Anne olamamanın acısı

ben kasım ayında 4. Denemi yaptırdım malesef negatif sonuç aldık simdi haziran gibi düşünüyoruz canım parayi biriktirebilirsek eğer
Hayırlı zamanı o zamandır belki hiç sıkma canını
Durmak yok yola devam
Gelecek kuzucuklarimiz ben inanıyorum
Onun kısmetinide Rabbim biyerden gönderir inşAllah

Hayırlı zamanı o zamandır belki hiç sıkma canını
Durmak yok yola devam
Gelecek kuzucuklarimiz ben inanıyorum
Onun kısmetinide Rabbim biyerden gönderir inşAllah
insalah canım bakalım arastiriyoruz belki devlet destegi ile devlet hastanesindede yaptirabilirz bakalım zaman ne gostericek bize

13 tane toplandı 7 tanesi döllendi 5. Güne 2 tane gelebildi ikiside ayrı ayrı donduruldu
çok şükür bak dondurulmuşun var benimde 5 tane toplanmıştı 2 si iyi 1 biraz daha yavaş dedi doktor ama 5. güne geldi 3 de dondurdular muhtemelen nasip olursa tabi bende ocak gibi transfer olurum heralde adeti bekliyorum bakalım nolacak

Yaşadıklarınız çok acı üzüldüm gerçekten. Ama Allah'tan umut kesilmez buna yürekten inanın eğer Rabbim ol derse olur hep dua edin bol bol ve size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Benim arkadaşım 9 yıllık evliydi ve çocuğu olmuyordu 4 defa tüp bebek denediler ama olmadı herkes ona bebek yokmu niye yapmıyorsunuz hadi yapın artık şu bebeği gibi salakça cümleler söylüyordu. Tüp bebek yaptıkları dönem yerinden bile kalkmıyor du ama olmadı. En sonunda denemeyi bıraktılar ve psikolojik olarak etkilendiği için evinden taşındı taşınmasına yardımcı oldum evi ikimiz yerleştirdik diyebilirim koltuklar eşyalar falan. Sonra bana dedi ki ben kendimi kötü hissediyorum tansiyonun düştü galiba istifra da edince acile gittik ve 2 aylık hamile olduğunu öğrendi karşılıklı hıçkırıklarla ağladık. Hamile olduğunu bilmeden ev bile taşımıştı. Adeti de düzensiz olduğu için anlamamıştı benim şapşik arkşım şuan 2,5 yaşında bir oğlu var. Kusura bakma uzun oldu ama Allah isterse herşey olur bol bol Kevser suresi oku canım Allah'ın izniyle olur inşaAllah

Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin gerçekten anneliğin başıda sonuda imtihan tüm kalbimle tüp bebek tedavisinin olumlu sonuçlanmasını diliyorum. Lütfen sağlıklı bir bebeğin yanında sağlıklı bir gebelikte dualarınızda olsun çok yıpranıyor insan. Evlat için güçlü duruyoruz işte.

Yıllardır aynı acı ile yanıp kavruluyorum..
Ve ben sadece ben bunu yaşıyorum zannediyordum.. bu bitek benim sınavım sanıyorum.. O kadar güzel anlatmışsınız ki içimdeki hisleri.. eltim hamile öyle zorki sürekli karnını görmek sürekli aynı ortamda bulunmak geçen gün eşimle de konuştuk bunu.. asla onu kıskanmıyorum üstüne bide para ve bebeğini verseler yıne istemem.. Ben kendi imkansizligima her ay yaşadığım aynı hüsrana üzülüyorum..
Hamile olan herkesten bağımı koparıyorum çünkü acı veriyor bana.. Ben kötü bi insanmiyim niçin böyleyim diye içim içimi yiyor.. allah sonumuzu hayır etsin hepimizin yuzunu güldürsün..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
Oysa o kadar umutla gitmiştim ki.. iğneden korkan ben iğne saatini sabırsızlık la bekliyordum.. transfer günü aşırı heyecanlıydım.. içinde artık o minicik noktaya baktım baktım sevdim 10 gün..
Oysa o nokta benden gitmişti bile tutmamıştı malesef.. şimdi ikinci tüp bebek için çok korkuyorum...

Canim bendede tek tüpte hidrosalpenks suphesi var ama kesin degil tekrar hsg cekilcem.ameliyattan bahsetmistin bunun iicnmi oldun eger bunun icinse nerde oldun 2 bine benimde olmam gerekebikir cunku tup bebek merkezi bir tup parasi istedi bu ameliyat icin.

Merhaba arkadaşım bendede vardı hidrosalpenks..
Emin olmadıkları için tüp bebek yaptırdık sonradan cıktı ortaya.. lütfen hidrosalpenks olanlar tüp bebek yaptırmayın önce ameliyat olun.. Ben eylül de ameliyat oldum.. sol tüp normal sağ tüp hidrosalpenksliydi aldılar...

13 tane toplandı 7 tanesi döllendi 5. Güne 2 tane gelebildi ikiside ayrı ayrı donduruldu
Benimde rezerv azligim vardi.ilk 4 ikinci de 5.. 3. De 4 ..4 de 3 tane yumurta olusmustu.(nasil kafaya taktiysam artik hiv birini unutmamisim).5 tedavimde hergun 15 inciri kaynatip suyunu ictim.yogurda isirgan tohumu atip onu yedim.ari sutu bal polen karisimi tukettim bunu 3 ay boyunca yaptim 7 tane yumurta olustu.2 tanesi 1.kalitede 5.gune ulasti ve onlarla hamile kaldim.
bildigim kadariyla dondurulmus yumurtayla hamilelik sansi dahada yukseliyor.

Rabbim gene almasaydı keşke ..
Gene atsaydı havasınıda ..
Bişey olmadı ama kötü niyetlilik işte.
Benim 11 senedir olmayan arkadaşım var şuan hamile ..
Benim bebeğimin 40ında hamileymiş bilmiyordu :)
gayette sevdi bebeğimi asla da esirgemedimde esirgememde çünkü başıma geldi

Cok duygulandim.Rabbim isteyen kullarina hakkinda hayirli olanlarini versin.Umarim bu duyguyu isteyen dileyen kardeslerim yasasin.Allahtan umidi kesenlerden olmayip ancak ondan medet bekleriz.Insallah bu duygulari yasarsiniz ve ben de dahil yasarim.

Anne olmak isteyen arkadaşlarım dilek tesbihi yapın.Allahtan ümit kesilmez ben yaptım rabbimin izniyle oldu.
Dilek tesbihi yapmak için öncelikle abdest alıp 2 rekat namaz kılıyoruz Allah rızası için.
Sonra abdestli iken tesbihin her boncuguna imamesi dahil her boncuğa üç ihlas bir fatiha okuyoruz ve dilegimizi dileyip kıble gören yere asiyoruz.Arkdaslar herşey Allahtan lutfen ümidimizi kaybetmeyin hiçbir probleminiz yoksa bekleyin stres yaptığınız ve kafaniza taktığıniz icin olmuyordur.Dileginiz kabul olduğunda 41 tane tesbih alıp dağıtıyoruz.

Seni çok iyi anlıyorum ve aynı hisleri halen yaşamaktayım. İmanımız oldugu için imtihanımız bu diyoruz. Elden birşey gelmiyor. Birtek dua edebiliyoruz. Geceleri eşimde üzülmesin diye sessizce ağlamanın acısını ben biliyorum. Benim yaşadıklarımı bir ben birde allah bilir. Etrafımdaki arkadas gruplarımın hepsi şuan ikinciyi doğuruyor.. ve ben muhtemelen iki gün sonra 5. Negatif sonucumu alıcam.

Kiz kardesimden bilirim bu aciyi.
Bende teyze olsmaman huznunu yasadim
Seni cok iyi anliyorum.
Rabbim yardimcin olsun

39 yasinda 2 kez tup bebek denemis biri olarak Allah kolaylik versin diyorum. Kendinizi bu kadar harap etmeyin.u tedavide moral son derece onemli. eger olmazsa bu dunyanin Sonu degil.negativ sonucu alinca gunlerce kendime gelememistim ayni aciyi sizin de yasamanizi istemem. O yuzden her turlu sonuca kendinizi alistirmalisjnjz

Merhaba burda kinin dışında yapmamız gereken birsey varmı. Bir kezmı yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…