• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne kuzusu erkekler boşandıktan sonra pişman olur mu?

ben kardesıne annesıgıle zorla gıdıyormusum onları sevmıyormusum benı sureklı ıkna etmeye calısıyormus bunları bahane edıp ıcımıze gırmıyor bız gıbı davranmıyor dıye sebepler ılerı surdu ben uzulunce ıcıme kapandım ve kımselere bısı anlatamadım o kadar aglamalarım artmıstı kı gıt annenle konus senı sustursun demeye basladı arkasıda zaten annenı ara gelsın alsın senı dıye devam ettı yıne haklsınız sevılmemısım hıc hemde hıc sevseydı zaten yanımda olurdu herseye ragmen

eski sevgilimde böyle bişiy deneyimlemiştim. yıllar sonra yeniden denk geldiğimizde hala yalnız ve mutsuzdu ama "keşke" gibi laflar hiç etmedi tam tersine ben ondan ayrılmışım gibi annesini savunan laflar etmişti. o vakitler neyse ki sevgilimle tanışmıştım da erkek demek ne demek görmüştüm.

ben kardesıne annesıgıle zorla gıdıyormusum onları sevmıyormusum benı sureklı ıkna etmeye calısıyormus bunları bahane edıp ıcımıze gırmıyor bız gıbı davranmıyor dıye sebepler ılerı surdu ben uzulunce ıcıme kapandım ve kımselere bısı anlatamadım o kadar aglamalarım artmıstı kı gıt annenle konus senı sustursun demeye basladı arkasıda zaten annenı ara gelsın alsın senı dıye devam ettı yıne haklsınız sevılmemısım hıc hemde hıc sevseydı zaten yanımda olurdu herseye ragmen
Şu bizim toplum erkeklerinin de evlendikleri kadını, anasına babasına edisine büdüsüne yamama fantezisi beni benden alıyor. Sevmek zorunda mıyım senin her fırsatta manipülasyon yapan aile üyelerini? Kendisi geliyor mu sizin aileye?
Bizim erkeklerden bir cacık olmaz anladım ben. Deneyimledim de.

sevmek ve sevılmek ne kadar zor.. esımın benım ve bebegım ıcın mucadele etmemesı ne kadar koydu ne kadar derın bı acı verdı kı keske hıc evlenmeseydım keske hıc o kapıya gıtmeseydım belkıde bu evlılıgı ben beceremedım :KK43:
Sevmediğin kişi ile evliliği devam ettirmek mücadele değildir. Eşiniz aslında mutsuz olduğu bir evliliği bitirdi , onun mutsuz olduğu bir evlilikte sizin mutlu olmanız zaten mümkün değildi. Siz esinizi gözünüzde ne kadar büyütmüssünüz. Bence o hic bir zaman sizin kafanız da olmasını istediğiniz kişi olmadı, çünkü zaten öyle bir insan değildi, hic olmazdı . Evlilik gerçekten ne bileyim müzik aleti çalmak, ya da hızlı koşmak gibi becerilebilecek bir şey değil. İki kişinin uyumludur evlilik, siz esinizle çok ama çok uyumsuz insanlarmıssiniz anlattığınız kadarıyla. Aslında size büyük bir iyilik yaptı bosanarak , kendi hayatınızı kurma,mutsuz bir evliliğin içinde çürümekten kurtardı sizi. Çünkü anlattığınız kadarıyla siz aslında hiç boşanmak taraftarı degilmissiniz. Eşiniz size kötü davranmış anlattığınız kadarıyla ama kesin ve net bir tavırla bosanarak aslında size hayattaki en büyük iyiliği yapmış.

Sevmediğin kişi ile evliliği devam ettirmek mücadele değildir. Eşiniz aslında mutsuz olduğu bir evliliği bitirdi , onun mutsuz olduğu bir evlilikte sizin mutlu olmanız zaten mümkün değildi. Siz esinizi gözünüzde ne kadar büyütmüssünüz. Bence o hic bir zaman sizin kafanız da olmasını istediğiniz kişi olmadı, çünkü zaten öyle bir insan değildi, hic olmazdı . Evlilik gerçekten ne bileyim müzik aleti çalmak, ya da hızlı koşmak gibi becerilebilecek bir şey değil. İki kişinin uyumludur evlilik, siz esinizle çok ama çok uyumsuz insanlarmıssiniz anlattığınız kadarıyla. Aslında size büyük bir iyilik yaptı bosanarak , kendi hayatınızı kurma,mutsuz bir evliliğin içinde çürümekten kurtardı sizi. Çünkü anlattığınız kadarıyla siz aslında hiç boşanmak taraftarı degilmissiniz. Eşiniz size kötü davranmış anlattığınız kadarıyla ama kesin ve net bir tavırla bosanarak aslında size hayattaki en büyük iyiliği yapmış.
belkıde.
oyle oldu. ama evlıykende mutsuzdum.
adam gece 8 de 9 da yatıyor ben tek basıma tv bakıyordum.
sabah erkenden gıdıyordu ben yıne tek basıma.
sınırlendıgım seyde bu ınsan bos ıssız tarım ısıyle ugrasıyor gunu cogunlukla bos gecıyor ama evıne gelmıyor.
anne evınde karı gıbı dedıkodu ıle vaktını gecırıyor.
kurtuldum ama yıne acı verıyor ınsana sankı karsımda annem konusuyor gıbı oldum

Benim tanidigim birivar ve hiic pisman olmadi asalak olarak hayatina devam ediyor. 4 aylik bebegi ve esini anasinin agzina bakip biraktı 2 yildır ne ariyor ne soruyor umrunda değil

Arkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?

Hayır annelerimin istediği tiplerle evlenip çocuk yapıyorlar 🤭🤭🤭

Sen eşinle evlendin.Annesi kardeşine gitmesi gereken eşin. Bu yüzden boşuyorsa yolu açık olsun kuzucugun.

Arkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?
Bosanirlarsa annelerine sığınırlar ve ana kuzusu olmaya devam ederler kuzenim 38 yaşında bekar ana kuzusu hala annesi yemegini önüne koyar annesinin istemediği biriyle evlenmez boylelerinin kendi iradesi yoktur.belkide yetistirilme hatası

Şu bizim toplum erkeklerinin de evlendikleri kadını, anasına babasına edisine büdüsüne yamama fantezisi beni benden alıyor. Sevmek zorunda mıyım senin her fırsatta manipülasyon yapan aile üyelerini? Kendisi geliyor mu sizin aileye?
Bizim erkeklerden bir cacık olmaz anladım ben. Deneyimledim de.
Geçen eşimin arkadaşı diyorki, eşim annemle mesafeli olamaz. Bu benim kırmızı çizgim diyor. Bunu kabul edemem diyor. Dışarıdan bakan biri, eğitimli biri der. Ancak en egitimlisi bile ana kuzusu.

Sen eşinle evlendin.Annesi kardeşine gitmesi gereken eşin. Bu yüzden boşuyorsa yolu açık olsun kuzucugun.
ben esımle evlenememısım ıste sorun da orda ortada bu benım karım bu benım kocam dıyecek ınsan yok muge anlıda senın kocan yok senın evın yok olayını herkes bılır ben oyle oldum kocam bana evımız ıcın bu ev annemın bu altınlar annemın dıye benı delı ettı resmen bazen cok uzuluyorum bazen ıse dogru karar dıye dusunuyorum benım onun yanında bır gelecegım yoktu bana yalan soyledı ben nıkahı bastım mı tamam ben ne dıyorsam o olacak bunuda kendı bıle dıyemıyor babasına ve enıstesıne soyletıyor gerızekalı

evımıze alısverıs yaptık hemen arıyor anne su kadar tuttu alsıverıs dıye. kısın kıslık mont alıcaz anne sende gel dıye hep beraber gıttık koca ınsanız guya anneyle alısverıs yapıyoruz. aramızda tartısma cıksın hemen anne mımı kavga edıyor gel dedı kadında kapıda beklıyordu sankı 5 dk ıcınde hemen nefes nefese kapıdan gelıp mımı naptın ogluma dıyordu. ya teyze oglan senın oglun kavgamız ozel sana anlatamam nolur karısma sen karısınca daha da buyuyor dıyorum.
eee sen benı oglumdan ayırdın sen benı dıslıyorsun ooo anan oglulllarını atsın bende oglumu atarım( ıkı abım var abımler maddıyattan dolayı bırı 8 dıgerıde 6 sene dublex evde annem ve babamla yasadı) bundan oturu buda oglunu yanına almaya calıstı tek oglan mıss mısss mısss dıye

hiiç görmedim hanımefendi. bu durumu kabullenin. çocuğunuz yoksa herşey netleşene kadar bekleyin. kolaylıklar dilerim

Benim tanidigim birivar ve hiic pisman olmadi asalak olarak hayatina devam ediyor. 4 aylik bebegi ve esini anasinin agzina bakip biraktı 2 yildır ne ariyor ne soruyor umrunda değil
Ben de aynı durumdayım desem..boşanma asamasindayim..anasının ağzına bakıp kendi çocuğundan vazgecti..evliyken de aynıydı da ayrıyken iyice belli etti ana kuzusu olduğunu..insan kendi canından kanından vazgeçer mi ya ..Hem de kendi anası iğrenç kötü bir insansa ve yaptığı kötülükleri biliyorsa? ."ben kimin ne olduğunu anladım gerçek yüzlerini gördüm bosanmayalim" diyen adam düpedüz yalan atiyomus..benim kızım burda baba diye ağlarken o anasıyla babasıyla gününü gün ediyomus..ve sağda solda halâ onlari savunuyor..Allah böyle insanları ıslah etsin inşallah ..
Konu sahibi size gelince asla ama asla değişmiyorlar bu tür erkekler..örnek yukarida yazdığım gibi adamın ailesi yuvami yıktı ve halâ onlarla şuan biz burda bu haldeyken..Allah yardimciniz olsun..

Ben de aynı durumdayım desem..boşanma asamasindayim..anasının ağzına bakıp kendi çocuğundan vazgecti..evliyken de aynıydı da ayrıyken iyice belli etti ana kuzusu olduğunu..insan kendi canından kanından vazgeçer mi ya ..Hem de kendi anası iğrenç kötü bir insansa ve yaptığı kötülükleri biliyorsa? ."ben kimin ne olduğunu anladım gerçek yüzlerini gördüm bosanmayalim" diyen adam düpedüz yalan atiyomus..benim kızım burda baba diye ağlarken o anasıyla babasıyla gününü gün ediyomus..ve sağda solda halâ onlari savunuyor..Allah böyle insanları ıslah etsin inşallah ..
Konu sahibi size gelince asla ama asla değişmiyorlar bu tür erkekler..örnek yukarida yazdığım gibi adamın ailesi yuvami yıktı ve halâ onlarla şuan biz burda bu haldeyken..Allah yardimciniz olsun..
kaynanam sureklı bana ımalarda bulunuyordu bende kafaya cok takan bırıyım. yok bılmem neyın gelını ıclerıne gırmemıs tee bosandırmıs bılmem neyın gelını gorumceye el pence durmamıs taa bosandırmıs. ben allah onları ıslah etsın dıye bıle dua da bulunmuyorum azdıkca azsınlar azdıkca azsınlar allahtan bulsunlar yıne onların dısıne gore verısn dunya kac bucak gorsun

Geçen eşimin arkadaşı diyorki, eşim annemle mesafeli olamaz. Bu benim kırmızı çizgim diyor. Bunu kabul edemem diyor. Dışarıdan bakan biri, eğitimli biri der. Ancak en egitimlisi bile ana kuzusu.
Böyle söyleyen alıktan korkmam da, senin için ailemi silerim anamı babamı yok sayarım diyenden korkarım işte. Genelde böyle beylik konuşan eli maşalı bir kadına düşüp dediklerini bir bir yalıyor da diğer türlü sinsi olan alttan alttan işini götürüyor.
Bir tek onlar anadan doğdu zaten, biz hepimiz mantar dibinden çıkmayız.

Böyle söyleyen alıktan korkmam da, senin için ailemi silerim anamı babamı yok sayarım diyenden korkarım işte. Genelde böyle beylik konuşan eli maşalı bir kadına düşüp dediklerini bir bir yalıyor da diğer türlü sinsi olan alttan alttan işini götürüyor.
Bir tek onlar anadan doğdu zaten, biz hepimiz mantar dibinden çıkmayız.
Dedim hepsini dedim. Bizi 9 ay taşıdılar, erkekleri 10 ay taşıyorlar dedim . Şimdi bekar, ondan böyle konuşuyor. Birde 39 yaşında. Hele bir evlensin görecegim onu🙈

Back