Anne olamamanın acısı

Allah hayirlisiyla versin insallah yalniz degisliniz 1 basarisiz tup bebek ve asilamam var ama Allah yardim ediyor bisekilde kendinizle barisik olun Allaha teslim olun ne verirse kabulum diyin
Amin inşAllah sağolun
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tüp bebeğinizin tutmama sebebi yada yaptırma sebebiniz neydi acaba

Benim dr da. Cook kendine güveniyordu bizi Öyle güzel. İkna ettiki ama hepsi boşunaydı hayallerimizi yıktı bir değil iki kere bu sıvı varken hamile kalan veya hamileliği devam eden bir kişiye bile rastlamadım burda sen de bile bile lades deme bence çok basit bir operasyon korkmadan Aldır tüplerini Tüp bebek deneyip negatif sonucu almak bence en kötüsü bunu göze alma engelleri ortadan kaldır ve öyle dene derim

Amin inşAllah sağolun
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tüp bebeğinizin tutmama sebebi yada yaptırma sebebiniz neydi acaba
Sebep yook tutmama sebebide yok her ay hamile kalamadigimiz gubi bu ayda oyle oldudedi dr . Memorial sislide yaptrdim ustelik ama olmadi

Canım Dr un denemesinden ziyade eşimde denemek istedi
Bnde birşey demedik deneyip yaniliriz
Olmadığını görünce zaten ameliyat olacağım .
Sadece Dr un kararı değil yani
Bakalım hayırlısı ne olacak

Sebep yook tutmama sebebide yok her ay hamile kalamadigimiz gubi bu ayda oyle oldudedi dr . Memorial sislide yaptrdim ustelik ama olmadi
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Bir zamanı vardır mutlaka
Böylesi daha zordur elbet ama .
Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi takdiri ilahi

Rabbim hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. sabırla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki :)

Özür dilerim ben güzel bir haber alırım demişti ama olmadı. Diğer mesajlarda da söylemiştim ablama da nasip etsin diye. Tüp bebek görüşmesine gittiği testlerde hamile olduğunu öğrendi ama malesef düşük yaptı.
Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah..

Amin insAllah herkese nasip etsin.
O güzel mutluluğu herkese yaşatsin Rabbim
İnsAllah ablaniza da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…