Sizinki sevgi ile inşa edilmedi , sizinki sizin çabanız ve alttan almanız ile oldu . Bencilce diyerek sanki biraz basite indirgiyorsunuz eşinizin davranışlarını. Bilerek ve isteyerek ve farkında olarak size saygı duymadı, kötü davrandı ve size değer vermedi. Sizin ki evlilik degildi , bir hayaldi bir rüyaydı. Anneniz babanız hayatta ise , sağlığınız yerinde ise bundan daha değerlisi yok. Travma dediğiniz şey , gerçekleri görmeniz, rüyadan uyanmanız. Aslında yaşadığınız şeyin sağlıklı bir ilişki olmadığını görmeniz. Onceden bilemedim diyorsunuz ama Ben bosanmalarda hep aslında evlilik öncesi biraz kendini belli etme olduğunu görüyorum ama kadınlar evlilik düşüncesine, peri masalına o kadar kendilerini kaptiriyorlar ki , gözlerinin önündeki gerçekleri görmemek ya da görmezden gelmek için uğraşıyorlar. Evlenince düzelir, nikahta keramet vardır, evlenince evimiz ayrı olacak bize karışamazlar, bizim ki çok büyük aşk herseyi yener gibi . Sizin eşiniz hiç mi belli etmedi ? Acaba demediniz mi?