• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Şu an ki bütün duygularıma tercüme oldun... yazdıklarını bire bir yaşıyorum. Şu an ne durumdasın umarım güzel haberler almışsındır

Ah cnm ya beni de ağlattın allah kimsenn kucağını boş bırakmasın. İnan bende aynı durumdayım.biri hamileyim diyecek diye ödüm patlıyor. Görümcem hamile sürekli görüşmk zorundayz eltim doğurdu. Hep böyle bir hamilelik haberi
Allah senin benim ve bütün evlat bekleyen anne adaylarımıza sabır versin hayırlısıyla evlat sahibi yapsın inşallah
Şu an ki bütün duygularıma tercüme oldun... yazdıklarını bire bir yaşıyorum. Şu an ne durumdasın umarım güzel haberler almışsındır

Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ne acıymıs meger..
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
Herşey gönlünce olsun benimde olmuyor ben tüp bebegede baslayamadim

Ne acıymıs meger..
İnşallah bir an önce kavuşursun beklediğin haber tez zamanda gelir ama rabbim sana sınav yapıyor bende çok hayal kurdum çocuğum olucak yuvam olucak ocağım tütecek dedim 3 ay 27 gün evli kaldım.İnsanlar bebek bekledi ben dava günü.Hepimizin sınavı zor benim yaşıtlarım bebeğini büyütüyor ben antideprasan ilaçları alıyorum .Yinede şükürler olsun.Şükret dua et .Banada dua et.Bende sana dua edeceğim.

Sanırım eşim. Fazla kilolu. Testlerde azosperm cıktı bir defasında. Birde maddi olarak başlayamadık zaten sıkı calisiyoruz bilmiyorum artik
Evet çok maddiyat gerektiren işlem 4 kez tüp bebek denemis birisi olarak benim eşimde azospermi doktora felan gittiniz mi aceba biz ameliyat olduk kaan aydos doktorumuz

Allah yardimcin olsun ama bence evlat edinmeyi dusunsen keske. Anne hasreti ceken yuzlerce cocuktan birinin yuzunu guldursen... hem kendini mutlu etmis olursun hem de onu...

Evet çok maddiyat gerektiren işlem 4 kez tüp bebek denemis birisi olarak benim eşimde azospermi doktora felan gittiniz mi aceba biz ameliyat olduk kaan aydos doktorumuz
Bir defa urologa gittik o aralıklarla tahlil yaptı. En sonki kontrole gitmedik bile.. yalniz benim eşimin kızı var önceki evliliğinden . Azosperm sonradan gelişebilirmiş. Bakalım bir kaç aya tüp bebek merkezine görüşmeye gidecez

Bir defa urologa gittik o aralıklarla tahlil yaptı. En sonki kontrole gitmedik bile.. yalniz benim eşimin kızı var önceki evliliğinden . Azosperm sonradan gelişebilirmiş. Bakalım bir kaç aya tüp bebek merkezine görüşmeye gidecez
anladım canım hakkında hayırlısı olsun insllah

çok sağol canım benim :)

zaten inan bana kuzum gebelik stres yaptığımız için olmuyor. birçok hastalığı olup da gebe kalan, antibiyotik içtiği halde gebe kalan, sadece 1 kere ilişkiye girip gebe kalan çok kadın var. evleniyoruz hemen bebek yok mu bebek yapın diyor millet. çok şükür benim annem, babam, kayınvalidemgil asla baskı yapmaz ama milletin ağzı torba değil ki büzesin.

geçenlerde bir arkadaşımın oğlunun doğumgününe gittik. arkadaşım benden 6 ay sonra evlenmişti. arkadaşımın teyzesi herkesin içinde evlilik günümü arkadaşım ile karşılaştırıp senin niye bebek yok dedi. sinirden ne yapacağımı şaşırdım duymamazlıktan geldim. bütün sorun çevre baskısı ve stres. kafamız rahat olsa inan bebiş daha çabuk gelir :)

ben 2 buçuk senelik evliyim. 2 sene vajinismustum. tedavim biteli 6 ay oldu çok şükür. 3 aydır da bebek için düzenli çalışmalar yapıyoruz :))))))
Sanki evlenen herkes hemen çocuk yapmak zorundaymis gibi anlamıyorum bu zihniyeti
Bnde böyle değildim çevre baskısıyla insan bu hale geliyor malesef
Zaten insanın az derdi varmış gibi birde bunlar ekleniyor
Bende seni yeni evlisin sandım
Ama bak sende zor şeyler yaşamışsin muhtemelen .
Bizlerin ne yaşadığını bilmeden konuşuyor insanlar
Bak oda hamileymiş bak buda hamileymiş falan .
İnşAllah olur canım maşAllah sonuçlarınızda temiz çıktı
Rabbim ne zaman isterse o zaman verir şimdi sıra beklemekte
Kimine hemen veriyor kiminede kıymetini bildiriyor işte :anne:
Herşeyin hayırlısı canimm
Burdan kopmak yok güzel haberi aldığında hemen yazıyorsun ona göree :anneadayı::KK200:

seninki çok nazlı :)) kuzenim 8 sene sonra anne olunca "beni çok beklettin nazlı kız" deyip bebeğinin ayağını ısırmıştı :)) ısırmak derken yani tatlı tatlı dişini değdirdi :))
Ay bnde diyorum öyle şeyler hele bı gelse bak ne yapıyorum sana diye kendi kendime
Doğar doğmaz poposuna poposuna vuracağım diyorum :KK48: tabii kiyabilirsem minnosuma

merhabalar. bende 2senedir tedavi olanlardanım malesef.
daha önce iğne çatlatma iğnesi tedavisi gördüm malesef gebelik olmadı.
pko hastaısyım fakat çok ileri derecede değil. eşimin spermleri iyi.
bu süreçte 1 yıl ara verdm kendiliğinden olur diye olmadı. ptesi ilk aşılamam oldu. şimdi beklemedeyim.
Merhaba canım
Ne çeşit çeşit hastalık var yahu
Her insanın derdi farklı gerçekten
Pko hastası hamile kalabilmiş bir sürü insan var merak etme elbet olur
İnşAllah aşılaman tutar canım benim test günün ne zamann

O kadar varki kader arkadaşım burda
Senden onlardansin demek
Henüz güzel haberi alamadım
Önümüzdeki cuma transfer olacak inşAllah dua et canımm .
Sizin problem neydi canım tam olarak ne kadardır deniyorsunuz

Allah yardimcin olsun ama bence evlat edinmeyi dusunsen keske. Anne hasreti ceken yuzlerce cocuktan birinin yuzunu guldursen... hem kendini mutlu etmis olursun hem de onu...
Amin sağol.
Güzel düşünceniz için teşekkürler
Çocuğum hiç olmayacak olsa elbette düşünürdüm ama şuan tüp bebek aşamasındayım
Ve milyonlarca anne bekleyen bebek,
Ve anne olmak isteyip tıp dilinde hiç olamayacak insanlar varken şuan evlat edinmek adına onların yanında ben en son sıradayım
Eğer olacaksa o minik yavrular
O yüreği güzel annelerin olsun .
Bu fikri herkes sunuyor ama
Şu an evlat edinsem sonra kendi bebeğim olsa ya ikisine de eşit sevgiyi veremessem nasıl kalkarım bu vebalin altından
O bebeğin günahina girmek istemem
Fikriniz için çok teşekkür ediyorum

İnşallah bir an önce kavuşursun beklediğin haber tez zamanda gelir ama rabbim sana sınav yapıyor bende çok hayal kurdum çocuğum olucak yuvam olucak ocağım tütecek dedim 3 ay 27 gün evli kaldım.İnsanlar bebek bekledi ben dava günü.Hepimizin sınavı zor benim yaşıtlarım bebeğini büyütüyor ben antideprasan ilaçları alıyorum .Yinede şükürler olsun.Şükret dua et .Banada dua et.Bende sana dua edeceğim.
Amiin canım çok sağol
Bizim şer bildiklerimizin arkasından öyle bir hayr çıkıyor ki çok şükür dedirtiyor Rabbim .
Üzülme canım .
Rabbim herkesin karşısına hayırlı eş,hayırlı iş ve hayırlı evlatlar çıkarsın insAllah
Hayırlısı böyleymiş demekki

Ne acıymıs meger..
sakın üzülme aynı yollardan geçmiş birisi olarak en iyi ben anlarım seni çift çizgiyi hiç göremicekmişim gibi gelirdi ,dışarda güldüğüm evde ağladığım çok oldu hamile haberi aldığımda içim kan ağlardı kuzenlerimin çocuğunun doğum günlerine hiç gitmezdim herkes eksiklik olarak yüzüme vururdu içim yanardı bir gün tüp bebek tedavisine başladık ve okadar pozitif başladım herşey o kadar iyi gitti ki o da farklı bir heyecana dönüştü ve tuttu. ama iş hamile kalmakla bitmiyor stresli bir süreç başlıyor kontroller çeşitli testler şimdi dualarım hem sizler için hem de yavrumu sağlıkla kucağıma alabilmek için..tıp o kadar ilerledi ki herşeyin çaresi var

sakın üzülme aynı yollardan geçmiş birisi olarak en iyi ben anlarım seni çift çizgiyi hiç göremicekmişim gibi gelirdi ,dışarda güldüğüm evde ağladığım çok oldu hamile haberi aldığımda içim kan ağlardı kuzenlerimin çocuğunun doğum günlerine hiç gitmezdim herkes eksiklik olarak yüzüme vururdu içim yanardı bir gün tüp bebek tedavisine başladık ve okadar pozitif başladım herşey o kadar iyi gitti ki o da farklı bir heyecana dönüştü ve tuttu. ama iş hamile kalmakla bitmiyor stresli bir süreç başlıyor kontroller çeşitli testler şimdi dualarım hem sizler için hem de yavrumu sağlıkla kucağıma alabilmek için..tıp o kadar ilerledi ki herşeyin çaresi var
Hepimiz aynı acıyı aynı duyguları yaşıyoruz malesef ki .
Ne güzel ki Rabbim güldürmüs yüzünü
Rabbim evladını sana bağışlasın.
Tüp bebek yapma sebebiniz neydi acaba
İlk tüp bebek denemenizde mi tuttu
İnşAllah banada nasip eder Rabbim
Dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş

Hepimiz aynı acıyı aynı duyguları yaşıyoruz malesef ki .
Ne güzel ki Rabbim güldürmüs yüzünü
Rabbim evladını sana bağışlasın.
Tüp bebek yapma sebebiniz neydi acaba
İlk tüp bebek denemenizde mi tuttu
İnşAllah banada nasip eder Rabbim
Dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş
senin de olur ve boşuna üzüldüğünü anlamış olursun.. bizim eşimde sperm sayı ve değerler iyiydi baya ama şekl bozukluğu hafif hareketsizlik vardı normal yolla olmasına engel değil dediler ben de her ay umutla denedim sonra aşılama yaptırdım tutmadı (sakın deneme normal ilişkiden farkı yok) benim bütün tahlillerim temizdi doktorum bayanda problem olmadığı sürece olur çocuk dedi.tüp bebeği boşuna gözümde büyütmüşüm 2 sene bekledim ilk denemede tuttu önce Rabbim nasip etti doktorlar vesile . yaşın kaç bilmiyorm ama yumurtalık rezervlerin iyi olduğu sürece olmaması çok düşük ihtimal problem eşindemi? inşallah güzel haberlerini bir an önce alırız

Back