- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi Flamingo00
-
amin canım bu arada ayni yastaymisiz bende 23 yaşındayım 5 senelik evliyim trasferi oldun mu sen canimAynen fiyatlar baya yükseldi biz 10 bine yaptırdık ilaçlar falan dahil
Bide ayrıca ameliyat olmam gerekti 2 binde ona verdik 12 bin oldu şimdilik bakalım
Daha Dr un yazdığı ilaçlarda var baya pahalı onlarda
Allah yardım etsin bizlere
F Flamingo00
Canım acını çok iyi anlıyorum
Ben de her regl zamanı ağlıyorum
Yaşın 23 müş
Yaşı 40 olanlar bu mesaj başlığını görünce ne yaparlar sence
Bence bu başlığın kapatılmasını talep et
Ve bir daha gram kafana takma
Ben de 33 yaşındayım
Keşke para versem de yaşımı 30 yapsam razıyı
Hep aklimda duamdasinCanım benim seni cok iyi anlıyorum bak tedavi sürecindeymişsin şuan en onemli sey moralinin yüksek olması. Sürekli olumlamalar yap bebegin seninleymiş gibi düşün ve hisset. Aksini asla düşünme.
Bende beş yıllık evliyim. İkinci tüp denemem düşükle sonuclandı tam yıllar sonra acılarım bitti derken yine başa döndüm dondurulmuş embriyomda yok. Ve ben tedaviyi bitirme kararı aldım.
Evlat edinmeye karar verdik eşimle.annelik yürekte olan birsey.doğurmakla anne olunmaz. Bunu düşünmek bile beni o kadar mutlu ediyor ki.. Tüm dertlerim sıkıntılarım bitti.
Bu cok buyuk bir imtihan. Sadece yasayanlar anlar. Ama zaman herseyin ilacı hiçbirsey aynı kalmaz. Bu zorlu zamanlar elbet birgün geçecek. Geçerken kendimizi bitirip tüketmeyelim bir enkaz kalmasın geriye. Bir gün evlatlarımız geldiğinde sağlıklı mutlu bir vucuda gelsinler bizi oyle bulsunlar
Allah isteyen herksese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Sen kötü gözle bakmıyorsun ama başkaları senin gözüne gözüne sokuyor ya işte Allah bırakmıyor yanına alıyor elindenBen 5 yıl bekledim ..
Sizi okadar iyi anlıyorumki.
Başkasının çoçuğu olduğunda imrenerek bakardım ama asla kötü gözle bakmazdım
Eltim çocuğunu düşürdüğünde gözüme baka baka gözü olanın gözü çıksın dediğinde günlerce ağladım ..
Herşeyden umudumu kestiğimde.
Kafama takmadığımda mutlu haberi aldım ..
Tedavilerim sonuç vermemişti tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra mutlu haberi almıştım ..
Darısı başına Rabbim ne verirse hayırlısını verir.
Yok canım olmadım henüz yumurtaların toplandı donduruldu Ocak in 15 i gibi olacak inşAllah transfer .amin canım bu arada ayni yastaymisiz bende 23 yaşındayım 5 senelik evliyim trasferi oldun mu sen canim
anladım canım benim yaş sıkıntımda var biraz o yüzden doktorum uzatmadan tüp bebek dedi diğer doktorda aynısını söyledi. ameliyat olupta vakit kaybetme dediler yani ama bak ben senin gibi hiç umutsuz değilim. tedavide hangi süreçtesin şuandaBenimde aynı canın tüplerim tıkalı ve hidrosaklpinks denilen o şey var sıvı birikmesi yani
Amin inşAllahCanım benim seni cok iyi anlıyorum bak tedavi sürecindeymişsin şuan en onemli sey moralinin yüksek olması. Sürekli olumlamalar yap bebegin seninleymiş gibi düşün ve hisset. Aksini asla düşünme.
Bende beş yıllık evliyim. İkinci tüp denemem düşükle sonuclandı tam yıllar sonra acılarım bitti derken yine başa döndüm dondurulmuş embriyomda yok. Ve ben tedaviyi bitirme kararı aldım.
Evlat edinmeye karar verdik eşimle.annelik yürekte olan birsey.doğurmakla anne olunmaz. Bunu düşünmek bile beni o kadar mutlu ediyor ki.. Tüm dertlerim sıkıntılarım bitti.
Bu cok buyuk bir imtihan. Sadece yasayanlar anlar. Ama zaman herseyin ilacı hiçbirsey aynı kalmaz. Bu zorlu zamanlar elbet birgün geçecek. Geçerken kendimizi bitirip tüketmeyelim bir enkaz kalmasın geriye. Bir gün evlatlarımız geldiğinde sağlıklı mutlu bir vucuda gelsinler bizi oyle bulsunlar
Allah isteyen herksese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Yumurtalarim toplandi dondurulduanladım canım benim yaş sıkıntımda var biraz o yüzden doktorum uzatmadan tüp bebek dedi diğer doktorda aynısını söyledi. ameliyat olupta vakit kaybetme dediler yani ama bak ben senin gibi hiç umutsuz değilim. tedavide hangi süreçtesin şuanda
Ediyorum inşAllah. Meryem suresi okumuştu annem 41 gün bebek için
Tesbih çekiyorum ama dediğiniz nedir nasıl oluyor tam olarak
kaç tane yumurtan oluştuYumurtalarim toplandi donduruldu
Ocak in 15 inde Allah nasip ederse transfer olacagim
Canım inş bu çektiklerim bebeğine kavuşma duan olsun Allah sana hayırlı bir evlat versinNereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Allah senden de razi olsun
ben kasım ayında 4. Denemi yaptırdım malesef negatif sonuç aldık simdi haziran gibi düşünüyoruz canım parayi biriktirebilirsek eğerYok canım olmadım henüz yumurtaların toplandı donduruldu Ocak in 15 i gibi olacak inşAllah transfer .
Sen oldun mu canin
Konu sahibi neden evlat edinmeyi düşünmüyoruz
Umarım biyolojik olarak kendi bebeğimizi kucaklarsınız
Ama anne baba olmak için doğurmak gerekmiyor
Allah'ım o nasıl bir azimdir öyle umudunu hiç kaybetmemiş
Rabbimin mucizesine bak
Biz bire dayanamaz ken
Nelerde yaşamış ve kazanmışta ne güzel
İşte bunlar umut bizlere
İnşAllah herkese nasip etsin Rabbim
13 tane toplandı 7 tanesi döllendi 5. Güne 2 tane gelebildi ikiside ayrı ayrı donduruldukaç tane yumurtan oluştu
Bu ne pozitif yüklü bir mesaj böyleİnanın. Sürekli hayal kurun.
Seneye yazın hamile olacağımdan tatile gidemem gibi.. İnanırsanız evren size onu sunacaktır.
Ben inandım sizin içinYılmak yok, düşmek yok. Yorulunca biraz dinlenip tekrar yola koyulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?