- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Anaları öyle bi şakşaklar öyle bi doğru yaptığını empoze eder ki kendini iyi bi halt ettim sanır hatta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Analar babalar bahane bence kendi karaktersizliklerine kılıf tutuyolar.Arkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?
Evlenmeseydi gerizekalıBen neden daha önce bosanmamisim diye pişman olurlar .
Gerçekten de bakıcı arıyorlar oğluşlarına. Sana gelince sıfır ama senden başka herkese hayırlı evlatHanımıyla annesi arasındaki farkı bilemeyen, artık evli olduğunun bilincinde olmayan deyim yerindeyse 5 yaşındaki kreş çocukları gibi annesine bağlı olanların düzeldiğine hiç şahit olmadım.
Bu tipler karısının emekleri üzerinden hayırlı evlatlık duyarlı kasarlar. Allah’ın belaları yaaaHep derim ki; alkolik düzelir, kumarbaz düzelir, uyuşturucu bağımlısı düzelir, çapkın bile bi durulur düzelir ama ana kuzusu sütoğlanlar düzelmez. Adam olmazlar. Olmuş gibi görünseler de ı ıh.
Ben de boşadım, hayatımda aldığım en muhteşem karardı.
Milletin canını yakmaya gelmişler dunyayaEvlenmeseydi gerizekalı
Bilmez miyim yaş 28-29 ama sanki 8-9 yaşında çocuk. Böylelerini anneleriyle başbaşa bırakacaksın.Gerçekten de bakıcı arıyorlar oğluşlarına. Sana gelince sıfır ama senden başka herkese hayırlı evlat
İnanın şu yorumunuz madalyayı hakediyor öyle doğru ki. Bunun annesi babası da ayrı bir karaktersiz. Ben öğretmenim benim maaşımla evlerini tadilat ettirmek istediler düşünün. Eşim benden alıp alıp annesini mutlu etmeye çalışıyordu. Resmen salak yerine koymaya çalıştılar. Benim merak ettiğim beni harcadılar benden sonra aldıklarıyla acaba neler olacak bana kalırsa evlenemez bile çünkü annesi kendisi dışında herkesi düşman belletmiş. Bitek biz iyiyiz herkes kötü diye diye bizi de ayırdı eşim de uzaktan kumandalı robot. Aslında domuz gibi herşeye aklı eriyor ama işine de gelmiyor.Analar babalar bahane bence kendi karaktersizliklerine kılıf tutuyolar.
Var benim tanıdığım ana sözünden çıkmıyodu ayrıldılar.İkinci kez evlendi miras yüzünden annesiyle kötü oldu küstü ama kaynanadan beyer kendi çektiriyo ikinci eşine.
Hani şeyde doğru değil dışarda insanlara nasıl davranıyo ona bakın diyolar ya tam bir el iyisi herkese iyi birinci eşine berbat ikinci eşinede berbattı.
Veya ailesine nasıl davranıyo ona bakın orada da ince bi çizgi var ana kuzusu mu saygılı mı
Ana kuzusu hatalarını anaya yükleyen.işine geldiği gibi anasıyla beraber olup manipüle eden.
26 yaş hiç bişey geç kalmış değilsin.Tadını çıkart bunları ders olarak kabul et.
Bıraktım iade ettim annesi de havada kaptı oğlunu. Annesi öyle bir kadın Kİ karnına geri sokabilse elinden gelse onu bile yapar. Yaa bu hastalık mıdır nedir. Böyle insanlık mı olur.Bilmez miyim yaş 28-29 ama sanki 8-9 yaşında çocuk. Böylelerini anneleriyle başbaşa bırakacaksın.
Yaktılar ama can yakan canının yanacağı günü beklesin, kız kardeşleri var evlenme çağındaMilletin canını yakmaya gelmişler dunyaya
Bunları sadece Allah’ın gazabı paklar.Anası pişman ol derse olur tabii aksi takdirde annesi her alanda manipüle ettiği için iyi yaptığını düşünür
İnanmıyorum tek benim saniyordumArkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?
Amaan her tarafları hayırlı olsa ne olur onların, tek hücreli yaşam formları.Bu tipler karısının emekleri üzerinden hayırlı evlatlık duyarlı kasarlar. Allah’ın belaları yaaa
Hahahah ayy ben daha mezun olmadan olmayan maaşım hakkında oğluşuyla hayal kuruyorlardı. Neymiş kendisine de para verecekmişim de ibadet yapacakmış bak sen. Toplu para vereceksem illa kendi anneme veririm, sen kimsin ki ne emeğin var bende de sana yedireyim değil mi?İnanın şu yorumunuz madalyayı hakediyor öyle doğru ki. Bunun annesi babası da ayrı bir karaktersiz. Ben öğretmenim benim maaşımla evlerini tadilat ettirmek istediler düşünün. Eşim benden alıp alıp annesini mutlu etmeye çalışıyordu. Resmen salak yerine koymaya çalıştılar. Benim merak ettiğim beni harcadılar benden sonra aldıklarıyla acaba neler olacak bana kalırsa evlenemez bile çünkü annesi kendisi dışında herkesi düşman belletmiş. Bitek biz iyiyiz herkes kötü diye diye bizi de ayırdı eşim de uzaktan kumandalı robot. Aslında domuz gibi herşeye aklı eriyor ama işine de gelmiyor.
Canım senin konunu takip ediyorum. Aynı durumu yaşıyoruz ben de boşanıyorum ve beni aramıyor bileİnanmıyorum tek benim saniyordum
Gelinin maaşıyla annesini hacca gönderme duası enterAmaan her tarafları hayırlı olsa ne olur onların, tek hücreli yaşam formları.
Hahahah ayy ben daha mezun olmadan olmayan maaşım hakkında oğluşuyla hayal kuruyorlardı. Neymiş kendisine de para verecekmişim de ibadet yapacakmış bak sen. Toplu para vereceksem illa kendi anneme veririm, sen kimsin ki ne emeğin var bende de sana yedireyim değil mi?
Zaman hızlı akıyor, hepsi geride kaldı. Kötü günlermiş düşününce. Şükür kurtuldum.
Beklesin, beklesin de aynısını kız kardeslerinde mi görsün istiyorsunuz ? Öfkeli olabilirsiniz ama ikili problemlerinize bence masumları karıştırmayın.Yaktılar ama can yakan canının yanacağı günü beklesin, kız kardeşleri var evlenme çağında
En azından telini değiştirmemiş belki dönerCanım senin konunu takip ediyorum. Aynı durumu yaşıyoruz ben de boşanıyorum ve beni aramıyor bile