Anne nasıl davranacağımı bilmiyorum ?

Sürekli buraya da yanıt yazıyor. Acaba çocuk napıyor bu arada. Kahvaltısını yaptı mı etkinliğe gitti mi? Ben bu kadına hiç güvenemedim ya babaanne gelsin diyorum oyumu ordan yana kullanıyorum

Muhtemelen akliniza gelmistir ama neden tercih etmediginizi anlamak icin soruyorum. Kvnin sigara parasi ya da maasi gibi giderlere katlanmak yerine bu paraya yardimci, bakici veya saatlik bakici ayarlamayi neden tercih etmiyorsunuz.

Dil problemleri kekemelik her ne sorun varsa düzenli terapi uzman psikolog destek gerekli anane babane yada her neyse bilgili eğitimli bu konuda yetkin uzman doğrultusunda davranmayacaksa tam tersi çocuğa zararı dokunur .Bu tarz durumu olan çocuğa kreş desteği yada profosyonel bakıcı desteği gerekir siz çok zorlanıyorsanız konuda tasvir ettiğiniz kişiler hem isteksiz hem bilinçli değil bakma konusunda.Ne var ananesi babanesi yedi kat elden iyidir diye bilinçsiz yorum yapamam.Sanirim hareketli olmasını annenizin kafası kaldırmıyor siz bile zorlaniyorsunuz çok belli.Cocuk sizin sizin tercihiniz .Anneniz yada kayinvalidenizin sabır eşiği yaş ile düşmüş olabilir başka yönden destek bulun derim

Hayalkirikliğınızı destek arayisinizi anlarim da en nihayetinde çocuk sahibi olurken kimseye sormuyoruz kaç tane yapacagimizi da sormuyoruz o nedenle büyütme yada bu tarz durumlarda zerzenîş yada alınmak yerine çünkü elinize ne sizin ne burda annenize laf edenlerin eline bişey geçmez durum değişmez.Bir olan olmalı ben eşim buyutecegiz olay bu yada kreş yada bakıcı. Günümüzde anane yada babane elinde TV başında büyüyen çocukların daha büyük sorunlari olabiliyor eğitim manasında.Tamam sizinki geçici bir süre fakat zorla güzellik olmaz torun sevmek başka hareketli bir cocugun sorumluluğunu almak peşinde koşmak başka

Sürekli buraya da yanıt yazıyor. Acaba çocuk napıyor bu arada. Kahvaltısını yaptı mı etkinliğe gitti mi? Ben bu kadına hiç güvenemedim ya babaanne gelsin diyorum oyumu ordan yana kullanıyorum
babasının evde onunla vakit geçiriyor. hadi ben kendi konuma yazıyorum sen niye dönüp dönüp benim konumdasın ?

Muhtemelen akliniza gelmistir ama neden tercih etmediginizi anlamak icin soruyorum. Kvnin sigara parasi ya da maasi gibi giderlere katlanmak yerine bu paraya yardimci, bakici veya saatlik bakici ayarlamayi neden tercih etmiyorsunuz.
Bu eşimin isteğiydi kayınvalidem çalışıyor ama hep çok yaşlıyım yoruluyorum diye şikayet ediyordu kazandığıda az ve kaynımda var zaten , oda buraya gelsin hem torunuyla vakit geçirir hem ihtiyaçlarını karşılayarak harçlıkta veririz dedi ki zaten bunlarda olmadı bir ay durdu dinlendim dedi gitti. dil terapist ve oyun gruplarına götürüyorum zaten havalarda ısındı kendim bakıyorum şu an yaza kadar diyorduk ona da gerek kalmadı.

Ben belli yaşın üstündeki insanlara böyle “torunlarına bakmaya mecburmuş”gibi davranılmasından hoşlanmıyorum. Çocuklarını büyütmüşler evlendirmişler dinlenmek onların hakkı artık ki kayınvalide zaten çalışıyormuş. Yine de gelmiş 1 ay kalmış..Daha ne kadar destek olacak ? Hastalık olur acil bir durum olur tamam ama “dil gelişim geriliğine” kadın ne yapsın. Mecbur siz diğer tüm işinizi gücünüzü bi kenara bırakıp çocuğunuza odaklanmalısınız. Oyun gurubu,akranlarıyla bir araya getirme,parka bahçeye götürme gibi şeyler işe yarar.

Hep aynı cevaplar insanlar ne derseniz deyin işine geldiği anlar lafının özeti hayır illa acındıracak bir yer alıyor olmanız ne tuhaf diyordum ki anladım birincisi kayınvalidem hasta değil sağlığı yerinde çocuğumu o büyütmedi ben bakıyorum ve bizde kaldığı bırakıp gitmedik yine ilgilendik. Oğlum 2 yaşında doğdu doğalı sadece 1 ay kaldı yanımızda ki çalışmaktansa bizde kaldığı sürede daha çok dinlenmiştir ki bu kadar acınacak bir durum yok. . Tabii insanlar benim dediğimi değilde kafalarında kurdukların cevap yazıp konuştuklarına göre bunu bile birleyen bulurlar! Yorumu kapattığım için beğenmeme devam edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…