- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
- Konu Sahibi Flamingo00
-
Canımmm inşAllah güzel haberlerle geleceksinnCanlarım yarın transfere gidiyorum
Şehir dışından gittiğim için 3 gün bi tanıdıkta konaklayacağım kayınvalidemle
Bana özel olarak dua eder misiniz çok rica etsem
Allah’ım hepimizin dualarını kabul etsin
Hepimize sırayla hamileyiz demeyi nasip etsin
Ondan sonra bebeğimize isim arayışına girip yeni bi post açalım
Alışverişi konuşalım
Baby shower konuşalım
Hediyelik arayışına girelim
Ya nasıl açım bunlara nasıl özlem heves doluyum
Allah’ım sen bu heveslerimi içimde bırakma nolur haYırlısıyla sağlıkla yaşamama izin ver rabbim nolur
allah yardımcın olsun kardeşim ınsallah sağlıkla hayırlısıyla sana sımsıkı tutunsun evladın duamdasınKızlar günaydın
1 saat sonra transferim
Uyumuyorsanız dua edin nolur
Hepinizi öpüyorum
canım ne yaptın trasferın oldu muKızlar günaydın
1 saat sonra transferim
Hepinizi öpüyorum
Canım benim ne desem bilemedimİki negatif aşılama yaşayan ve ilk tüp bebek denememden de daha dün negatif kan değeri gören biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki.hayatım bebek hayalleri üzerine kurulu.sebepsiz infertilite teşhisi kondu ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.çnkü hergün her dakka aklımda ya hiç olmazsa sorusu.Benden sonra evlenenlerin bebek haberini aldığımda yaşadığım duyguların tarifi Yok.isyan etmek istemiyorum ama dün doktorun Bile gözlerindeki çaresizliği görünce neden dedim.Allahım bu benim sınavım ama yalvarırım daha fazla sınama artık gücüm kalmadı dedim.Allah senin benim bebek hasretiyle koşturan herkesin yardımcısı olsun.
Canım nasılsın olmuşsundur sanırım transferiniKızlar günaydın
1 saat sonra transferim
Hepinizi öpüyorum
İnşallah canm en çok ihtiyacım olan şey dua şuan.3 yıldır olmuyo.bi sorun gözükmüyo herşey normal ve değerleriniz çok güzel diyo doktor.zaten oyüzden iki aşılama denedi önce.Ama olmayınca olmuyo.inşallah sen alırsın güzel haberi.hep olumlu düşün güzel düşün ama olumsuza da hazırla kendini.çnkü o psikolojiyi 3 tür yaşıyorum çokkk zorr.Allah yardımcın olsun.inşallah pozitifi görürsün.Canım benim ne desem bilemedim
Çok üzüldüm
Probleminiz neydi acaba
Ne kadardır olmuyor
Umudunu kaybetme Rabbimin vardır bir bildiği
Hayırlı değildir belki bu vakit
Hayırlısi olsun insAllah
Dualarıma senide katacağım
Benimde yakın zamanlarda transferim olacak ve ya tutmazsa diye içim içimi kemiriyor
canım ne yaptın trasferın oldu mu
Canım nasılsın olmuşsundur sanırım transferini
İnşAllah güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım
Hayırlısıyla
ınşallah canım 1 tane mı trasfer oldunCanım oldu transferim çok şükür
Doktor çok iyi olduğunu 5 grade diye geçiyormuş öyle söyledi
Ya doktor transfer öncesi eşimle ve benle beraber konuştu
İkimizinde ellerinden tuttu
Çok ümitli olduğunu rahat olmamız gerektiğini
O kadar güZel konuştuki çok güZel moral oldu
3 tane de dondurduk
1 tanede yarın dondurulması belli olacak embryom var
İnş pozitifi görürüm
İnş hepimizin yüzü güler
Rabbim tez vakitte gönderir inşAllah meleğini canım benimİnşallah canm en çok ihtiyacım olan şey dua şuan.3 yıldır olmuyo.bi sorun gözükmüyo herşey normal ve değerleriniz çok güzel diyo doktor.zaten oyüzden iki aşılama denedi önce.Ama olmayınca olmuyo.inşallah sen alırsın güzel haberi.hep olumlu düşün güzel düşün ama olumsuza da hazırla kendini.çnkü o psikolojiyi 3 tür yaşıyorum çokkk zorr.Allah yardımcın olsun.inşallah pozitifi görürsün.
Çok sükür canım Dr unda umutlu konuşmuş bak .Canım oldu çok şükür
Şimdilik bi sıkıntı yok
15i test günüm
İnş hepimizin yüzü güler
ınşallah canım 1 tane mı trasfer oldun
ınşallah sımsıkı tutunsun canım kaç gün yatman gerekıyormusEvet canım tek transfer oldu
ınşallah sımsıkı tutunsun canım kaç gün yatman gerekıyormus
ıyı bakalım canım sen dıkkat et kendıne3 gün ağır iş yapma dedi
Yemek için kalk wc için kalk evde gez dedi
Yeme içme kısıtlama yok dedi
Sağa dönmende sola dönmende hiç sıkıntı yok dedi
Kendini yorma yeter dedi
Benim içinde şaka gibi buraya böyle şeyleri yazmak çünkü gitmediğim doktor hastane kalmadı çocuk için, o kokuyu içime çekmek anne olmak O kadar çok istiyordum ki bi rüya hayal gibi geliyordu benimle birlikte evlenenler hatta benden sorna evlenenlerin bile çocuğu olmuştu yaşına bile girmişti her girdigim ortamda bebek yok my diye sormalar o yüzden düğünlere katılmadığım bile olmuştu en sonun da çareyi tüp bebekte buldum yaptırdım maddi ve manevi çok zorlu bir süreçti benim için ama herşeye değerdi tabi sorna çift çizgiyi gördüm tıpkı gördüğüm rüyalar gibiydi ama bu sefer uyanmadim 9 ay sonra aldım oğlumu kucağıma bir daha ki ay yaşına girecek Allah izin verirse burada böyle postlar gördüğüm zaman içime dokunuyor ama şunu söylemek isterim geçiyor sadece sabır ve dua Başka her şey boş zaten yapman gerekeni yapmışsın inşallah tüp bebegin olumlu sonuçlanır dualarim Senin le yüce mevlam seni de anne etsin hayırlı geceler.Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Ayy çok teşekkür ederim güzel duaların içinBenim içinde şaka gibi buraya böyle şeyleri yazmak çünkü gitmediğim doktor hastane kalmadı çocuk için, o kokuyu içime çekmek anne olmak O kadar çok istiyordum ki bi rüya hayal gibi geliyordu benimle birlikte evlenenler hatta benden sorna evlenenlerin bile çocuğu olmuştu yaşına bile girmişti her girdigim ortamda bebek yok my diye sormalar o yüzden düğünlere katılmadığım bile olmuştu en sonun da çareyi tüp bebekte buldum yaptırdım maddi ve manevi çok zorlu bir süreçti benim için ama herşeye değerdi tabi sorna çift çizgiyi gördüm tıpkı gördüğüm rüyalar gibiydi ama bu sefer uyanmadim 9 ay sonra aldım oğlumu kucağıma bir daha ki ay yaşına girecek Allah izin verirse burada böyle postlar gördüğüm zaman içime dokunuyor ama şunu söylemek isterim geçiyor sadece sabır ve dua Başka her şey boş zaten yapman gerekeni yapmışsın inşallah tüp bebegin olumlu sonuçlanır dualarim Senin le yüce mevlam seni de anne etsin hayırlı geceler.
Canım nasılsın, nasıl gidiyor3 gün ağır iş yapma dedi
Yemek için kalk wc için kalk evde gez dedi
Yeme içme kısıtlama yok dedi
Sağa dönmende sola dönmende hiç sıkıntı yok dedi
Kendini yorma yeter dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?