kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş
Yukarıdaki mesaj da size ait görüşmeyi de kesmişsiniz öyle yazmışsınız. Böyle birinin çocuğunuza bakmasını istemeniz hayret verici doğrusu! Size kötü davranan biri çocuğunuza mı iyi bakacak? Çocuk nasıl bu kadar sorun olabilir hayret bi şey nasıl bi şey bu?Senin başında beklemiyorum yorum yapmayı kesebilirsiniz… Donya
Şimdi yorumdakiler anlatamam ama ilk çocuğu kreş verecektik doktorumuz çok küçük güvenli bağlanması zarar görür aile desteği alın ve oyun grubu dedi . Bizde ailemizden destek istedik sonra ben durumu fark ettim yarım günlük kreş araştırdım ama kayınvalidem karşı çıktı annen gelsin el kadar çocuk kreşe verilmez diye sonra annem geldi ama sonuç tek ben bakıyorum .Çocuğu acil kreşe verin. Anneanne babaanne ne kadar eğitim verebilir ki? En azından yarım gün gitsin çocuk. Kimseye de zorla annelik babalık yaptırılmaz. Emeklerine teşekkür edip gönder anneni. Bir de tekrar hamilelik yaşamamaya özen göster. Çocuk bakmak gerçekten zor. Sen de belli ki çok zorlanmışsın. O nedenle temkinli olmalısın
Doktor olduğuna emin miyiz bu kişinin?Şimdi yorumdakiler anlatamam ama ilk çocuğu kreş verecektik doktorumuz çok küçük güvenli bağlanması zarar görür aile desteği alın ve oyun grubu dedi . Bizde ailemizden destek istedik sonra ben durumu fark ettim yarım günlük kreş araştırdım ama kayınvalidem karşı çıktı annen gelsin el kadar çocuk kreşe verilmez diye sonra annem geldi ama sonuç tek ben bakıyorum .
Kimse paradan bahsetmedi yardım etmekten bahsettim. anlamadıysan tekrar okuİnsanları satın almış gibi davranmanız çok saçma ben ona şöyle yaptım, böyle para verdik bakmak zorunda demeye getiriyorsunuz kendi çocuğuna tahammülü olmuyor insanın bazen kaldı ki artık belirli bir yaşa gelmiş insanlar tavırları gayet normal geldi yetişemiyorsanız gündeliğe bulun birini o ev işini yapsın siz ilgilenin çocukla yaza kadar
Çocuk Psikiyatri Bölümü 25 aylıkkenDoktor olduğuna emin miyiz bu kişinin?
2 çocuğumla da hiç güven sorunum yok. Herşey gayet yolunda. Başka doktora gitmeni tavsiye ederim
.Yukarıdaki mesaj da size ait görüşmeyi de kesmişsiniz öyle yazmışsınız. Böyle birinin çocuğunuza bakmasını istemeniz hayret verici doğrusu! Size kötü davranan biri çocuğunuza mı iyi bakacak? Çocuk nasıl bu kadar sorun olabilir hayret bi şey nasıl bi şey bu?
Kimse paradan bahsetmedi yardım etmekten bahsettim. anlamadıysan tekrar oku
2 yaşında çok hareketli bir oğlum ve gurbette tek bakıyorum ve zorlanıyorum arada nefes almak için televizyon açıyordum ki oğluma dil gecikmesi var dendi dil terapist başladık oyun grupları derken bende tükendim psikolojik destek ve ilaç alıyorum bu süreçte ailelerimizden destek istemeye karar verdik. Kayınvalidem kaynıma eşim bakmış biz evlenince kayınvalidem boşanmaya kalktı sonunda boşandı ve tanıdıklarının yanında garsonluk yapıyor ama sürekli şikayet eder eşime çok yoruluyorum parası az vs kaynım 28 yaşında bu arada bizim yanımızdaylen bütün giderlerini karşıladık yani sigara içmem ona rağmen ona sigara aldım
Yukarıdan ne anladıysam o hanımefendi kasımdada kaynımla kv. Tam bir dolandırıcı yazmışsınız dolandırıcıya çocuk mu eğittireceksiniz? Bence siz bir destek alın size hak vermeyenlere buradan laf yetiştirmek yerine tezat davranışlarınıza çözüm olur belkiKimse paradan bahsetmedi yardım etmekten bahsettim. anlamadıysan tekrar oku
Sadece savunma odaklı cevap veriyorsunuz. Biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Demek istediğimiz şey şu. Yardım almak istemeniz ne kadar normalse onların kabul etmek istememesi de en az o kadar normal. Çocuğa 2 yaşına kadar ben baktım demeniz de saçma. Zaten siz bakacaksınız.Çocuğun bu zamana kadar ben baktım çocuk 2 yaşında ve 1 ay yorulmuş dediğiniz şey dediğim gibi evde tek bakmadı bende evin içindeydim benim yarım kadarını bakmıştır ki temizlik vs kendim yaparım kimseye bırakmam burdan giderken iyi dinlendim diyerek gitti. Çocuğum annesi benim olmam zor günümde destek almacam anlamına gelmiyor İlla kanser mi olayım niye psikoloji bu kadar hafife alınıyor oysa insanı ruhu düzgün değilken normal bir rahatsızlıktan daha kötü oluyor ağrı kesicide yok. Şükür şu an geçmişe göre iyiyim ve yine tek bakıyorum herkes rahatlatabilir kaynanam evinde annem evinde düzenleri yerinde.
Yaşlandığında kimse bakma istemez evet ama aile bu işte sizin mantığınızda bende ilerde çocuğum büyüdüğünde kayınvalidem veya annem hastalandı diyelim evime kabul edip bakmayacak mıyım? Kimse hasta bakmak istemez o zamanSadece savunma odaklı cevap veriyorsunuz. Biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Demek istediğimiz şey şu. Yardım almak istemeniz ne kadar normalse onların kabul etmek istememesi de en az o kadar normal. Çocuğa 2 yaşına kadar ben baktım demeniz de saçma. Zaten siz bakacaksınız.
Doktor değişimi konusuna kesinlikle katılıyorum. 2 yaşında yarım gün gidip iki oyun oynasa yaşıtlarından bişeyler kapsa çok çok iyi olur. Sözüm sadece size değil herkese. Benim çocuklarımın ikisi de 1.5 yaşında yarım günle başladı kreşe gayet de mutlular bana da bağlılar. Şuan ortaokulda okulu da çok seviyorlar. Aksini iddia eden ordinaryus prof anneler kendi çocuğunu kreşe göndermesin olur biter.
Şunu da söyleyim içimde kalmasın. Herkes evinde rahat etmek ister. Evlerinde rahat rahat oturuyorlar bana faydası yok demeniz çok yanlış.
Kimse yaşlandığında torunlarına bakmak zorunda değil. Anlamadığınız yer burası.
Laf yetiştirme bendedey çünkü konuyu ben açtım ve sadece sizin değil bir çok insanın fikrini alıyorum bir yorum yaptınız niye uzatıyorsun.Yukarıdan ne anladıysam o hanımefendi kasımdada kaynımla kv. Tam bir dolandırıcı yazmışsınız dolandırıcıya çocuk mu eğittireceksiniz? Bence siz bir destek alın size hak vermeyenlere buradan laf yetiştirmek yerine tezat davranışlarınıza çözüm olur belki
O da size kalmış. Zorunda değilsiniz ama bakabilirsiniz. Tıpkı şuan onların ellerinden geldiğince bakıp yorulduktan sonra bakmak istememesi gibi..Yaşlandığında kimse bakma istemez evet ama aile bu işte sizin mantığınızda bende ilerde çocuğum büyüdüğünde kayınvalidem veya annem hastalandı diyelim evime kabul edip bakmayacak mıyım? Kimse hasta bakmak istemez o zaman
Bana kaldıysa bir ailede ne olursa olsun yardım ihtiyacı olana yardım edilir aile budur. Kimse ellinden geleni yapmadı siz kv yaşlı düşkün olarak kafanızda kuruyorsun hiçbir hastalığı olmayan dinç biri ve burdan giderken dinlendim dedi. Ayrıca ben kaynımı oraya yazmamın nedeni kaynım çalışmıyor annesini çalıştırıyor ve orda buradaki durumdan bin kat daha çok yoruluyr. Ama kaynıma olan sevgisinden katlanıyor.O da size kalmış. Zorunda değilsiniz ama bakabilirsiniz. Tıpkı şuan onların ellerinden geldiğince bakıp yorulduktan sonra bakmak istememesi gibi..
Gerçekten işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Ben çok yaşlılar o yüzden bakamazlar demedim. Bakmak zorunda değiller dedim. Sizi kırmamak için dinlendim diyebilir.Bana kaldıysa bir ailede ne olursa olsun yardım ihtiyacı olana yardım edilir aile budur. Kimse ellinden geleni yapmadı siz kv yaşlı düşkün olarak kafanızda kuruyorsun hiçbir hastalığı olmayan dinç biri ve burdan giderken dinlendim dedi. Ayrıca ben kaynımı oraya yazmamın nedeni kaynım çalışmıyor annesini çalıştırıyor ve orda buradaki durumdan bin kat daha çok yoruluyr. Ama kaynıma olan sevgisinden katlanıyor.
Çocuk doğduğundan beri sizden nerdeyse hiç düzenli bakım almadigi için size baglanamamis olabilir mi?Çocuk Psikiyatri Bölümü 25 aylıkken
Çok bilmişlik yapmasan artık. çocuk güvenli bağlanmış ve aranızdaki bağ çok iyi o yüzden kreş vermeyin dedi psikiyatrı biraz daha büyüsün ailenizden destek alın dedi . Oturduğun yerden sallamandan bıktım çocuğa 9 ay anneanne nasıl baksın bu çocuk süt emiyor ben baktım sadece deprem dolayı annem yanında kaldık oda destek oldu demek istedim. Bakmaktan kasıt yanımızda olması yani çocuğu atıp gitmiyorum aynı evdeyimÇocuk doğduğundan beri sizden nerdeyse hiç düzenli bakım almadigi için size baglanamamis olabilir mi?
2 yaşındaki çocuğa 9 ay anneanne, 2 ay babaanne, sonra yine 1 ay anneanne bakmış, sizle yalnız kaldığı bir iki ayda da TV seyretmiş...
Gönülden söylüyorum, umarım bu cocuga hiç tek başınıza bakmak zorunda kalmazsınız. Zira ben çok endişelendim bu kuzu için....
Bunu gerçekten dedi mi? Hem de 2 yaşında dil gerilemesi teşhisi koyduğu bir çocuk için?Çok bilmişlik yapmasan artık. çocuk güvenli bağlanmış ve aranızdaki bağ çok iyi o yüzden kreş vermeyin dedi psikiyatrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?