa urologa gittik o aralıklarla tahlil yaptı. En sonki kontrole gitmedik bile.. yalniz benim eşimin kızı var önceki evliliğinden . Azosperm sonradan gelişebilirmiş. Bakalım bir kaç aya tüp bebek merkezine görüşmeye gidecezEvet çok maddiyat gerektiren işlem 4 kez tüp bebek denemis birisi olarak benim eşimde azospermi doktora felan gittiniz mi aceba biz ameliyat olduk kaan aydos doktorumuz
anladım canım hakkında hayırlısı olsun insllahBir defa urologa gittik o aralıklarla tahlil yaptı. En sonki kontrole gitmedik bile.. yalniz benim eşimin kızı var önceki evliliğinden . Azosperm sonradan gelişebilirmiş. Bakalım bir kaç aya tüp bebek merkezine görüşmeye gidecez
Sanki evlenen herkes hemen çocuk yapmak zorundaymis gibi anlamıyorum bu zihniyetiçok sağol canım benim :)
zaten inan bana kuzum gebelik stres yaptığımız için olmuyor. birçok hastalığı olup da gebe kalan, antibiyotik içtiği halde gebe kalan, sadece 1 kere ilişkiye girip gebe kalan çok kadın var. evleniyoruz hemen bebek yok mu bebek yapın diyor millet. çok şükür benim annem, babam, kayınvalidemgil asla baskı yapmaz ama milletin ağzı torba değil ki büzesin.
geçenlerde bir arkadaşımın oğlunun doğumgününe gittik. arkadaşım benden 6 ay sonra evlenmişti. arkadaşımın teyzesi herkesin içinde evlilik günümü arkadaşım ile karşılaştırıp senin niye bebek yok dedi. sinirden ne yapacağımı şaşırdım duymamazlıktan geldim. bütün sorun çevre baskısı ve stres. kafamız rahat olsa inan bebiş daha çabuk gelir :)
ben 2 buçuk senelik evliyim. 2 sene vajinismustum. tedavim biteli 6 ay oldu çok şükür. 3 aydır da bebek için düzenli çalışmalar yapıyoruz :))))))
Ay bnde diyorum öyle şeyler hele bı gelse bak ne yapıyorum sana diye kendi kendimeseninki çok nazlı :)) kuzenim 8 sene sonra anne olunca "beni çok beklettin nazlı kız" deyip bebeğinin ayağını ısırmıştı :)) ısırmak derken yani tatlı tatlı dişini değdirdi :))
Merhaba canımmerhabalar. bende 2senedir tedavi olanlardanım malesef.
daha önce iğne çatlatma iğnesi tedavisi gördüm malesef gebelik olmadı.
pko hastaısyım fakat çok ileri derecede değil. eşimin spermleri iyi.
bu süreçte 1 yıl ara verdm kendiliğinden olur diye olmadı. ptesi ilk aşılamam oldu. şimdi beklemedeyim.
O kadar varki kader arkadaşım burdaŞu an ki bütün duygularıma tercüme oldun... yazdıklarını bire bir yaşıyorum. Şu an ne durumdasın umarım güzel haberler almışsındır
Amin inşAllah canım seninde,hepimizindeHerşey gönlünce olsun benimde olmuyor ben tüp bebegede baslayamadim
Amin sağol.Allah yardimcin olsun ama bence evlat edinmeyi dusunsen keske. Anne hasreti ceken yuzlerce cocuktan birinin yuzunu guldursen... hem kendini mutlu etmis olursun hem de onu...
Amiin canım çok sağolİnşallah bir an önce kavuşursun beklediğin haber tez zamanda gelir ama rabbim sana sınav yapıyor bende çok hayal kurdum çocuğum olucak yuvam olucak ocağım tütecek dedim 3 ay 27 gün evli kaldım.İnsanlar bebek bekledi ben dava günü.Hepimizin sınavı zor benim yaşıtlarım bebeğini büyütüyor ben antideprasan ilaçları alıyorum .Yinede şükürler olsun.Şükret dua et .Banada dua et.Bende sana dua edeceğim.
sakın üzülme aynı yollardan geçmiş birisi olarak en iyi ben anlarım seni çift çizgiyi hiç göremicekmişim gibi gelirdi ,dışarda güldüğüm evde ağladığım çok oldu hamile haberi aldığımda içim kan ağlardı kuzenlerimin çocuğunun doğum günlerine hiç gitmezdim herkes eksiklik olarak yüzüme vururdu içim yanardı bir gün tüp bebek tedavisine başladık ve okadar pozitif başladım herşey o kadar iyi gitti ki o da farklı bir heyecana dönüştü ve tuttu. ama iş hamile kalmakla bitmiyor stresli bir süreç başlıyor kontroller çeşitli testler şimdi dualarım hem sizler için hem de yavrumu sağlıkla kucağıma alabilmek için..tıp o kadar ilerledi ki herşeyin çaresi varNereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Ne acıymıs meger..
Hepimiz aynı acıyı aynı duyguları yaşıyoruz malesef ki .sakın üzülme aynı yollardan geçmiş birisi olarak en iyi ben anlarım seni çift çizgiyi hiç göremicekmişim gibi gelirdi ,dışarda güldüğüm evde ağladığım çok oldu hamile haberi aldığımda içim kan ağlardı kuzenlerimin çocuğunun doğum günlerine hiç gitmezdim herkes eksiklik olarak yüzüme vururdu içim yanardı bir gün tüp bebek tedavisine başladık ve okadar pozitif başladım herşey o kadar iyi gitti ki o da farklı bir heyecana dönüştü ve tuttu. ama iş hamile kalmakla bitmiyor stresli bir süreç başlıyor kontroller çeşitli testler şimdi dualarım hem sizler için hem de yavrumu sağlıkla kucağıma alabilmek için..tıp o kadar ilerledi ki herşeyin çaresi var
senin de olur ve boşuna üzüldüğünü anlamış olursun.. bizim eşimde sperm sayı ve değerler iyiydi baya ama şekl bozukluğu hafif hareketsizlik vardı normal yolla olmasına engel değil dediler ben de her ay umutla denedim sonra aşılama yaptırdım tutmadı (sakın deneme normal ilişkiden farkı yok) benim bütün tahlillerim temizdi doktorum bayanda problem olmadığı sürece olur çocuk dedi.tüp bebeği boşuna gözümde büyütmüşüm 2 sene bekledim ilk denemede tuttu önce Rabbim nasip etti doktorlar vesile . yaşın kaç bilmiyorm ama yumurtalık rezervlerin iyi olduğu sürece olmaması çok düşük ihtimal problem eşindemi? inşallah güzel haberlerini bir an önce alırızHepimiz aynı acıyı aynı duyguları yaşıyoruz malesef ki .
Ne güzel ki Rabbim güldürmüs yüzünü
Rabbim evladını sana bağışlasın.
Tüp bebek yapma sebebiniz neydi acaba
İlk tüp bebek denemenizde mi tuttu
İnşAllah banada nasip eder Rabbim
Dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?