- 12 Temmuz 2006
- 55.494
- 212.746
- 52
- Konu Sahibi Hellohappiness
damdan valla o destek olmayı da suistimal edenler var, ben komşu versiyonunu yaşadım, doğup büyüdüğü şehirden İstanbul'a tam da benim oturduğum apartmana gelin gelen bir kız vardı, geldiğinde henüz 18 yaşındaydı, küçük dedim üzüldüm İstanbul'u hiç bilmiyor çoğu şeyde de tecrübesiz diyerek ablalık yapmak istedim, hamile kaldı doktor kontrollerine, sancısı başladı doğuma götürdüm, gece demedim 3 yaşında çocuğum var demedim, çocuğumu kucakladım onunla hastanede sabahladım, helali hoş olsun bak neler yaptım demek için anlatmıyorum, sonrasında nasıl suistimal edildim anlayın diye ön bilgi veriyorum, neyse doğumu oldu eve getirdik, İstanbul'da da kimsesi yok diye bebeğini arada alıyordum soluklansın işini gücünü yapsın ya da uyusun dinlensin diye ama kız benden uyanık çıktı:)))Bakın hala sipariş yorum istiyorsunuz ama
Aile olmak birbirine destek olmak değil mi diyorsunuz
Biz de diyoruz ki destek küçük olur azıcık ucundan olur
Çocuğun sorumluluğu anneanne ve babaanneye ait değil
Destek de zorunlu istenmez isteyen destek olur
Yolda araba kaldı abi el atıver derler bir iki kişi koşar iter işte bu destek
Ama yolda gideni durdurup ille de bu arabayı it diyemezsin ya da itemem belim ağrıyor ya da hastayım diyene ille de it diyemezsin
Bir gün eşim hasta onunla doktora gideceğiz diye bıraktı, bir gün alışveriş yapacağım diye, bir gün başka bir sebep derken a-aaaa baktım ki el kadar bebek her gün bende, ben evde ev işi, çocukların altı üstü, maması uykusu derken bir anda 2 çocuk annesi oluvermişim, iyi niyetli saftiriğim ya aylarca bebek baktım bakmayı bırakınca da kötü komşu oldum