• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne kuzusu erkekler boşandıktan sonra pişman olur mu?

Hani çok mu mutlu günleriniz oldu , sizi romantizmin sınırlarında mi yaşattı. Parite evlenme teklif etti de , Roma da mı evlendiniz. ? Bence zaten sizin üzüntünüz, evliliği hayatta bir başarı olarak görmeniz. Şimdi siz ayrılınca başarısız sayıldınız. Yoksa size böyle afedersiniz ama köpek gibi davranan adamı özlüyor olamazsınız. Evlilik başarı değil, bosanacak olmanız da sizin başarısızlığınız değil. Evlilik daha doğrusu kendinize verdiğiniz değer için, bir erkeğin sizinle evlilik bağını sürdürüp sürdürmemesini kıstas olarak almayın.
Evlilikle ilgili çok büyük hayalleriniz vardı, evliliğe fazla anlam yüklemişsiniz , o nedenle şimdi korkunç bir şey yaşıyormuş gibi hissediyorsunuz. hayaliniz kendi kendinize yetmek, kendi kendinizi sevmek ve size değil eş ,insan yerine koymayan bir adamdan kurtulduğunuz için mutlu olmak.
Gerçekten köpek gibi davrandı yani hele üç aydır çok kotuydu

haklısınızzz çok haklısınız bunun farkındayım ama bunları içselleştiremiyorum. belki bu zamanla olur belki yeniden sevilirsem
Bakın gene aynı şeyi yapıyorsunuz, hayatta ki mutluluk kaynağınız, başka bir erkeğin size verdiği değerle ölçüyorsunuz. Başka bir erkeğin sizi sevmesi , sizinle evlenmiş olmamalı amacınız, yoksa anca belanızı bulursunuz. Bu güvensizliğiz, bu caresizliğiniz, bağımlılığınız daha önce de olduğu gibi ancak sizi kullanacak , size saygı duymayacak erkekleri çeker. O yüzden önce şu bağımlılık ve değersizlik duygusundan kurtulun. Siz kendinize değer vermeden başkasının değer vermesini bekleyemezsiniz. Siz kendinize değer vermediniz ve karşılaştığınız davranış buydu , lütfen tekrar aynı şeyi yapmayın.

Hani çok mu mutlu günleriniz oldu , sizi romantizmin sınırlarında mi yaşattı. Parite evlenme teklif etti de , Roma da mı evlendiniz. ? Bence zaten sizin üzüntünüz, evliliği hayatta bir başarı olarak görmeniz. Şimdi siz ayrılınca başarısız sayıldınız. Yoksa size böyle afedersiniz ama köpek gibi davranan adamı özlüyor olamazsınız. Evlilik başarı değil, bosanacak olmanız da sizin başarısızlığınız değil. Evlilik daha doğrusu kendinize verdiğiniz değer için, bir erkeğin sizinle evlilik bağını sürdürüp sürdürmemesini kıstas olarak almayın.
Evlilikle ilgili çok büyük hayalleriniz vardı, evliliğe fazla anlam yüklemişsiniz , o nedenle şimdi korkunç bir şey yaşıyormuş gibi hissediyorsunuz. hayaliniz kendi kendinize yetmek, kendi kendinizi sevmek ve size değil eş ,insan yerine koymayan bir adamdan kurtulduğunuz için mutlu olmak.
siz avukattınız diye hatırlıyorum.sözleriniz çok doğru sağolun. ama bunlar ilk zamanlar cok acı verdiği için insanın algısı kapanıyor mantıklı düşünemez hale geliyor. bana da ilk zamanlar bunları söylüyordunuz canımı acıtıyordu mesela şuan daha iyi anlıyorum. yani o yas süreci geçince insan anlıyor. acıyı da zamanında yaşamak lazım.

Bilakis en çok da tek başına verilen emek ,çaba

Bilakis en çok da tek başına verilen emek ,çaba
Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz resmen. Sizinki evlilik bile değilmiş. Bu kadar evlenmek için çaresizliğiniz, kendinize değer vermeyişinizin sebebi nedir? Bunun altında mutlaka psikolojik bir etmen olmalı.

Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz resmen. Sizinki evlilik bile değilmiş. Bu kadar evlenmek için çaresizliğiniz, kendinize değer vermeyişinizin sebebi nedir? Bunun altında mutlaka psikolojik bir etmen olmalı.
Sanırım ilk zamanlar az da olsa verilen emek çaba ve biraz ilgi beni çok sarsti

Olaylar çok taze ve atlatmasi bundan dolayı biraz uzun sürüyor

yorumlarınız doğru ama bazı şeyler evlenmeden bilinmiyor. kavun misali. evlilik bir başarı göstergesi tabi ki değil. ama doğal olarak sevgiyle inşa edilen bir oluşum bir anda bencilce davranışlar yüzünden darmadağın olunca böyle hissetmekten daha doğal ne olabilir. insan öyle bir travma yaşıyor ki neye uğradığını şaşırıyor. her dakika mantıklı hareket edemiyor. baktınız gördünüz durum vahim yine de o kararı verebilmek bile zor bir süreç herşeyi göze alabilmek kolay değil.

Arkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?
%100 değişmezler. Birde Ana kuzusu yani mümkün değil bileklerini keser değişmezler :D Zaten bunun için boşanmış adam düzelecek olsa boşanmazdı :D

Kesinlikle çok isabetli bir karar almışsınız kesinlikle degismiyorlar benzer mevzuları yaşadım ve hala yaşıyorum ekonomik özgürlüğüm olsa 1 dk dahi düşünmezdim ve bebek de olunca elim kolum bağlandı her gün uzuleceginize belli bir süre üzülürsünüz ve hayatınıza bakarsiniz hersey güzel olsun size değer veren mutlu eden insanlar çıksın karşınıza inşallah çok iyi anlıyorum durumunuzu

%10000000000
Yeni buldukları kurban da ya katlanıyor ya evi kafalarına geçiriyor hepsini mum gibi ediyor :deli:

Ya cogu akraba cevresinden bakiniyor zaten. Orda bulmadilar o zaman haber saliyorlar etrafa. Evi kafalarina gecirenlerde bütün mal varligi üstüne aldiktan sonra bosanan kadin favorim :D

bence ana kuzuluğu iki şekilde oluyor biri annesinin kölesi olanlar diğeri de annesiyle arası çok iyi olup karısına sevgilisine de aynı sevgiyi saygıyı hatta daha fazlasını gösterenler. benim sevgilim ne beni annesi karşısında küçük düşürür ne de annesine saygıda kusur eder. ama diğer annesinin kölesi olan erkeklerin gerçekten de değişeceğini çok düşünmüyorum. ama eğer annesiyle arası iyi ve SAĞLIKLI bir ilişkileri varsa sorun olmaz
sevgilisiniz de ondan bi de evlenince gor

yorumlarınız doğru ama bazı şeyler evlenmeden bilinmiyor. kavun misali. evlilik bir başarı göstergesi tabi ki değil. ama doğal olarak sevgiyle inşa edilen bir oluşum bir anda bencilce davranışlar yüzünden darmadağın olunca böyle hissetmekten daha doğal ne olabilir. insan öyle bir travma yaşıyor ki neye uğradığını şaşırıyor. her dakika mantıklı hareket edemiyor. baktınız gördünüz durum vahim yine de o kararı verebilmek bile zor bir süreç herşeyi göze alabilmek kolay değil.
Sizinki sevgi ile inşa edilmedi , sizinki sizin çabanız ve alttan almanız ile oldu . Bencilce diyerek sanki biraz basite indirgiyorsunuz eşinizin davranışlarını. Bilerek ve isteyerek ve farkında olarak size saygı duymadı, kötü davrandı ve size değer vermedi. Sizin ki evlilik degildi , bir hayaldi bir rüyaydı. Anneniz babanız hayatta ise , sağlığınız yerinde ise bundan daha değerlisi yok. Travma dediğiniz şey , gerçekleri görmeniz, rüyadan uyanmanız. Aslında yaşadığınız şeyin sağlıklı bir ilişki olmadığını görmeniz. Onceden bilemedim diyorsunuz ama Ben bosanmalarda hep aslında evlilik öncesi biraz kendini belli etme olduğunu görüyorum ama kadınlar evlilik düşüncesine, peri masalına o kadar kendilerini kaptiriyorlar ki , gözlerinin önündeki gerçekleri görmemek ya da görmezden gelmek için uğraşıyorlar. Evlenince düzelir, nikahta keramet vardır, evlenince evimiz ayrı olacak bize karışamazlar, bizim ki çok büyük aşk herseyi yener gibi . Sizin eşiniz hiç mi belli etmedi ? Acaba demediniz mi?

Sizinki sevgi ile inşa edilmedi , sizinki sizin çabanız ve alttan almanız ile oldu . Bencilce diyerek sanki biraz basite indirgiyorsunuz eşinizin davranışlarını. Bilerek ve isteyerek ve farkında olarak size saygı duymadı, kötü davrandı ve size değer vermedi. Sizin ki evlilik degildi , bir hayaldi bir rüyaydı. Anneniz babanız hayatta ise , sağlığınız yerinde ise bundan daha değerlisi yok. Travma dediğiniz şey , gerçekleri görmeniz, rüyadan uyanmanız. Aslında yaşadığınız şeyin sağlıklı bir ilişki olmadığını görmeniz. Onceden bilemedim diyorsunuz ama Ben bosanmalarda hep aslında evlilik öncesi biraz kendini belli etme olduğunu görüyorum ama kadınlar evlilik düşüncesine, peri masalına o kadar kendilerini kaptiriyorlar ki , gözlerinin önündeki gerçekleri görmemek ya da görmezden gelmek için uğraşıyorlar. Evlenince düzelir, nikahta keramet vardır, evlenince evimiz ayrı olacak bize karışamazlar, bizim ki çok büyük aşk herseyi yener gibi . Sizin eşiniz hiç mi belli etmedi ? Acaba demediniz mi?
Belli etmiş tabi ki ben görememiştim ailem uyarmıştı ama ben salak gibi güvenmiştim. Bu devirde niye bir insanı sırf sevdiğim için güvenilir zannettiysem

Arkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?
Degisirler. Ancak anneleri öldügünde🙈

Back