Anne haller...:) biraz da gülelim

Bakın yine aklıma geldii...

Daha 4 günlük anneyken bebeğimi doktor kontrolüne götürdük. Yenidoğan sarılığı falan filan için.. Bizimki sıra beklerken acıktı yine. Ben emzirme odasına geçtim emzirmek içi. Ben girdiğimde orda başka bir bayanda bebeğini emziriyordu. Yan yana oturuyoruz. Bizimki emdi bir iki dakika sonra bağırsakları faliyete geçti bir başladı yetişkin amcalar öyle gaz çıkarıp mıçamaz o derce yanii...Beni bir gülmek tuttu sormayın. Benimde gülme krizim tutunca cenazede olsam fark etmez gözümden yaşlar gelir gülcem diye.. Yanımda kadıncağız şaşkın şaşkın bakıyor. O anda şeytan aklıma getirdi. Ulen dedim yoksa kadın benim yaptığımı mı sandı nedir acayip bakıyor. Öyle ya el kadar bebekten normalde o kadar ses çıkmaz. Bide uyuyor yani.. Kadın demiştir Utanmaza bak hem salıyor patır patır hemde gülüyor iyi halt etmiş gibi... Ayyyy o anda bir utandım bir utandım. Kıpkırmızı olmuşumdur. Hemen toparlanıp kaçar gibi çıktım odadan...

çok güldüm gerçekten.annelik böyle birşey işte....:)
bizimde başımıza böyle şeyler çok geldi.kızıma babaannesi küpe alacaktı beraber çarşıya çıktık.kızım kuyumcuya girdiğimiz andan itibaren öyle ağlamaya başladıki bende kuyumcuda içerideki odaya girdim emzirmek için üzerimde uygun bir kıyafet yoktu göğsümü zorla çıkardım en sonunda emzirdim.rahat rahat.....derken.....kafamı kaldırdım bilgisayar vardı masada bilgisayarda kendimi gördüm emzirirken kafamı biraz daha kaldırdım tam tepemde kamera var...güya odaya geçtim emzirmek için ama..naklen yayın......tahmin edersiniz utancımı:):) allahtan kuyumcuda kimse yoktu..delikafadulden
çok defa bende gece uykuda eşimi salmamışımdır sizin gibi.bir keresinde öyle uykusuzdumki bırakın sallamayı bırakın emzirmeye çalışıyordum eşimidelikafadulden eşim korkuyla uyandı kendimize gelince çok gülmüştük..

walla bızım cadı daha 23 gunluk. onun odasında yatıyorum ben 40 ı cıkana kadar yalnız bırakmıyalm snra kendı yatagıma gecerım dedık... besıgının hemen karsısında kanepe war orda yatıyorum gece mızırdancıkca elımı uzatıp sallıyorum besıgı. dun uyku sersemı besıgı degıl yanımdakı yastıgı sallarken buldum kendımı... sırnaşık şey dalgınlıkla yastıgı sallıyomusum bıde ıcımden dıyorum neden susmadı acıktı heralde dıye. gozumu bı actım kı besıkle alakam yok :roflol:

seker gerçekten çok sekersin yaalkisalkisalkis innuk sanada çok güldüm koskoca kadın utanmıyormusun bakim sen toplum içinde böyle şeyler yapmaya:roflol:

Bir keresinde de sarılık kontrolu için hastaneye gittiğimizde kanı alınınca bastı yaygarayı oğlum ben de hemencecik orda emzireyim diye aşı odasındayız düşünün hemşireye dışarı çıkar mısınız dedimkaydirigubbakcemile3 o da emzirme odası yan tarafta diyince dumur olmuştum.akla bak aşı odasından hemşire kovuyorum:)

evet kizlar size yatmadan oglumla yasadigim komik bir macerami anlatayim..oglum 3-4 yaslarinda felandi..bizde oglum ,esim ve ben burada havuza gittik..oglumun cisi geldi..tabi tuvalette uzakti..bende oturdugum yerden ogluma havuza yap birsey olmaz dedim..:kediyaptigim dogru degil biliyorum) yavrumda o kadar kalabaligin ve cankurtaranlarin icinde havuzun basina dikildi mayosunu indirdi pipisini cikardi ve tam 5 dk..isedi..tabi biz soktayiz..akannehir gülsemmi aglasammi sasirdim..kaydirigubbakcemile3allahtan kimse birsey demedi..ogluma "oglum ne yaptin sen!!" dedim..bana ne desin:sen havuza yap demedinmi anne!!!kaydirigubbakcemile3

benimde yegenimin yaptıgı geldı aklıma 2yaslarında falandı ablama kadınlı erkeklı mısafırler gelmıştı oturmuş cay ıcıyorduk bu elıne almış bırsuru pedlerı ıcerıye geldı hepsını yere attı bıtenesını kıloduna koymaya calışıyor herkez sok oldu:1shok: ablam pedlerı ve kızını kaptıgı gıbı dısarı koştu bır vakıt ıcerı gelememişti cok kotu olmuştu :kedi: bırde baska bır zaman gene mısafırler var epilasyon aletını bulmuş geldı içeriye bacaklarını actı bacaklarına sürüyor elinden kaptık kıpkırmızı olmuştuk:kedigunden sonra bana ders oldu boyle seylerı cocukların ulasamıcagı yere koyucan

Ay bu na yaaa çok güldüm çokk fıkra gibi wallahiii..kaydirigubbakcemile3

kooptummm delikafadulden

Oğlumun ilk günleriydi daha. Sütüm artsın diye emmediği göğsümü sürekli sağıyorduk. Tabi ben acemi anne bide eşim meraklı ve evde annem var..
Süt sağarken annem içeri girdi bizim pozisyon aynen şöyle ben kanepede oturdum elimde pompa eşimde önümde yerde oturuyor iki eli mememde süt insin diye sıkıp sıkıp bırakıyor... Annemi görünce bozuldu ama baya bi sonra.. Döndü anneme kusura bakma anne süt için şey yapıyoruz... koptum tabi ben orda yine bir kriz geldi bana....
Ne yapıyoruz süt için....

Son düzenleme:
Kızlar allah razı olsun hepınızden Çok gÜldÜm ve eĞlendım ya sÜpersınız hakkaten.ınŞallah bıgÜn hepımıze nasıp olur bu tÜr komık Şeyler.ama hakkaten harıkaydı hepsıde merakla takıp edeceĞım

kızlar çok güzel bir konu olmuş sabah sabah baya bir güldüm....
benmde anlatmama nerdeyse bir ay kadar var ....
demekki her anne aynı seyleri yaşıyor ....
ama konu süper kim düşünüpte açmışsa ellerine sağlık.....

iki gündür fırsat buldukça okuyorum çok hoş şeyler bunlar. Benimde başıma gelmedi değil şimdi bide 2. bebek var daha bi haller oluyor bana

Oğlum 13 aylıkta emmeyi bıraktı , bırakmasıyla alışkanlık tabi çocuk habire uyanıyo şöyle güzel bi uykusu yok karnıda tok olunca bende su veriyorum geri uykuya dalıyor. belki 5 -10 defa kalkıyorum desem yeri var bi gün oğlum ıh , ıh demeye başladı acaba ne istiyo derken su istediğini anladık meğer ben uyku sersemi oğluma ıh deyip suyu dayıyormuşum , belki 3 -4 ay düzeltemedik sonra sen su demeyi bilmiyormusun annecim deyince su dedide bende sağda solda mahçup olmaktan kurtuldum.

)))kızlar hepinizin eline sağlık gülmekten yıkıldım desem yeridir harikasınız )))))

yani bi laf vardır gülme komşuna gelir başına diye ama kızlar allah razı olsun sizden ya. vallahi uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim. ama tabi allah izin verir de 1,5 ay kadar sonra oğlumu kucağıma aldığımda da aynı şekilde gülebilecek miyim bilmem? allah sağlık versin hepinize miniklerinize de öyle

bizde kuzım ben ve babası yerde yatıyoruz yani yer yatağında bebe düşer diye yatağımızda yatamıyoruz bizden başka yerdede uyumuyo bizim zilli neyse sabah eşim çocok nerde aşlkım çocuk nerde bende umursamaz bi hava sevcanda(karşı komsum akşamda sevelim diye onlar almıştı kızımı) adam sabah 7 de kadnın kapısına dayanıyo başak sendeymiş sevcan versene kızda şaşırıyo bi bakıyorum kafama dikilmişler ben almadım nerde bu kız faln o arada ben uyandım ne oluyo falan oldum ve filmin kahramanı ağlamaya başladı bide nerden çıksa beğenirsiniz koltuğun altından kimbilir kaç saattir orda uyuyo hemen aldık ama birbirimize bakıp nasıl gülüyorz

Ay bu na yaaa çok güldüm çokk fıkra gibi wallahiii..kaydirigubbakcemile3
ay canim cocuk olunca insanin hayati fikra oluyor zaten..kaydirigubbakcemile3
ay sen öldürdün beni gülmekten ya..aklimda canlandirdimda o pozisyonu..kaydirigubbakcemile3

:1shok: BUDA GÜZELMİŞ vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…