• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne kuzusu erkekler boşandıktan sonra pişman olur mu?

O konuda çok haklısın işe yararını ben de görmedim 35 yıldır 🤣
Tek istediğim inşallah evlenir de bi kötüye düşer o zaman anlar. Bunu istiyorum ya belasını başkasından bulsun. İnşallah eli maşalı birini bulur anasıyla bunu doğduğuna pişman eder. Beddua etme diyenler olur şimdi ama napayım benim hiç suçum yoktu yaşattıklarını yaşasınlar benim de içim soğusun

bence ana kuzuluğu iki şekilde oluyor biri annesinin kölesi olanlar diğeri de annesiyle arası çok iyi olup karısına sevgilisine de aynı sevgiyi saygıyı hatta daha fazlasını gösterenler. benim sevgilim ne beni annesi karşısında küçük düşürür ne de annesine saygıda kusur eder. ama diğer annesinin kölesi olan erkeklerin gerçekten de değişeceğini çok düşünmüyorum. ama eğer annesiyle arası iyi ve SAĞLIKLI bir ilişkileri varsa sorun olmaz
Işte anneye değer vermekle "anneci" olmak bambaşka şeyler, birisi gerçekten rahatsızlık.
Annesine elbette deger versin ama körü körüne bağlanıp hayatını onu memnun etmeye adayan insanlarda gerçekten sıkıntı var, her şey dozunda olmalı.

Değişmez konu sahibi; bu hem psikolojik bi sorun hem de artık karakter özelliği olmuş, istese de değişmez.

Tek istediğim inşallah evlenir de bi kötüye düşer o zaman anlar. Bunu istiyorum ya belasını başkasından bulsun. İnşallah eli maşalı birini bulur anasıyla bunu doğduğuna pişman eder. Beddua etme diyenler olur şimdi ama napayım benim hiç suçum yoktu yaşattıklarını yaşasınlar benim de içim soğusun
İşte bu konuda da kadınlar salak. Bulur yani birini 🙄

Pişman olmaz, hemen annesinin uygun bulduğu ile evlenir.
Çünkü yoğurdu üfleyerek yediğini zanneder.
Genelde o kayınvalidenin seçtiği kızda öyle bir eli maşalı çıkar ki seni aratır ama olan olmuştur.
Arkana bakma.
Düşüp vakit kaybetmene değmez.
Geleceğine, mutluluğuna bak.

Dayim oyleydi🤦Valla hic pisman olmadi 10 sene anamm canim anam senden baskasi yalan diye gezdi ortada.Allahtan 2.hanim cekti kurtardi onu o kara delikten😄Yoksa anasiyla gunlerde gezecekti🤦
Bu hikayeyi merak etmiyor degilim bir ara konu anlatin da dinleyelim dkdkdkdk 2 hanim napiyomus suan nasil degistirdi adami 🤣🤣

Genelde evleniyorlar başka bir kadınla yine aynı muhabbete devam ediyorlar bazen ikinci hanımda çok dişli çıkar ana oğula eski gelini aratır.

Arkadaşlar merhaba , illa Kİ çevrenizde şahit olduğunuz anne kuzusu erkekler , kocalar vardır.Bunların düzeldiğine değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Sürekli annesinin lafıyla hareket eden , bu yüzden ayrılan , boşanan tiplerden bahsediyorum zamanla düzelenine hiç şahit oldunuz mu?
Asla ve asla duzelmez!!! Anasindan kazik ustune kazik yemis bile olsa yine de annem der cogu.

O kadar kötü giden bir evlilikten kurtulduğunuz, kurtulabildiğiniz için çok şanslısınız. Verilmiş sadakaniz varmış. Sizi gerçekten sevseydi zaten kaybetmemek için uğraşırsırdı, demek ki aslında hiç sevmemiş. O sizin evlilik sandığınız şey aslında sizin hayaliniz , sizin rüyanızdı, sonunda uyandınız. Gerçekleri kabullenmeniz zaman alabilir ama yalanla, sizi gerçekten sevmeyen , insan yerine koymayan bir adamla zaten ne kadar sürebilirdiki. Ama ben siz de evlilik bittiği için aşırı kafaya takma gördüm, dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsunuz. Ama inanın size değer vermeyen bir adamdan kurtulmanın aslında bir hediye.
aynı duyuguları dıbıne kadar yasamıs bırı olarak soyluyorum yasadıgımız acının tarıfı yok acık kalp amelıyatı halt etmıs dıyeblırım.
5 ay aynı duyguyla her sabah evım gıttı esım gıttı bebegım gıttı yuvam dagıldı dıye ben bosanıyorum dıye gogsumdekı acıyla uyandım.
aptallık edıp bosanma davası actıgım esıme telefon ettım kapat su telefonu dıyerek bır kez daha vurdumduymazlıgını gosterdı.
allahından bulsunlar bende her aklıma gelısınde onun da kız kardeslerı aynı acıyı duyguları mıslı ıle yasamalarını ıstıyorum cunku ınsanlar uzaktan konusurlar davulun sesı cok hos gelır basına gelınce anlayacak.
ıs ısten gecmıs olucak ana kuzuları DEGISMEZ DEGISMIYOR SADECE EVRIM GECIRIP MUTASYONA UGRSAYIP tekrar canlanıyorlar

aynı duyuguları dıbıne kadar yasamıs bırı olarak soyluyorum yasadıgımız acının tarıfı yok acık kalp amelıyatı halt etmıs dıyeblırım.
5 ay aynı duyguyla her sabah evım gıttı esım gıttı bebegım gıttı yuvam dagıldı dıye ben bosanıyorum dıye gogsumdekı acıyla uyandım.
aptallık edıp bosanma davası actıgım esıme telefon ettım kapat su telefonu dıyerek bır kez daha vurdumduymazlıgını gosterdı.
allahından bulsunlar bende her aklıma gelısınde onun da kız kardeslerı aynı acıyı duyguları mıslı ıle yasamalarını ıstıyorum cunku ınsanlar uzaktan konusurlar davulun sesı cok hos gelır basına gelınce anlayacak.
ıs ısten gecmıs olucak ana kuzuları DEGISMEZ DEGISMIYOR SADECE EVRIM GECIRIP MUTASYONA UGRSAYIP tekrar canlanıyorlar
İnsanın annesi babası ölüyorda , bu kadar kalp acısı çekmiyor. Bu kadar acı ve hayal kırıklığınızın sebebi, acaba evlilik kurumuna olması gerekenden fazla mı bir anlam yüklediniz, evlilik birliği artık sizin için iki kişinin birlikteliginden fazlası mi oldu, varlık nedeniniz evli olmakla mı doldu? Ben boşanan muvekkillerime , çok acı çekenlere şunu soruyorum . Eger ki kocanız bu boşanma meselesi açılmadan önce anı bir kalp kriziyle ölmüş olsaydı, gene bu kadar kendinizi parçalar, acı çeker, unutamaz, hayatınız bitmiş gibi mi davranırdınız diye? Size de aynı soruyu soruyorum , gene aynı şekilde ya da daha fazlası acı ceker miydiniz? Genellikle muvekkillerim , bir süre düşündükten sonra bu kadar acı cekmeyeceklerini , Allah'ın takdiri deyip yollarına bir süre sonra devam edeceklerini söylüyorlar.
Bir insana , eşiniz bile olsa bir erkeğin sizinle evli olmasına bu kadar çok anlam yüklemeyin, böyle acı çekenler aslında başarısızlık ve terkedilme , beğenilmeme, kendine güvensizlik duygusu içinde acı çekiyorlar. Yani aslında sorun adamın gitmesi değil, sizin adama fazla anlam yükleyip, bu anlamları taşımadığını anlamanız. Evlenip çok pişman oldum diye gördüm de, bosanip ay keşke bosanmasaydim katlansaydim , maaşını eline verseydim , anasını el üstünde tutsaydım, dayağına katlansaydim diye duymadım.

Valla sonrasını bilmem ama aşamasında olmuyor.
İlmek ilmek en az 30 sene işlenmiş anne manipülasyonu ile varolmuş kişilik var. En az 30 sene geridesiniz ve karakter oturmuş.
Ben geç öğrendim ama değer görmediğim yerde ne işim var benim ailem beni nasıl yetiştirdi dye kendime baksam bu arada evliliği yapmazdım.
Hala hırslıyım nasıl pişman olmaz diye ama onu düzeltmek kadar kendime baksam ya, ben niye böyleyim diye.
Size de tavsiyem bu. Değişsin pişman olsun affedeyim diye beklemeyin değişince başka biri oluyor zaten o zaman iyileşin ve başkasını sevin.

İnsanın annesi babası ölüyorda , bu kadar kalp acısı çekmiyor. Bu kadar acı ve hayal kırıklığınızın sebebi, acaba evlilik kurumuna olması gerekenden fazla mı bir anlam yüklediniz, evlilik birliği artık sizin için iki kişinin birlikteliginden fazlası mi oldu, varlık nedeniniz evli olmakla mı doldu? Ben boşanan muvekkillerime , çok acı çekenlere şunu soruyorum . Eger ki kocanız bu boşanma meselesi açılmadan önce anı bir kalp kriziyle ölmüş olsaydı, gene bu kadar kendinizi parçalar, acı çeker, unutamaz, hayatınız bitmiş gibi mi davranırdınız diye? Size de aynı soruyu soruyorum , gene aynı şekilde ya da daha fazlası acı ceker miydiniz? Genellikle muvekkillerim , bir süre düşündükten sonra bu kadar acı cekmeyeceklerini , Allah'ın takdiri deyip yollarına bir süre sonra devam edeceklerini söylüyorlar.
Bir insana , eşiniz bile olsa bir erkeğin sizinle evli olmasına bu kadar çok anlam yüklemeyin, böyle acı çekenler aslında başarısızlık ve terkedilme , beğenilmeme, kendine güvensizlik duygusu içinde acı çekiyorlar. Yani aslında sorun adamın gitmesi değil, sizin adama fazla anlam yükleyip, bu anlamları taşımadığını anlamanız. Evlenip çok pişman oldum diye gördüm de, bosanip ay keşke bosanmasaydim katlansaydim , maaşını eline verseydim , anasını el üstünde tutsaydım, dayağına katlansaydim diye duymadım.
haklsınız...
kendımızce bı evlılık profılı kuruyoruz karsımızdakı ınsan bu sekılde uygun cıkmayınca bocalayıp cok hata yapıyoruz.
bazende tek yanılgımız ben ne yaparsam yapayım bu ınsan benı teketmez bırakmaz benı el ustunde tutar
sız bu kelımelerı muvekkılınıze soylemıssın ben bunları bıre bır aılemden duydum ama o acıyla ne demek ıstedıklerını anlamadım bıle. tabıkı dunyada tek de kalsa benı ıstemeyen bırını ıstemem ama terkedılmek ıstenmemek oluru olabılecekken zor durumlara dusmek ınsana cok agır gelıyor kı kalbımıze zaten zar zor bırını alıyoruz omurluk olsun sevdamız dıyoruz ama olmayınca yıne olmuyorrrrrrr. kız kardesı ıle konustugumuzda bana kardesım babamı ıkna edemıyor sızın ıcın hayırlısı buıymus dedı ınsan esı ıcın babasını ıkna edemezmı ayrıca sevıyorda yada ben sevıyor sandım bılemıyorum....

dıger konularınızıda okudum. helal olsun guclu bırısınız eyvallah etmemıssınız ınsallah guzel ınsanlara denk gelırısınız..
mal mulk altın maas vs bunlar hayatı devamö ettırmek ıcın onemlı lakın mutlu bır yuva ıcın ıkı cıft guzel kelıme yeterde artar dusuncesındeyım bu yuzden kaybeden ben oldum.

haklsınız...
kendımızce bı evlılık profılı kuruyoruz karsımızdakı ınsan bu sekılde uygun cıkmayınca bocalayıp cok hata yapıyoruz.
bazende tek yanılgımız ben ne yaparsam yapayım bu ınsan benı teketmez bırakmaz benı el ustunde tutar
sız bu kelımelerı muvekkılınıze soylemıssın ben bunları bıre bır aılemden duydum ama o acıyla ne demek ıstedıklerını anlamadım bıle. tabıkı dunyada tek de kalsa benı ıstemeyen bırını ıstemem ama terkedılmek ıstenmemek oluru olabılecekken zor durumlara dusmek ınsana cok agır gelıyor kı kalbımıze zaten zar zor bırını alıyoruz omurluk olsun sevdamız dıyoruz ama olmayınca yıne olmuyorrrrrrr. kız kardesı ıle konustugumuzda bana kardesım babamı ıkna edemıyor sızın ıcın hayırlısı buıymus dedı ınsan esı ıcın babasını ıkna edemezmı ayrıca sevıyorda yada ben sevıyor sandım bılemıyorum....
Sevgi aslında evliliğin okadar küçük bir kısmı ki, tabi ki olmazsa olmazı. Siz o kardeşinin dediğine bakmayın, sizinle boşanmak isteyen eşinizin, sizin ağzınıza susun diye bir parmak bal çalmışlar. Benim müvekkilim şunu demişti, bu kadar aptal yerine konmaya , salak olmaya , kandırılmaya, gerçeği görememe katlanamıyorum, aslında kocamın gitmesine evliliğimin bitmesine değil, kendimin bu kadar salak olabilmeme kızıyorum, tüm öfkem tüm nefretim kendimeymiş aslında demişti, bosanmadan 2 yıl sonra başka bir mesele için görüştüğümüzde. Önce kendiniz hata yaptığınızı, yanıldığınızı, aslında esinizi kafanızda hatalı değerlendirdiğinizi, eşinizin aslında olmasını beklediğiniz kişi olmadığını kabul edin, sonra da bu secimleriniz için kendiniz affedin. Kendinize olan öfkeniz geçince aslında eski eşinize, onun ailesine , kizkardesine olan öfkenizin gerçek olmadığını göreceksiniz.

bosanma sebebımızı sordugumuzdakı aldıgım yanıt su oldu neymıs görumcem her gun annesındeymıs ıkı cocuguyla ve ben gelın olarak kolumdan sıyırıp altınlarımı vermemısım gorumcemı kıskanmısım evımde yemegım hazır esımı bekledıgım halde annesınde yemegını tatlsını cayını ıcıp sadece gece otel gıbı eve geldıgı ıcın tartısma cıkaran benmısım ustune aılem benı zıyaret ettıgınde marketı eve tasıdıkları halde gelmeyeceklermıs dovsekte sovsekte kımseye bırsey soylemecekmısım ben..sen sankı gelın mı oldun ne yaptın kı senı ıstesınler dıyen bır gorumce ayrıca olmaz olsun bırde akraba. daha neler neler ınanın sunları bır baskasına anlatınca dusunme onune bak dıyorlar ama gercekten dusunmemek elde degıl

bosanma sebebımızı sordugumuzdakı aldıgım yanıt su oldu neymıs görumcem her gun annesındeymıs ıkı cocuguyla ve ben gelın olarak kolumdan sıyırıp altınlarımı vermemısım gorumcemı kıskanmısım evımde yemegım hazır esımı bekledıgım halde annesınde yemegını tatlsını cayını ıcıp sadece gece otel gıbı eve geldıgı ıcın tartısma cıkaran benmısım ustune aılem benı zıyaret ettıgınde marketı eve tasıdıkları halde gelmeyeceklermıs dovsekte sovsekte kımseye bırsey soylemecekmısım ben..sen sankı gelın mı oldun ne yaptın kı senı ıstesınler dıyen bır gorumce ayrıca olmaz olsun bırde akraba. daha neler neler ınanın sunları bır baskasına anlatınca dusunme onune bak dıyorlar ama gercekten dusunmemek elde degıl
Düşünmeyin demek doğru bisey değil zaten. Büyük beklentiler içinde başladığınız evliliginiz sona erdi. Yasını tutun ağlayın, 2 gün yataktan çıkmayın. Yas süreci kabullenmenin en önemli aşamasıdır. Yanlış tanımışsınız eşinizi , hatalı değerlendirme yapmışsınız, o sizin hayatı birlikte geçirmek istediğiniz insan değilmiş aslında. Zaten siz de onun hayatı birlikte geçirebileceği bir insan değilmissiniz. Yani 15 yıllık avukatlık tecrübesi ile şunu soyleyebilirim, aslında tüm gerekçeler bahane. Yok anama şunu yapmadın, yok yemeğin güzel olmamış, bunlar hep aslında başkalarını ve kendini kandırmak için ortaya sulanan hikayeler. Asıl olan artık taraflardan birinin , ya da her ikisinin artık bu birlikteliği sürdürmek istememesi , bu kadar . Eşiniz sizinle evliliğinden mutlu değildi, o yüzden annesini bahane etti . İnanın hergun annesine gitseniz bile bir bahane bulacaktı, gözünün üzerinde kaşın var deyip yine ayrilirdi.
Kadınların en büyük yanılgısı bu aslında bosanmalarda gerekçelere takılmak, gerekçelerin aslında hiç bir önemi yok ,o yüzden o gerekçeleri düzeltmeye, uyum sağlamaya çalışmanın da bir faydası yok. Eminim kocanızı, bu isteklerinin doğru olmadığı, evliliğin böyle olamaması gerektiğine ikna etmeye çalıştınız ama tabi ki işe yaramadı. Çünkü aslında o sizi o gerekçeler yüzünden, ya da annesi yüzünden terk etmedi , sizi sevmediği ve evliliği sürdürmek istemediği için tekrwtti.

sevmek ve sevılmek ne kadar zor.. esımın benım ve bebegım ıcın mucadele etmemesı ne kadar koydu ne kadar derın bı acı verdı kı keske hıc evlenmeseydım keske hıc o kapıya gıtmeseydım belkıde bu evlılıgı ben beceremedım :(

Back