• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Benim bu ay da olmadı oysa ki çok umutlanmıştım :/ hiç kendimi hamile veya anne olarak hayal dahi edemiyorum.

Canım nasılsın, nasıl gidiyor
Neler yapıyorsun
Az kaldı yolu yarıladın nerdeyse
Nasıl hissediyorsun kendinii
Çook heyecanliii :anneadayı::KK68:

Canım benim 4.günümdeyim
Aşırı duygusalım
Ağrım Sızım hiç bişi yok
Evet çok heyecanlı ama çokta korkuyorum
İnş bebeğim benimledir
Sen ne durumdasın canım

Benim bu ay da olmadı oysa ki çok umutlanmıştım :/ hiç kendimi hamile veya anne olarak hayal dahi edemiyorum.

Canım benim ne kadar canını sıkma üzülme desekte insanın canından can gidiyor
İnş Allah’ım hiç beklemediğin bi gün hamile haberini alırsın
Allah’ım güç versin

Canım benim 4.günümdeyim
Aşırı duygusalım
Ağrım Sızım hiç bişi yok
Evet çok heyecanlı ama çokta korkuyorum
İnş bebeğim benimledir
Sen ne durumdasın canım
İnşAllah canım inşAllah sımsıkı tutunmuştur annesine
Güzel haberler vereceksin
Benimde adetim gecikmisti 4 gün
Dr ya gitmem de gecikti tabi
Pazar günü adet oldum pazartesi Dr ya gittim.
Bir sürü vitamin verdi ilaçlar falan kullanıyorum şu an .
Pazartesi tekrar kontrol var, sanırım haftaya cuma transfer olur gibi bir sıkıntı cikmazsa canım inşAllah

Canım üzülme
Ne kadardır deniyorsunuz
Herhangi bir probleminiz var mı
Olursun inşAllah anne bu kadar umutsuz bakma
Canım benim ne kadar canını sıkma üzülme desekte insanın canından can gidiyor
İnş Allah’ım hiç beklemediğin bi gün hamile haberini alırsın
Allah’ım güç versin

valla hanımlar çok umutlanmıştım normalde dün adet olmam gerekirken olmadım test yaptım negatif çıktı ve sabah adet oldum yıkıldım yine..

çikolata kisti var bende tüplerim açık ama..
1,5 yıldır deniyoruz.. allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah

valla hanımlar çok umutlanmıştım normalde dün adet olmam gerekirken olmadım test yaptım negatif çıktı ve sabah adet oldum yıkıldım yine..

çikolata kisti var bende tüplerim açık ama..
1,5 yıldır deniyoruz.. allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah
Olur inşAllah canım
Kistlerin için tedavi görüyor musun
Onlar zorlaştırıyordur hamile kalmanı
Her hangi bir tedavi görüyor musun canım
Klomen,çatlatma iğnesi,yumurta takibi vs.

Olur inşAllah canım
Kistlerin için tedavi görüyor musun
Onlar zorlaştırıyordur hamile kalmanı
Her hangi bir tedavi görüyor musun canım
Klomen,çatlatma iğnesi,yumurta takibi vs.

klomen kullandım bir dönem ama olmadı..
hsg çektirdikten sonra doktora gidemedim şu sıralar maddi olarak biraz zordayız, muayene ücreti 250 tl olunca 1-2 ay daha bekleyeceğiz.. annemler umre de orada bir meyve varmış onu getirecekler bakalım inşallah olur :)

İnşAllah canım inşAllah sımsıkı tutunmuştur annesine
Güzel haberler vereceksin
Benimde adetim gecikmisti 4 gün
Dr ya gitmem de gecikti tabi
Pazar günü adet oldum pazartesi Dr ya gittim.
Bir sürü vitamin verdi ilaçlar falan kullanıyorum şu an .
Pazartesi tekrar kontrol var, sanırım haftaya cuma transfer olur gibi bir sıkıntı cikmazsa canım inşAllah

Ay hadi inş canım
İnş güzel haberler veririz birbirimiZe

hsg çektirdikten sonra doktora gidemedim şu sıralar maddi olarak biraz zordayız, muayene ücreti 250 tl olunca 1-2 ay daha bekleyeceğiz.. annemler umre de orada bir meyve varmış onu getirecekler bakalım inşallah olur :)

Canım o meyve hurma poleni mi
Balla karıştırılarak yeniyormuş
Arkadaşım getirmiş bana da ordan

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
sana tanıdığım kişilerin başından geçenleri anlatayım ki rahatla kuzum.

annemin arkadaşı 18 sene çocuk için her yolu denedi. doktorlar, hacılar-hocalar, aşılama, tüp bebek, kocakarı ilaçları...neler neler... en son pes ettiler ve son kez tekrar tüp bebek için doktora gittiklerinde doktor kontrol amaçlı testler istedi veeeeee test sonuçlarını doktor şöyle söylemiş: hamile bir bayan neden tüp bebek yapsın ki :)) yani hamileymiş ve bilmiyormuş, ankaradan sevinçle döndüler, kızları oldu ve şuan okula gidiyor.

komşum senelerce aynı işlemleri yapmış bebek için ama hiç tutmamış. sonunda vazgeçmiş ki 1 sene sonra kendiliğinden hamile kalmış, 1 kızı oldu, şuan okula gidiyor :)

amcamın kızı 8 sene anne olamadı ve hiç sorunları yoktu. sonunda tüp bebek yaptılar ve kızı oldu. kızı 1 yaşına bastı, doğumgününden bir hafta sonra 2 aylık hamile olduğunu öğrendi. o kadar şaşırdı ki. düzensiz adet görüyor diye doktora gitti, kalp atışlarını duydu :) şimdi 2 kızı var :)

bol bol dua et canım. Meryem suresini oku. bizde sana dua edeceğiz. Allah dermansız dert vermesin, çok şükür tıp ilerledi ve çocuk sahibi olmak artık eskisi gibi zor değil. ayrıca moralini iyi tut. moral ve stres yapmamak çok önemli.

hakkinda hayirlisi olsun canim

Hayırlısı canım belki de Rabbim beklemenizi uygun görmüştür
Sıkma canını
Bu maddiyat çok zorluyor insanı gerçektende
İnsAllah o meyvededir belki de şifaan canım
Duymuştum buralarda bikere daha

sana tanıdığım kişilerin başından geçenleri anlatayım ki rahatla kuzum.

annemin arkadaşı 18 sene çocuk için her yolu denedi. doktorlar, hacılar-hocalar, aşılama, tüp bebek, kocakarı ilaçları...neler neler... en son pes ettiler ve son kez tekrar tüp bebek için doktora gittiklerinde doktor kontrol amaçlı testler istedi veeeeee test sonuçlarını doktor şöyle söylemiş: hamile bir bayan neden tüp bebek yapsın ki :)) yani hamileymiş ve bilmiyormuş, ankaradan sevinçle döndüler, kızları oldu ve şuan okula gidiyor.

komşum senelerce aynı işlemleri yapmış bebek için ama hiç tutmamış. sonunda vazgeçmiş ki 1 sene sonra kendiliğinden hamile kalmış, 1 kızı oldu, şuan okula gidiyor :)

amcamın kızı 8 sene anne olamadı ve hiç sorunları yoktu. sonunda tüp bebek yaptılar ve kızı oldu. kızı 1 yaşına bastı, doğumgününden bir hafta sonra 2 aylık hamile olduğunu öğrendi. o kadar şaşırdı ki. düzensiz adet görüyor diye doktora gitti, kalp atışlarını duydu :) şimdi 2 kızı var :)

bol bol dua et canım. Meryem suresini oku. bizde sana dua edeceğiz. Allah dermansız dert vermesin, çok şükür tıp ilerledi ve çocuk sahibi olmak artık eskisi gibi zor değil. ayrıca moralini iyi tut. moral ve stres yapmamak çok önemli.
Ayy çok sağol kuzum ya bunlar nasıl moral oluyor bir bilsen
Neler neler var daha bakalım bizim bilmediğimiz
Aynen dediğin gibi tıp ilerledi ama tıp ilerledikçe de bu problem daha da arttı
Allah razı olsun güzel içten duaların için canım benim
Başladım tedavime inşAllah bolca dua istiyorum :KK200::KK68:

Ayy çok sağol kuzum ya bunlar nasıl moral oluyor bir bilsen
Neler neler var daha bakalım bizim bilmediğimiz
Aynen dediğin gibi tıp ilerledi ama tıp ilerledikçe de bu problem daha da arttı
Allah razı olsun güzel içten duaların için canım benim
Başladım tedavime inşAllah bolca dua istiyorum :KK200::KK68:
Allah en hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin canım :) insanların birbirine ettiği dualar mutlaka kabul olurmuş :) ben de 3 aydır bebek istiyorum canım. Allah ne zaman nasip edecek bilmiyorum ama hep dua ediyorum. inan bana bebeğin olunca önceki yaşadığın kötü günleri hiç yaşamamış gibi olacaksın. hep enerjini yüksek tut, stres assla yapma, benimki stresten olmuyor biliyorum. dua her şeyin ilacı :)

Allah en hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin canım :) insanların birbirine ettiği dualar mutlaka kabul olurmuş :) ben de 3 aydır bebek istiyorum canım. Allah ne zaman nasip edecek bilmiyorum ama hep dua ediyorum. inan bana bebeğin olunca önceki yaşadığın kötü günleri hiç yaşamamış gibi olacaksın. hep enerjini yüksek tut, stres assla yapma, benimki stresten olmuyor biliyorum. dua her şeyin ilacı :)
Amin amiiin
Yaa ne güzel inAllah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip eder
3 ay deyince bende senin gibi 3 aylık bebek düşüncemiz de Dr a gitmiştik çok erken biraz deneyin dedi ve gönderdi sadece .
Oysa ki bir şeylere baksaydi erkenden ögrenirdik diye kızıyorum Dr a
Mutlaka bir Dr a görün canım eşinde sende muayene olun
En azından dan bebek isteminiz için folik asit falan yazar
Hiç birşey çıkmazsa içiniz rahat olur
Çıkarsa da erkenden çaresine bakarsanız
Yanlış anlama lütfen beni bunları yaşadığım için yazmak istedim
Hiç bir şey için geç kalmaya gelmiyor çünkü

Amin amiiin
Yaa ne güzel inAllah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip eder
3 ay deyince bende senin gibi 3 aylık bebek düşüncemiz de Dr a gitmiştik çok erken biraz deneyin dedi ve gönderdi sadece .
Oysa ki bir şeylere baksaydi erkenden ögrenirdik diye kızıyorum Dr a
Mutlaka bir Dr a görün canım eşinde sende muayene olun
En azından dan bebek isteminiz için folik asit falan yazar
Hiç birşey çıkmazsa içiniz rahat olur
Çıkarsa da erkenden çaresine bakarsanız
Yanlış anlama lütfen beni bunları yaşadığım için yazmak istedim
Hiç bir şey için geç kalmaya gelmiyor çünkü
yanlış anlamak mı :) tabi ki anlamam canım benim, ayrıca çok teşekkür ederim :)
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarıma baktı her şey temiz ve değerlerin çok iyi dedi, ultrasondan baktı kist yok temiz dedi, düzenli adet görüyorum. eşim de sperm testi yaptırdı saat 2de sonuç çıkacak. 1 aydır folik asit kullanıyorum. yani bilinçli başladık her şeye :) ben aşırı stresliyim benim sorunum bu canım.

her şeyin bir zamanı var. Allah dua eden kulunu bebek kokusundan mahrum bırakmaz :) eminim en hayırlısı olacak diye sizi bekletiyor bebiş :)):KK200::anne::halay:

yanlış anlamak mı :) tabi ki anlamam canım benim, ayrıca çok teşekkür ederim :)
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarıma baktı her şey temiz ve değerlerin çok iyi dedi, ultrasondan baktı kist yok temiz dedi, düzenli adet görüyorum. eşim de sperm testi yaptırdı saat 2de sonuç çıkacak. 1 aydır folik asit kullanıyorum. yani bilinçli başladık her şeye :) ben aşırı stresliyim benim sorunum bu canım.

her şeyin bir zamanı var. Allah dua eden kulunu bebek kokusundan mahrum bırakmaz :) eminim en hayırlısı olacak diye sizi bekletiyor bebiş :)):KK200::anne::halay:
Oh oh çok iyi yapmışsınız canım benim .
İnşAllah sonuçlarda temiz çıkar hayırlısıyla
Stres yapma canım tadını çıkar sadece
Kafanı dağıtacak şeylerle oyalan aklına getirmez bile olacaktır elbet .

Aynen yaa birazda nazlı bebek olacak :halay:sanırım annesi gibi benim bebiste hayırlı evlatlar olsunlarda tek
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin
Sizinki de hemencecik gelir inşAllah hayırlı zamanda kuzumm :anneadayı::KK200:

Hayırlısı canım belki de Rabbim beklemenizi uygun görmüştür
Sıkma canını
Bu maddiyat çok zorluyor insanı gerçektende
İnsAllah o meyvededir belki de şifaan canım
Duymuştum buralarda bikere daha

aynen öyle, bende bugün düşündüm yarın ne olacağımız belli değil.

bundan 18 yıl önce annem hamileyim dedi ve düşük yaptı çok ağlamıştım sadece 1 yıl sonra babam kazada vefat etti, hani derler ya bizim şer bildiğimiz de hayır, hayır bildiğimiz de şer olabilir diye.. o yüzden isyan etmeyip sabırla bekliyorum

Back