Öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek isterim etrafımda yaşadığım problemler ve paylaşacak kimsemin olmayışı beni bu büyük ve güzel kk ailesine yönlendirdi 22 yaşındayım ve üniversite 2. sınıftayım üniversite sınavlarına hazırlandığım sene annemin hamile olduğunu öğrendiğimde hiçbir şey hissedemeyecek kadar şaşırmıştım hayatımızda o kadar çok sorun vardı ki babam işsizdi annem temizliğe gidiyordu ben evin en büyük çocuğu olarak diğer kardeşlerimle hep ben ilgilendim yemek bulaşık temizlik vs ailece çok sevgi dolu birbirimizi çok seven bir aile olduğumuzu da belirtmek isterim annem doğum yapınca bütün hayatımız değişti babam harika bi iş buldu yıllar çektiğimiz sıkıntılar birbir yol oldu kardeşim bereketiyle geldi diyebilirim onu o kadar çok sevdimki tam tabiriyle 2. annesi oldum ygs ye girdiğimde 3 aylıktı ygs den çok başarılı bir puan alıp ilk senemde istanbul üniversitesinde bir bölüme yerleştim hazırlıktan sonra 1. sınıftayken annem tekrar hamile kaldı dünyalar başıma yıkıldı kendisine destek olmam gerekiyordu çünkü kendisi doğum yapana kadar ağladı bu durum onu o kadar çok üzdü ki analatamam (lütfen bu konuda annemi suçlamayın) benim hayatım zindan oldu resmen tamamen depresyona girdin geleceğimle ilgili herşey yok olmuştu benim için aylarca durmadan ağladım çok zor günler geçirdim maalesef antidepresan kullanmaya kadar gitti bu durum şu anımı sorarsanız biri 4 diğeri 1 yaşında ben çok çok iyiym üzüldüğüm ağladığım günlere acıyorum
ama annemim son doğumunu gerçekleştirdiği sene sınıfta kaldım çünkü sürekli annemin yanında durmalıydım öbür kardeşimde daha çok küçüktü sınıf tekrarı yaptığımdan ailemin haberi yok maalesef bunu söylesem kızmazlar ama çook çook üzülürler çünkü gerçekten benim başarılı biri olmamı çok istiyorlar vicdan azabı çekiyorum sizce bahanesi mi bunlar başarısızlığımın ailemiçok seviyorum ve onların üzülmesini istemiyorum nasıl açıklayabilirim lütfen yardımcı olun bir dert ortağına ihtiyacım var
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)