- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
- Konu Sahibi Flamingo00
-
ALLAH nasip etsin inşallah en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere bizde bekliyoruz tarifi olmayan bi acı gerçekten başka sıkıntıları dert sanıyormuşuz ama bunun acısı çok başkaNereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Yıllardır aynı acı ile yanıp kavruluyorum..
Ve ben sadece ben bunu yaşıyorum zannediyordum.. bu bitek benim sınavım sanıyorum.. O kadar güzel anlatmışsınız ki içimdeki hisleri.. eltim hamile öyle zorki sürekli karnını görmek sürekli aynı ortamda bulunmak geçen gün eşimle de konuştuk bunu.. asla onu kıskanmıyorum üstüne bide para ve bebeğini verseler yıne istemem.. Ben kendi imkansizligima her ay yaşadığım aynı hüsrana üzülüyorum..
Hamile olan herkesten bağımı koparıyorum çünkü acı veriyor bana.. Ben kötü bi insanmiyim niçin böyleyim diye içim içimi yiyor.. allah sonumuzu hayır etsin hepimizin yuzunu güldürsün..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
Oysa o kadar umutla gitmiştim ki.. iğneden korkan ben iğne saatini sabırsızlık la bekliyordum.. transfer günü aşırı heyecanlıydım.. içinde artık o minicik noktaya baktım baktım sevdim 10 gün..
Oysa o nokta benden gitmişti bile tutmamıştı malesef.. şimdi ikinci tüp bebek için çok korkuyorum...
Soyle bir bakinca hayata diyorsun ki bin bir dert var kim agzi acsa bir seyden yakinir .Bunlar hepimiz icin imtihan .Ve bu imtihani Sabir gostererek ve de bununla isyan etmeden savasmamiz lazim gelir.Elinden gelen her seyi yapmali insan ve Allaha birakmali.Cunku vaadi var Rabbimin benden umidinizi kesmeyin diyor.Allah sabredenlerle beraberdir diyor.Umarim cektiginiz bu sıkıntılar gunahlarıniza kefaret olur ve insallah o duyguyu yasarsiniz.Tanimadigim burada ve ya baska yerde olan kardeslerime dua edicem .Allah bu cuma gunu dualarumizi kabul etsin insallah.Korkma cnm korkunun ecele faydası olmuyor. Olacak olan yine oluyor işte. Ağlasakta gülsekte nasipte ne varsa onu yaşııyoruz elden ne gelirki. Bu benim 5. Denemem üç gün sınra test günüm muhtemelen bundada aynı cevabı alıcam. Eşim kızıyor allahtan ümit kesilmez ama benim o ışığım söndü sönecek. Allahım diyorum beni daha fazla imtihan etme nolur. Okadar hasretimki.. benim etrafımdaki herkes ikinciyi doğuruyor bende mecbur gülen yüz maskeleriyle dolasıyorum ortalıkta. Bu okadar zorki benim için. Eve geldikten sonra başlardım kendi kendime ağlamaya. Aah ahh allah başka dert vermesin ne diyelim. Allah ağız tadımızı bozmasın kocalarımızla
Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ne acıymıs meger..
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
Ben de bir bucuk yıldır evliyim çocuğumuz olmuyor inşallah tüm isteyenlerin olur hayırlı haberle dönNereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Ne acıymıs meger..
Doktorla görüşürsünüz mü tüp bebek yapılıyor diye biliyorum hayırlısı olsun sizin içinBende 2 ,5 yıllık evliyim. 1 yıl önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik. Yani çocuk sahibi olmamız zor gözüküyor Allah bilir yinede
Açıkçası ben çok çocuk düşkünü değilim. Duyduğumda da sadece o gün ağladım sonra farkettim ki en çok ağlama sebebim eşimin ağlaması ve üzülmesinden dolayıymış. Çünkü onu çok seviyorum.
Ama tabi ki eşimden bir çocuğumun olması evliliğimize yeni bir renk heyecan gelmesi ikimizden olan çocuğumun kime benzeyeceğini görsem çok güzel olurdu.
Çevremizde artık herkes başladı çocuk yapın demeye inşallah deyip geçiyorum :)
Beni bu süreçte en çok yoran eşim. Atlatamadı üzgün arada bir ayrılalım deyip duruyor, konuşuyorum düzeliyor ama sonra birinin hamile haberini alıyoruz doğum haberini alıyoruz hobaa eşimi toparlayamıyorum.
Ailelerimiz en çok tabi eşime destek oluyor. Bakıyorum kimse sen nasılsın demiyor?
Sonuçta onun olmayınca benimde olmuyor ama ailelere göre de eşime göre de herkes benden destek bekliyor.
Çok zor bir imtihan. Bu aralar baktım bende çocuk istemeye başladım kafama takıyorum farkında olmadan normalde cok neşeliyimdir onuda kaybediyorum.
İnançlı bir kızım dua ediyorum olmuyosa vardır bir hayır diyorum. Ama bazen bağıra bağıra ağlayasım da gelmiyor değil=)
Okuyunca çok üzüldüm arkadaşım ama bak ne güzel senin en azından tüp bebek umudun var bende o da yok ama bu kadar üzülmek sanada eşinede zarar hayat böyle geçmez.
İnşallah Allah tez zamanda sana da isteyen herkese de evlat nasip eder.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
Canım merhaba ben 5 yıllık evlıyım benum esımde azospermi oldugunu 3.5 yıl önce öğrendık sız nereede oturuyorsunuz bızım bır doktorumuz var çok ıyı tecrubelı tavsıye ederımBende 2 ,5 yıllık evliyim. 1 yıl önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik. Yani çocuk sahibi olmamız zor gözüküyor Allah bilir yinede
Açıkçası ben çok çocuk düşkünü değilim. Duyduğumda da sadece o gün ağladım sonra farkettim ki en çok ağlama sebebim eşimin ağlaması ve üzülmesinden dolayıymış. Çünkü onu çok seviyorum.
Ama tabi ki eşimden bir çocuğumun olması evliliğimize yeni bir renk heyecan gelmesi ikimizden olan çocuğumun kime benzeyeceğini görsem çok güzel olurdu.
Beni bu süreçte en çok yoran eşim. Atlatamadı üzgün arada bir ayrılalım deyip duruyor, konuşuyorum düzeliyor ama sonra birinin hamile haberini alıyoruz doğum haberini alıyoruz hobaa eşimi toparlayamıyorum.
Ailelerimiz en çok tabi eşime destek oluyor. Bakıyorum kimse sen nasılsın demiyor?
Sonuçta onun olmayınca benimde olmuyor ama ailelere göre de eşime göre de herkes benden destek bekliyor.
Çok zor bir imtihan. Bu aralar baktım bende çocuk istemeye başladım kafama takıyorum farkında olmadan normalde cok neşeliyimdir onuda kaybediyorum.
İnançlı bir kızım dua ediyorum olmuyosa vardır bir hayır diyorum. Ama bazen bağıra bağıra ağlayasım da gelmiyor değil=)
Okuyunca çok üzüldüm arkadaşım ama bak ne güzel senin en azından tüp bebek umudun var bende o da yok ama bu kadar üzülmek sanada eşinede zarar hayat böyle geçmez.
İnşallah Allah tez zamanda sana da isteyen herkese de evlat nasip eder.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
Cnm bende senin durumundayım. Benim eşimde azosprem. Evet üzüldüğüm zamanlar oldu ağladığım zamanlar ama her seferinde rabbim hayırlısı olmadığı için vermiyor diyorum ve rabbime şükürler olsun başka dertler vermesin.Bende 2 ,5 yıllık evliyim. 1 yıl önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik. Yani çocuk sahibi olmamız zor gözüküyor Allah bilir yinede
canım ben ankarada yaşıyorum kaan aydos var buarada bı arastırmanı tavsıye ederim esıne ısırgan otu çayı uğur haftada 4 gün nohut yemeği yedır kuru ıncır ve havucta çok ıyı geliyor benım esim doktor tavsıyesıyle kullandı bunlaarı ıse yarıyor Bızde amelıyat olduk çok şükür karsılıgını aldıkMerhaba hepinize.
2018 Mayıs ayında Memorialda Mikrotese oldu eşim ama hücre bile yok dedi doktor. Sonra bi kaç ay dinlendik.
Araştırdığım kadarıyla bir çok ok C.Peru yu gösterdi. Randevu aldık Ağustos ayında gittik ama dr sevmedik. İlaçları aldık ama kullanmadık.
Ne yapabilirizi düşünüyordum evde kitap okuyodum Aidin Salih in Gerçek Tıp kitabını bi arkadaşım önermişti.. Eşim çok sağlıksız beslenen biri et yemez sebze sevmez meyve verirsen ancaa hazır gıda ne varsa onu yer sonra düşündüm vucuda giren sağlıklı besin yok ki hücre olsun daha kötü hastalık bile olabilirdi şimdiye kadar. Onu belki düzene sokarsam vucut kendini yeniler diye düşünüyorum. Hacamat sülük tedavisi ve doğal yaşama başlıcaz. Tabi ballı kürler falanda
Eşimde bi kadar ilgisiz ki herşeyi ben araştırıcam ben bulucam o anca üzülsün üşengeçin çocuğu olmaz durumu yani=)
İlaç tedavisi düşünmüyoruz kızlar.
canım ben ankarada yaşıyorum kaan aydos var buarada bı arastırmanı tavsıye ederim esıne ısırgan otu çayı uğur haftada 4 gün nohut yemeği yedır kuru ıncır ve havucta çok ıyı geliyor benım esim doktor tavsıyesıyle kullandı bunlaarı ıse yarıyor Bızde amelıyat olduk çok şükür karsılıgını aldık
canım esıne bunları bı kaç yedır bence ıse yarıyor bıze kaan hoca tavsıye ettı bu yıyceklerı sonra esım 3 ay sonra ameliyat oldu çok şükür 4 tüp cıktı ama malesef tüp bebek denemelerim negatif oldu ama pes etmıycem tekrar denemek ıcın hazırlanıyorumİstanbul da oturuyorum ben.
Adını duymuştum Kaan Bey in hatta Ankaraya gelmeyide kafaya koymuştuk. Ama biz burada adı iyi diye geçen 2 3 hastane ve tüp bebek merkeziyle görüştük. Eşimin Azospermi genetik, hormonal yada varikosel değil. Testlerin hepsi normal cıktı. O yüzden bu dr hepsi bize %50 şans verdi Ameliyat için. İkna olduk Memorial ı seçme sebebimizde tüp bebek merkezinin iyi olduğunu düşündüğümüzden Ürologta iyi dediler. Ama sonuç olumsuz çıkınca tesede olmuş olduk. Sonuçta olumsuz cıktı bıraktık öyle:) Teşekkür ederim bilgilere bende eşimi başlatıcam bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?