Anne nasıl davranacağımı bilmiyorum ?

kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş

Senin başında beklemiyorum yorum yapmayı kesebilirsiniz… Donya
Yukarıdaki mesaj da size ait görüşmeyi de kesmişsiniz öyle yazmışsınız. Böyle birinin çocuğunuza bakmasını istemeniz hayret verici doğrusu! Size kötü davranan biri çocuğunuza mı iyi bakacak? Çocuk nasıl bu kadar sorun olabilir hayret bi şey nasıl bi şey bu?

Şimdi yorumdakiler anlatamam ama ilk çocuğu kreş verecektik doktorumuz çok küçük güvenli bağlanması zarar görür aile desteği alın ve oyun grubu dedi . Bizde ailemizden destek istedik sonra ben durumu fark ettim yarım günlük kreş araştırdım ama kayınvalidem karşı çıktı annen gelsin el kadar çocuk kreşe verilmez diye sonra annem geldi ama sonuç tek ben bakıyorum .

Doktor olduğuna emin miyiz bu kişinin?
2 çocuğumla da hiç güven sorunum yok. Herşey gayet yolunda. Başka doktora gitmeni tavsiye ederim

Kimse paradan bahsetmedi yardım etmekten bahsettim. anlamadıysan tekrar oku

.

Yukarıdan ne anladıysam o hanımefendi kasımdada kaynımla kv. Tam bir dolandırıcı yazmışsınız dolandırıcıya çocuk mu eğittireceksiniz? Bence siz bir destek alın size hak vermeyenlere buradan laf yetiştirmek yerine tezat davranışlarınıza çözüm olur belki

Sadece savunma odaklı cevap veriyorsunuz. Biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Demek istediğimiz şey şu. Yardım almak istemeniz ne kadar normalse onların kabul etmek istememesi de en az o kadar normal. Çocuğa 2 yaşına kadar ben baktım demeniz de saçma. Zaten siz bakacaksınız.
Doktor değişimi konusuna kesinlikle katılıyorum. 2 yaşında yarım gün gidip iki oyun oynasa yaşıtlarından bişeyler kapsa çok çok iyi olur. Sözüm sadece size değil herkese. Benim çocuklarımın ikisi de 1.5 yaşında yarım günle başladı kreşe gayet de mutlular bana da bağlılar. Şuan ortaokulda okulu da çok seviyorlar. Aksini iddia eden ordinaryus prof anneler kendi çocuğunu kreşe göndermesin olur biter.

Şunu da söyleyim içimde kalmasın. Herkes evinde rahat etmek ister. Evlerinde rahat rahat oturuyorlar bana faydası yok demeniz çok yanlış.

Kimse yaşlandığında torunlarına bakmak zorunda değil. Anlamadığınız yer burası.

Yaşlandığında kimse bakma istemez evet ama aile bu işte sizin mantığınızda bende ilerde çocuğum büyüdüğünde kayınvalidem veya annem hastalandı diyelim evime kabul edip bakmayacak mıyım? Kimse hasta bakmak istemez o zaman

Laf yetiştirme bendedey çünkü konuyu ben açtım ve sadece sizin değil bir çok insanın fikrini alıyorum bir yorum yaptınız niye uzatıyorsun.

O da size kalmış. Zorunda değilsiniz ama bakabilirsiniz. Tıpkı şuan onların ellerinden geldiğince bakıp yorulduktan sonra bakmak istememesi gibi..

O da size kalmış. Zorunda değilsiniz ama bakabilirsiniz. Tıpkı şuan onların ellerinden geldiğince bakıp yorulduktan sonra bakmak istememesi gibi..
Bana kaldıysa bir ailede ne olursa olsun yardım ihtiyacı olana yardım edilir aile budur. Kimse ellinden geleni yapmadı siz kv yaşlı düşkün olarak kafanızda kuruyorsun hiçbir hastalığı olmayan dinç biri ve burdan giderken dinlendim dedi. Ayrıca ben kaynımı oraya yazmamın nedeni kaynım çalışmıyor annesini çalıştırıyor ve orda buradaki durumdan bin kat daha çok yoruluyr. Ama kaynıma olan sevgisinden katlanıyor.

Gerçekten işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Ben çok yaşlılar o yüzden bakamazlar demedim. Bakmak zorunda değiller dedim. Sizi kırmamak için dinlendim diyebilir.
Herkes kendi evinde rahattır. Oğluyla ne yaşadığı sizi ilgilendirmez.
Ben annelere ısrar etmeyi bırakın derken düşüncenizi değiştirin diye dedim. Kimseden bişey beklemeyin. Ummayın. Çocuğunuza yetmeyi çocuğunuzla bir düzene girmeyi öğrenin bir an önce. Tamam yoruluyorsunuz ama herkes yoruluyor. Buna alışın. Yoksa daha çok üzülürsünüz.

Dil gecikmesi denmesi için 3 yaşını bekleniyordu. Çocuk 2 yaşında değil mi?

Ayrıca dile katkı için anane babaannenin katkısı olmaz ki. Siz onu bence kendiniz için istemişsiniz . Ev için arada yardımcı alsanız daha mantıklı. Ev işini sallayıp internette bir sürü etkinlik var onları yapın. Hareketli çocuk diyorsunuz eve parkur kurun. Yastık döşek kutu karton.

Babaanne anneanne gelmek zorunda değil. Zaten isteksizlermiş. Salın gitsin

Çocuk Psikiyatri Bölümü 25 aylıkken
Çocuk doğduğundan beri sizden nerdeyse hiç düzenli bakım almadigi için size baglanamamis olabilir mi?

2 yaşındaki çocuğa 9 ay anneanne, 2 ay babaanne, sonra yine 1 ay anneanne bakmış, sizle yalnız kaldığı bir iki ayda da TV seyretmiş...

Gönülden söylüyorum, umarım bu cocuga hiç tek başınıza bakmak zorunda kalmazsınız. Zira ben çok endişelendim bu kuzu için....

Çok bilmişlik yapmasan artık. çocuk güvenli bağlanmış ve aranızdaki bağ çok iyi o yüzden kreş vermeyin dedi psikiyatrı biraz daha büyüsün ailenizden destek alın dedi . Oturduğun yerden sallamandan bıktım çocuğa 9 ay anneanne nasıl baksın bu çocuk süt emiyor ben baktım sadece deprem dolayı annem yanında kaldık oda destek oldu demek istedim. Bakmaktan kasıt yanımızda olması yani çocuğu atıp gitmiyorum aynı evdeyim

Yardım adı altından laf dalaşına girmeyi ne çok seven insan var içinin olumsuzluğunu atıyor böylelikle. Sadece benim değil diğer yorumlarda da - boşanmış kadın konu açar niye evlenmek istiyorsun derler.- Kocasıyla en küçük sıkıntısı olan hemen boşan şöyle böyle . - Çocuğum yoruldum tek bakıyorum dersin ne var bakcansın - kolum koptu yazsan koparmasaydın iyi oldu dikkat etseydin diyecek zihniyette insanlar var Yeter !

Öyle bir yazmışsınız ki, annesiz babasız bir çocuktan bahsediyorsunuz sandım. Kendi rahatlığınız için ailelerden destek istediğinizi düşünüyorum. Günde 15 dk ilgi bile gelişmesine katkı sağlayacaktır. Kreşe verebilirsiniz kayınvalidenize maaş vermek yerine. Sizin doğurduğunuz çocuğa aileleriniz bakmak zorunda değil, mutlaka bir yolu vardır.

Ben çocuğum bırakıp gitmedim. Kreş gidicek bu çocuk ama küçük istediğimiz yaza kadar destekti ki ondanda vazgeçtik herkes evinde ama siz hala boş yapmaya devam edin ! Kendi kaynanasını neler diyenler burda bir ay bakmakla kaynana avukatı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…