anne olacak yaşta abla olmak ve sonuçları:(

Son düzenleme:
ne kadar anlayışlısınız takdir ettim ben bu kadar hoş karşılamazdım bu durumu hele ki bir kardeşten hemen sonra tekrar hamile kaldığında , sizin kadar da yardımcı olmazdım herhalde

burda sizin hiç bir suçunuz yok o yüzden söylemeye çekinmemeniz gerekir siz keyfinizden kalmadınız sınıfta kimsenin de kızmaya hakkı yok yani

Aileniz sizin gibi düşünceli bir evlada sahip olduğu için çok şanslı bence, onlar da bunun farkındadır inan :) Üniversite okurken sene kaybı, dönem kaybı çok normal şeyler, çoğu insan yaşar bunu :) Zaten hayatınızda ciddi değişikliklerin olduğu bir dönem olmuş, hem üniversite hayatına adapte olmak hem de ailedeki değişikliğe :) Bence güzelce anlattığınızda anlayacaklardır, zaten ileriki hayatınız için (kariyer açısından konuşuyorum) okulunuzu uzatmış olmanızın en ufak bir etkisi olmuyor hiç merak etmeyin :) mutluluklar :119:

Lütfen annenle babana KORUNMAYI öğret,anlat,okut..aksi takdirde annen menapoza girene kadar yanlışlıkla hamile kalacak gibi duruyor!!!

bu güzel yazınız için çok teşekkür ederim inanın çok rahatlattı beni inşaallah herşey yazdığınız gibi güzel olur

birincisi annem ve babam o kadar cahil değiller ikincisi bu olayı gerçekleştirecek kadar ahlak perdem yırtılmadı desteğiniz için çok sağolun

Bunun ahlak perdesinin yırtılmasıyla ilgisi yok ki
Belli bir yaşa kadar anne babalar çocuklarını eğitirler
Öyle gün gelir ki çocuklar anne babayı geçerler ve onlar ailelerini eğitirler
Aksinin olması durumunda zaten ileriye değil geriye gidiş olurdu
Bence de annenle konuş ve bir daha hamile kalmaması için gerekli önlemleri alsınlar
Sana da yazık,sen de onların evladısın ve sana bu yükü bindirmemeleri gerekir
Bak bir senen heba olmuş
Üstelik nasıl söylerim korkusuyla vicdan azabını da hala sen çekiyorsun

keske bikac daha kız kardes yapsaydın bu ne 3 cük kisiyiz diorum ..
kız kardes gibisi de yok .. annem kendin yap diyoor ppffffffff ..

şu an kaç kardeşsiniz peki? annenle baban o kadar cahil değillerse sorumsuzlar demek ki... korunarak 3-4 yıl içinde 2 kere hamile kalmak imkansız.

şu an kaç kardeşsiniz peki? annenle baban o kadar cahil değillerse sorumsuzlar demek ki... korunarak 3-4 yıl içinde 2 kere hamile kalmak imkansız.

aynı fikirdeyim... tamam her korunma yönteminde risk var ama 2 kez sorun olması pek mümkün değil... ayrıca ben de anne babaların böyle çocuklarına fazla sorumluluk vermelerini hiç bir zaman anlamıyorum. kızın 1 senesi gitti... tamam annesine destek olsun ama bir yerden sonrası boyunu aşar. çocuğun esas sorumluluğu anne-babada olmalı, yani en başta anne-babanın bu durumları düşünmesi lazım...

kizcagiz da ailesinin o kadar cahil olmadigini soyluyor… cok daha kotu bir durum bence, cehaleti anlarim da diger cocuklarini bu kadar umursamamalarini anlamam.
ben kizin sadece 1 senesinin gittigini dusunmuyorum, mezun olunca da hep kardesleri okutmak, doyurmak icin calisacak, bu belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…