- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
- Konu Sahibi Hellohappiness
Burada bakıcı sorunlarını okudukça ben de hak vermeye başladım açıkçası. Güvenilir işini iyi yapan bize uyacak insanı bulmak zor. En fazla cesaret edebileceğim şey benimkinin annesi evde bakıcının başında durursa olabilir. Bizim part time dönüşümlü çalışma imkanımız da var. Çocuk hiç yalnız kalmayacak şekilde. Belki öyle de yapabiliriz ileride. Bunlar için erken bizde . Artık ciddileşme olduğu için her durumla ilgili görüşlerimizi soruyoruz işte birbirimize çünkü uyumlu olmak ortak kararlar almak önemli bizim için.
Annesiyle tanışmadım henüz, ama anime izleyip manga okuyor azıcık bir iyi geçinebileceğimize dair hissim var. Erkek arkadaşımla ikisinin arası aynı annemin hastalanmadan önce benimle olan ilişkisi gibi. Erkek arkadaşımın hayatını çok kurcalayan bir kadın değil. Aksine aileden laf söyleyenlere karşı onun düşüncelerini savunuyor. Biz asla düğün istemiyoruz mesela, babası altın gelir düğün yapalım demiş. Anne bizim seçimlerimize saygı duymasını söylemiş babaya. Falan filan işte. Adım attıktan sonraki süreçle ilgili konu açarım herhalde. Bu kadar önceden konuşuyoruz, konuştuklarımızla gerçekler ne kadar örtüştü onu yazarım. Ama umarım açtığım konular Bdv’de değil de başka bölümlerde olur
İnsallah kuzum , daim olsun mutlulugunuz