Anne olamamanın acısı

Canımmm inşAllah güzel haberlerle geleceksinn
İnşAllah bu heveslendigin herşeyden yaşıyacaksin kuzum
Dikkat et canım kendini yormamaya çalış
Yediklerinede dikkat et, bol bol dua edeceğim sana .
Bin defa Ya evvel Celle celaluhü çek
Ya musavvir çek canım
Herşeyin hayırlısı inşAllah

İki negatif aşılama yaşayan ve ilk tüp bebek denememden de daha dün negatif kan değeri gören biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki.hayatım bebek hayalleri üzerine kurulu.sebepsiz infertilite teşhisi kondu ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.çnkü hergün her dakka aklımda ya hiç olmazsa sorusu.Benden sonra evlenenlerin bebek haberini aldığımda yaşadığım duyguların tarifi Yok.isyan etmek istemiyorum ama dün doktorun Bile gözlerindeki çaresizliği görünce neden dedim.Allahım bu benim sınavım ama yalvarırım daha fazla sınama artık gücüm kalmadı dedim.Allah senin benim bebek hasretiyle koşturan herkesin yardımcısı olsun.

Kızlar günaydın
1 saat sonra transferim
Uyumuyorsanız dua edin nolur
Hepinizi öpüyorum

Canım benim ne desem bilemedim
Çok üzüldüm
Probleminiz neydi acaba
Ne kadardır olmuyor
Umudunu kaybetme Rabbimin vardır bir bildiği
Hayırlı değildir belki bu vakit
Hayırlısi olsun insAllah
Dualarıma senide katacağım
Benimde yakın zamanlarda transferim olacak ve ya tutmazsa diye içim içimi kemiriyor

İnşallah canm en çok ihtiyacım olan şey dua şuan.3 yıldır olmuyo.bi sorun gözükmüyo herşey normal ve değerleriniz çok güzel diyo doktor.zaten oyüzden iki aşılama denedi önce.Ama olmayınca olmuyo.inşallah sen alırsın güzel haberi.hep olumlu düşün güzel düşün ama olumsuza da hazırla kendini.çnkü o psikolojiyi 3 tür yaşıyorum çokkk zorr.Allah yardımcın olsun.inşallah pozitifi görürsün.

canım ne yaptın trasferın oldu mu

Canım oldu transferim çok şükür
Doktor çok iyi olduğunu 5 grade diye geçiyormuş öyle söyledi
Ya doktor transfer öncesi eşimle ve benle beraber konuştu
İkimizinde ellerinden tuttu
Çok ümitli olduğunu rahat olmamız gerektiğini
O kadar güZel konuştuki çok güZel moral oldu
3 tane de dondurduk
1 tanede yarın dondurulması belli olacak embryom var
İnş pozitifi görürüm
İnş hepimizin yüzü güler

ınşallah canım 1 tane mı trasfer oldun

Rabbim tez vakitte gönderir inşAllah meleğini canım benim
Sebepsiz olması da zor canım ya
Aynen dediğin gibi kendimi her sonuca hazırlıyorum
En çokta negatife tabii
Herşeyin hayırlısı olsun canım herkes için

ınşallah sımsıkı tutunsun canım kaç gün yatman gerekıyormus

3 gün ağır iş yapma dedi
Yemek için kalk wc için kalk evde gez dedi
Yeme içme kısıtlama yok dedi
Sağa dönmende sola dönmende hiç sıkıntı yok dedi
Kendini yorma yeter dedi

Benim içinde şaka gibi buraya böyle şeyleri yazmak çünkü gitmediğim doktor hastane kalmadı çocuk için, o kokuyu içime çekmek anne olmak O kadar çok istiyordum ki bi rüya hayal gibi geliyordu benimle birlikte evlenenler hatta benden sorna evlenenlerin bile çocuğu olmuştu yaşına bile girmişti her girdigim ortamda bebek yok my diye sormalar o yüzden düğünlere katılmadığım bile olmuştu en sonun da çareyi tüp bebekte buldum yaptırdım maddi ve manevi çok zorlu bir süreçti benim için ama herşeye değerdi tabi sorna çift çizgiyi gördüm tıpkı gördüğüm rüyalar gibiydi ama bu sefer uyanmadim 9 ay sonra aldım oğlumu kucağıma bir daha ki ay yaşına girecek Allah izin verirse burada böyle postlar gördüğüm zaman içime dokunuyor ama şunu söylemek isterim geçiyor sadece sabır ve dua Başka her şey boş zaten yapman gerekeni yapmışsın inşallah tüp bebegin olumlu sonuçlanır dualarim Senin le yüce mevlam seni de anne etsin hayırlı geceler.

Ayy çok teşekkür ederim güzel duaların için
Bizim geçtiğimiz süreçlerden geçmişsin ve atlatmişsin ne güzel
Rabbim miniğini sana bağışlasın inşAllah .
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
İnşAllah çok dua istiyorum tüp bebeğim tutsun hayırlısıyla

3 gün ağır iş yapma dedi
Yemek için kalk wc için kalk evde gez dedi
Yeme içme kısıtlama yok dedi
Sağa dönmende sola dönmende hiç sıkıntı yok dedi
Kendini yorma yeter dedi
Canım nasılsın, nasıl gidiyor
Neler yapıyorsun
Az kaldı yolu yarıladın nerdeyse
Nasıl hissediyorsun kendinii
Çook heyecanliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…