- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi Flamingo00
-
Amin inşAllah sağolunAllah hayirlisiyla versin insallah yalniz degisliniz 1 basarisiz tup bebek ve asilamam var ama Allah yardim ediyor bisekilde kendinizle barisik olun Allaha teslim olun ne verirse kabulum diyin
Benim dr da. Cook kendine güveniyordu bizi Öyle güzel. İkna ettiki ama hepsi boşunaydı hayallerimizi yıktı bir değil iki kere bu sıvı varken hamile kalan veya hamileliği devam eden bir kişiye bile rastlamadım burda sen de bile bile lades deme bence çok basit bir operasyon korkmadan Aldır tüplerini Tüp bebek deneyip negatif sonucu almak bence en kötüsü bunu göze alma engelleri ortadan kaldır ve öyle dene derimCanım bilemedim Dr çok güven veren bir Dr işinin baya ehli gibi gözüküyor
Yani eşimde önce denemek istedi bana kalsa denemek istemiyordum aslında
Kismetimizde ne var bakalım bu tutmazsa büyük ihtimal tutmayacak gibi ameliyat olacağım zaten canım bakalım hayirlisi
Sebep yook tutmama sebebide yok her ay hamile kalamadigimiz gubi bu ayda oyle oldudedi dr . Memorial sislide yaptrdim ustelik ama olmadiAmin inşAllah sağolun
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tüp bebeğinizin tutmama sebebi yada yaptırma sebebiniz neydi acaba
Canım Dr un denemesinden ziyade eşimde denemek istediBenim dr da. Cook kendine güveniyordu bizi Öyle güzel. İkna ettiki ama hepsi boşunaydı hayallerimizi yıktı bir değil iki kere bu sıvı varken hamile kalan veya hamileliği devam eden bir kişiye bile rastlamadım burda sen de bile bile lades deme bence çok basit bir operasyon korkmadan Aldır tüplerini Tüp bebek deneyip negatif sonucu almak bence en kötüsü bunu göze alma engelleri ortadan kaldır ve öyle dene derim
Hakkımızda hayırlısı olsun canımSebep yook tutmama sebebide yok her ay hamile kalamadigimiz gubi bu ayda oyle oldudedi dr . Memorial sislide yaptrdim ustelik ama olmadi
Adeti bekliyorsun sanırım canımRabbim hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. sabırla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki :)
amin canım :)Adeti bekliyorsun sanırım canım
Hadi insAllah olmazsinda güzel haberler verirsin bize
Tüp bebek sonucum negatifF Flamingo00 var mı bir gelişme
sizin aşılama değilmiydi?Tüp bebek sonucum negatif
Hayır tüp bebeksizin aşılama değilmiydi?
tmm canım hayırlısı Allah en kısa zamanda nasip etsin dualarımdasın.Hayır tüp bebek
Daha önce başarısız aşılamam vardi
Sağol canım Allah razı olsuntmm canım hayırlısı Allah en kısa zamanda nasip etsin dualarımdasın.
üzülme canım vakti zamani vardir demmekiTüp bebek sonucum negatif
Aynen öyle hayırlısı böyleymiş demekkiüzülme canım vakti zamani vardir demmeki
Amin insAllah herkese nasip etsin.Özür dilerim ben güzel bir haber alırım demişti ama olmadı. Diğer mesajlarda da söylemiştim ablama da nasip etsin diye. Tüp bebek görüşmesine gittiği testlerde hamile olduğunu öğrendi ama malesef düşük yaptı.
Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?