Anne olamamanın acısı

Canım benim seni cok iyi anlıyorum bak tedavi sürecindeymişsin şuan en onemli sey moralinin yüksek olması. Sürekli olumlamalar yap bebegin seninleymiş gibi düşün ve hisset. Aksini asla düşünme.

Bende beş yıllık evliyim. İkinci tüp denemem düşükle sonuclandı tam yıllar sonra acılarım bitti derken yine başa döndüm dondurulmuş embriyomda yok. Ve ben tedaviyi bitirme kararı aldım.
Evlat edinmeye karar verdik eşimle.annelik yürekte olan birsey.doğurmakla anne olunmaz. Bunu düşünmek bile beni o kadar mutlu ediyor ki.. Tüm dertlerim sıkıntılarım bitti.
Bu cok buyuk bir imtihan. Sadece yasayanlar anlar. Ama zaman herseyin ilacı hiçbirsey aynı kalmaz. Bu zorlu zamanlar elbet birgün geçecek. Geçerken kendimizi bitirip tüketmeyelim bir enkaz kalmasın geriye. Bir gün evlatlarımız geldiğinde sağlıklı mutlu bir vucuda gelsinler bizi oyle bulsunlar
Allah isteyen herksese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş

amin canım bu arada ayni yastaymisiz bende 23 yaşındayım 5 senelik evliyim trasferi oldun mu sen canim

Sen kötü gözle bakmıyorsun ama başkaları senin gözüne gözüne sokuyor ya işte Allah bırakmıyor yanına alıyor elinden
Aynısını bende yaşadım benim eltimde biz istedik hemen oldu diye herkese anlatıyordu oda düşük yaptı şimdi onunda olmuyor
Takdiri ilahi işte
Rabbim evladınızi size bağışlasın

Benimde aynı canın tüplerim tıkalı ve hidrosaklpinks denilen o şey var sıvı birikmesi yani
anladım canım benim yaş sıkıntımda var biraz o yüzden doktorum uzatmadan tüp bebek dedi diğer doktorda aynısını söyledi. ameliyat olupta vakit kaybetme dediler yani ama bak ben senin gibi hiç umutsuz değilim. tedavide hangi süreçtesin şuanda

D dstn33

Canım benim inan ağlattın beni. Hala bir yerlerde hiç görmediğim insanların bana dua ediyor olması o kadar guzel bir duygu ki Allah razı olsun senden. Evladını sana bagıslasın yuvanızdan huzur mutluluk bereket eksik olmasın inşallah güzel kalpli arkadasım.

Amin inşAllah
Hakkında hayırlısı böyleymiş
Senin bir evlada
Annesiz bir miniğinde anneye ihtiyacı var ve birbirinize derman olacaksınız
O minik yavrucaga çok iyi annelik yapacağına eminim
Hakkında hayırlısı olsun her zaman

Yumurtalarim toplandi donduruldu
Ocak in 15 inde Allah nasip ederse transfer olacagim

Canım inş bu çektiklerim bebeğine kavuşma duan olsun Allah sana hayırlı bir evlat versin

Allah senden de razi olsun

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..

İnanın. Sürekli hayal kurun.
Seneye yazın hamile olacağımdan tatile gidemem gibi.. İnanırsanız evren size onu sunacaktır.
Ben inandım sizin için Yılmak yok, düşmek yok. Yorulunca biraz dinlenip tekrar yola koyulun.

Öyle olmuyor canım ya bende olmazsa evlat edinirdim derdim ama şimdi her ay eşimden gizli ayna karşısına geçip acaba hamile olsaydim karnim nasıl olurdu gibi sorular soruyorum kendime.Gogusde yeşil damar nasıl oluşuyor ha bide doğuma yakın sarı bi süt geliyormuş o nasıl bisey diye hep içimi sızlatan sorular soruyorum kendime. Allah isteyen herkese nasip etsin
Konu sahibi neden evlat edinmeyi düşünmüyoruz
Umarım biyolojik olarak kendi bebeğimizi kucaklarsınız
Ama anne baba olmak için doğurmak gerekmiyor

Allah'ım o nasıl bir azimdir öyle umudunu hiç kaybetmemiş
Rabbimin mucizesine bak
Biz bire dayanamaz ken
Nelerde yaşamış ve kazanmışta ne güzel
İşte bunlar umut bizlere
İnşAllah herkese nasip etsin Rabbim

Aynen canım Rabbim sana da mucizeni en kısa zamanda yollasın.

Bu ne pozitif yüklü bir mesaj böyle
Teşekkürler.
İnşAllah bende inanıyorum kendim için
O hayaller hep var zaten hayallerimi hiç bırakmadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…