• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne kuzusu erkekler boşandıktan sonra pişman olur mu?

Eski eşim ana kuzularının şahıydı. Boşandıktan sonra “annemi tamamen silerim yeter ki dön” diye aylar geçirdi. Tabi ki dönmedim. Değişir miydi, bence imkansız. Boşanana kadar defalarca denemiştim çünkü. Değişmedi.

Bu tipler karısının emekleri üzerinden hayırlı evlatlık duyarlı kasarlar. Allah’ın belaları yaaa
Benim ex anasının tüm maddi manevi ihtiyaçlarını bana iteleyip kendini kutsal evlat ilan etmişti sjsjsjsj. Allahım nasıl bir çukur. Hala şaşkınım çıkabildiğime.

Nasil bi anne kuzusu? Neler yaptilar mesela somut ornek verebilir misiniz?
Sürekli evliliğin ilk gününden beri herşeyi rapor ediyordu annesine , balayında bile fotolar atıp duruyordu ne yiyip içtiysek. Benim ne yaptığımı anlatırdı telefonda , gizli gizli dedikodu yapıyorlardı. Ama sürekli. Benim maaşıma el koyup ailesini mal mülk sahibi yapmaya çalıştı artık dur dedim çünkü sınırı yok yani sürekli sürekli annem de annem ailem de ailem , ben diyordum bu kadarı da fazla sen bilmiyor muydun benim aileme düşkün olduğumu diye kendini savunuyordu. Annesiyle aynı evde yaşamaya devam etme hayalleri içinde yaşıyordu resmen ben de evdeki sehpadan farksızdım gözlerinde. Onlar ana oğul ilişkilerini aynı olduğu gibi devam ettireceklerdi beni de soylarını devam ettirmek için kiralamışlar sanki kendi maaşımı bana kıyamıyorlardı böyle insanlardı yani

10 yorumdan 9 çeyreği değişmez olduğunu anlatmıştır umarım size 😅

Hayırlısı olsun hakkınızda..
Böyle hayat mı olur , yeter artık nedir bu beee dedirttiler yani. 21. Yüzyılda yaşıyoruz hala ağzı emzikli 30 yaş üstü adamlar. Ne biçim bir iştir anlamıyorum bi de bu adam öğretmen yaa. Üniversite okumuş ama ailesinin yanında bildiğiniz mağara adamı hayata dair hiç bir işe yarar fikirleri yok. Hayret edersiniz yani o derece bir yobazlık

Böyle hayat mı olur , yeter artık nedir bu beee dedirttiler yani. 21. Yüzyılda yaşıyoruz hala ağzı emzikli 30 yaş üstü adamlar. Ne biçim bir iştir anlamıyorum bi de bu adam öğretmen yaa. Üniversite okumuş ama ailesinin yanında bildiğiniz mağara adamı hayata dair hiç bir işe yarar fikirleri yok. Hayret edersiniz yani o derece bir yobazlık
38 yaşındaki adamı ben evlisin sen artık evin burası demeye 3 senede ikna ettim.. Erkekler bu işte.. Eskiden gak dese annem yapar deyip ana evine giderdi, şimdi anne evinde bile kalamaz hatta wc ye gitmez durumda 🤣

38 yaşındaki adamı ben evlisin sen artık evin burası demeye 3 senede ikna ettim.. Erkekler bu işte.. Eskiden gak dese annem yapar deyip ana evine giderdi, şimdi anne evinde bile kalamaz hatta wc ye gitmez durumda 🤣
Ya bence erkekler gerçekten çok salaklar ya. Çocuk gibi al besle bi halta yaramıyor çoğusu . nefret ediyorum artım erkeklerden yaaa

Back