Anne haller...:) biraz da gülelim

kızlar benım aklıma gelmıyor ama ablamın yasadıgını anlatım ablam dısarı cıkcakmıs o sırada bebegı uyuyormus evlerı kontrol etmıs kapıları kıtlemıs cıkmıs bu arada bebek cantasınıda almıs asagı bı ınmıs bebegını unuttugunu fark etmıs D ben buna cok guldum dedım allahtan kendını unutmadın dalgınlık :)

ayyyyyyyyyyy çook komik sizin anne halleriniz ben genelde beşikte bebeği arayıp yanımda bulurdum. ağlıyor sanıp sıçrayarak uyanırdım ama mışıl mışıl uyuyor olurdu oğlum

:roflol::roflol:cok komik ya yazdıklarınıza gulcem derken bende bebegimi uyardım bızdede benzer seyler oluyor devamlı bırseylerı pıspıslama durumu tencere kasık ekmek elımde ne varsa kendımı onu pıspılarken buluyorum.eşimde oyle işyerinde masayı sallarken buluyormus kendını bırkeresınde oglum gaz sancısından durmuyor aglıyor ben bebegi kucagımda susturmaya calışıyorum eşim yataktan hızla kalktı yanında yatan 5yasındakı kızımı kucagına aldı sırtına vurarak gazını cıkartmaya calışıyor:) ben gulmekten dur napıyosun dıyemedım kendıne geldıgınde gulmektekten oldukkafamçokkarıştı bırde ılkez dısarıya gezmeye gıtcez 2cocuk oglan aglıyor kız ayakkabımı gıydır dıye aglıyor bıryandan oglanı susturmaya calışıyorum bıryandan kızın ayakkabısını gıydırdım kapıyı kapatık ınıyoruz asagıya bırkac merdıven ındık kızım anneee suskızım hadı ın asagı dıye kızdım kızım tekrar annnee ayagında ayakkabın yok dedı baktım gercekten yok akannehircok gulmuştum kendıme

benim kızım da 8 aylık arkadaşlar.geçen gece hırlamasına uyandım.bu aralar kızım hırlıyor da daha doğrusu bizi korkutuyor hıırrrrrrr diye.beşiğine baktım yok.ama kızım gülüyor hırlıyor.bir de baktım ki yere düşmüş.meğer ben onu uyanınca emzirmek için anıma yatırmışım yanımdan düşmüş.uyku haliyle beşiği kontrol ediyorum nereden düşmüş diye.allah korudu resmen.

benim hep yaptığım şey gece bebeğim uyanınca yatağın hemen yanındaki sepeti sallıyorum diye eşimin kolunu sallıyorum piş piş pişşş...kaç kere oldu alıştı artık eşimde dün gece yine beni sallıyodun diyo :CüvCüv:

ilk kez favori bir konu açmanın haklı gururnu yaşıyorum, tek tek okudum hakkaten çook komiğiz. Dün eşimle aramıza aldık kızımı tv izliyoruz(ama ona seyrettirmiyoruz)kızım tek tarafına dönmeyi öğrendi omzu üstüne döndü aşık aşık babasına bakıyodu agu bugu diyip oyun istiyodu.eşimin de tv izleyeceği tutttu cevap vermedikıza,20dk falan geçti böyle kzım bir başladı ağlamaya ama böyle alt dudağını büze büze içli içli,ay öldüm kalbimi parçaladılar sanki, ben de bi ağladım 'sen benim çocuğumla niye oynamıyosun'diye eşime kızdım o da 'sen niye ağlıyosun'deyip bi beni avuttu bi kızı, sankionun çocuğu değil gibi yaptım adama:)beyin,hafıza,duygular her şey alt üst.öptüm herkesi.

kaynanam geldi, kucağımda kızım sallıyom güzel güzel duran çocuğu, napıyon durduk yere niye sallıyon demese devam ediyom...alışmışım yandım...

aaaaaaaaaaaaa çok güldüüüüüüüüüüüüüüüüüm:)))))
ilk günler her gece kucağımda emzirirken bebişimi uyuyakaldım sanıp yatakta bebek arardım
hatta uyur kalırım diye geceleri yatarak oturarak emzirmezdim ayakta emzirirdim uyku sersemi
bi gece yine ayakta emziriyorum uymuşum ayağımı beşiğe çarpınca kendime geldim
oysa ben eskiden yatağımdan başka yerde uyuyamazdım yastık değişikliği bile uykusuz bırakırdı beni şimdi ayakta uyuyorum

bebeğimi gündüz gezdirdim geldik. o yorgun ben yorgun tam popoyu koycam koltuğa pırşşşşt (hep 3 günde bir yaptığı doldurma sesi). bir koku bir koku....açmaya başlamadan önce ne yapacağımı şaşırdım. masa üstüne aldım herşeyini yavaşça açtım aman allahım kafa hariç her yer felaket tamamen soydum, temizlerken o da ne bir fışkırdı tüm üstüm, masa alt açma bezi veeeee halı heryer doldu. bir çığlık attım komşular duymuştur. sonra temizliğe devam 2. bezi yerleştirdim bir daha doldurmasınmı....3. bezi de taktım. temizlendi şükür herşey yolunda rahatlaması lazım dimi? yoook bir başladı feryada ne yapçan alt bezi hariç çırılçıplak aldım kucağıma. çok ürkek benim sepet. ellerini aça aça ağlıyor. üstünü örttüm emzirdim veee foşşşşşşş kustuuuuuuu. nereye tüm üstüme ve rahatladı artık. uyuttuktan sonra halı temizlemesi de dahil caba oldu.offfffff bitmiştim o gün yalnız yalnız...

bende kızımla yatıyorum her gece.geçenlerde gece bir baktım ki yanıma bebiş yokkkk:1shok:
arıyorum arıyorm allahım nerde bu bebek.
birde baktım ki iki kanepenin arasına düşmüş belden yukarısı.
o panikle çekiyom çekiyom çıkmıyoooo
çekiyom çekiyom çıkmıyo..
en sonunda çıkardım ama birde baktım ki bizimki hala uyuyo.derin uykularda.
sonra çok güldüm ama o gece inanılmaz korkmuştummmm
allah hepimizin evladını korusun allahımmm:Saruboceq:

kizlar benim bir arkadas bebegine süt sagarken kapi calmis..buda unutmus gögsünü kapatmayi...memeler disarida ciki vermis kapiya..kaydirigubbakcemile3allahtan gelen tanidik bir kadinmis..kadin "ben yanlis zamanda geldim herhalde demis.".aklinialirimsmileyani kadin isbasindalar sanmis..kaydirigubbakcemile3benim arkadas sonra fark etmis ve demis yok ne isi süt sagiyordum diye..buna cok gülmüstüm gercekten..:roflol:

bu çok komikmiş gerçekten

ay konuyu yeni farkettim
benim oğlan 7 yaşında ve sülalenin en azman bebeği olarak litaratüre geçmiş bulunuyor
henüz tahtını kimse sarsamadı
aslında hikaye çok da
aklıma geldikçe yavaş yavaş uğrar yazarım
mesela çişe alıştırma çabaları başlamıştı
hani bahsettiğiniz bebek uykusuzşığu varya o bizde 5 yıl sürdü
bi gece sabah 4-5 civarı oğlanı uyuttum
tabi bende pil bitmiş
tuvalete gidiyim dedim oturdum
ya tam yapıcam bi gariplik var
sonra dank etti tabi
meğer ben özenle oğlumun tuvalet oturma şeysini koyup öyle oturmuşum
ondan benim toto sığmıyormuşbilmiyorumkismile
sonra bi de eşimin beni işletmeleri var tabi
beyfendi ilk günden ayırdı yatakları uyuyamıyomuş
neyse sabahları gelir eliyle yatağı zıplatırdı.tabi bende artık reflexler laçkalaşmış
hemen ayaklar sallanmaya başlıyoalsanaalsanasmile
ay en komiği de aklıma geldikçe hala gülerim
oğlum çok küçüktü gene 2- 3 aylık falan
ağladığı zaman dışarda herkes üşüşürdü sanki parçalıyosun çocuğu o ses neresinden çıkardı bilmem
eşimin arkadaşlarıyla bi restorana davetliydik,uzunca da bi yolmuş meğer yol boyunca ağladı hiç durmadan biz perperişan neyse,
daha kapıdan girdik bizimki çığlık çığlığa
garsonlar bakıyo şaşırmış bi vaziyette
tabi biz kırmızı alarmı verdik hemen sıcak su getirin mama yapalım
garson koşa koşa bağırıyo masa bilmem kaça sıcak su,garsonların bi koşuşu var görmeniz lazım
su bi geldi çok sıcak kaynar
bahçenin ortasında da fıskiyeli bi havuz vardı.bi baktım eşim biberonu kapmış can havliyle havuzun içinde eğilmiş biberonu soğutuyo:1shok::roflol:
ay rezillik diz boyu napıyosun sen dedim havuzda
o da durumu o zaman farketti
ha siz bi de bizi görün
almışız battaniyeyi deli gibi sallıyoruz oğlanı
herkes bakıp gülüyo falan
aman Yarebbim ne gündü ya.baktık rezillik diz boyu ayakta atıştırp gittik o günkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Daha geçen gün oğlumun altını alırken popoyu kaldırınca gaz çıkardı oğlum kuru kuru iyi ortalığı batırmadı yine dedim ben de.işimiz bitince üstümde bir ıslaklık hissettim bir de baktım kaka tam çıkmamış ama annesinin kıyafetine kakadan küçük beneklerle desen yapmış oğlum püskürterek

ya bak aklıma geldi bi keresinde de iyicene acemi zamanlarım
altını açtım bu bi attırdı tabi benim ödüm koptu nedense
öyle bi attırdıki ama
ben de ne salaklıksa işte iki parmağımla pipisini bi ttum
çocuk ellerini açtı gözlerini berertti nası korktu yavrum
sonra ben napıyorum dedim çektim elimi
annem bağırıyo bana manyak öldürcen mi çocuğu diye
yavrum ya elimi hemen çektim ama çişi kesildi çocuğun
aklıma geldikçe hem içim sızlar hem de gülerim

aman allahım ne güldüm maşşallah oğluna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hamileyken bi sitede emziren kadınla ilgili bi karikatur gormuştum kadın bebegini otobüste emzirmiş inmiş meme meydanda... siz de hatırlarsınız belki. bunu anlatır gulerdim hep sonra bi gezmede kızım acıktı diger odaya gectik emzirdim sonra geri geldik odaya kadınlı erkekli oturuyoruz bebegi bırakıp diger odaya gecince ne goreyim memeyi katmışım içeri ama kazak yukarda atlet ve külotun ust kısmı meydanda ayy ne utanmıştım anlatamam bilmiyorumkismile eşim de bisürü kızmıştı bana ((

süpersiniz kızlar yaa çok güldüm istisnasız herkesin anısına..

bi tanede ben anlatıcam ama o günden sonra kendi kendime bile düşünmediğim,hatırlamak istemediğim bir gün.. kızımın ilk ayıydı.. doktor kontrolüne gidicektik.. benimde doğumdan sonraki ilk sosyal faaliyetim, dışarda anne olarak ilk salınışım olcak yaa ee malum lohusa psikolojisi.. üstüme çok sevdiğim bir elbiseyi giydim.. daha 5 aylık hamile görüntüsünde olan göbeğimi kapatmak içinde korse, elbisem içimi göstermesin diyede kombinezon gibi bişey:)) ne o herkes görsün doğumdan sonra kendimi salmadığımı:)) neyse doktora gittik muayene etti sonra kızım bastı yaygarayı adam konuşuyo ama söylediklerinden hiç bişey anlamıyoruz.. sonra doktor bana dediki yan taraftaki oda boş orda emzirebilirsin bebeğini ben eşinize anlatırım dedi.. neyse ben girdim odaya.. cildiyecinin odasıymış o gün gelmemiş.. üstümde elbise altında kombinozon elbisenin üstü o kadar darki çekiyorum çekiyorum bi türlü mememi dışarıya çıkaramıyorum.. kızım hala ağlıyo.. baktım olmıcak hastane başımıza toplanıcak elbisemi çıkardım kombinezonu çıkardım halimi düşünün artık:)) kızımı öyle emziriyorum.. eşim geldi kapıya vuruyo aşkım aç benim diye.. açamam emziriyorum diyorum.. aradan 10 dakka geçti eşim yine kapıya vuruyo açsana kapıyı diye.. kızımda bırakmak istemiyo emmeyi.. kızımı pusetin içine koydum çığlık çığlığa ağlıyo.. eşim açsana kapıyı niye ağlıyo diye bağırıyo:)) ben giyinmeye çalışıyorum ve ter kanter içinde kaldım bide ağustos ayı:) neyse giyindim kapıyı açtım... eşim kızımı aldı bana kızıyo bi taraftan da.. tam merdivenlerden inerken kendimde bi hafiflik hissetim ve kombinezonu giymediğimi farkettim.. sen aşağıya in ben bişey unuttum içerde dedim... sonra wc ye gidip giydim. tabi eşime bin tane yalandan açıklama:)) ayy yazarken bile afakanlar bastı:)) kıssadan hisse: emziren anneler elbise giymeyin hele kombinezonu aklınızdan bile geçirmeyin:)

hıı son bişey o elbisenin içinde hiçde güzel olmamıştım:) halbuki angelina jolie gibi bir anne olucam zannediyodum:))

Son düzenleme:

:)) canım yaa evet bende ilk zamanlar buna benzer bişey yaşamıştım,
emzirme atleti giymişim ama üstüne ne güzelde elbisemi giyip çıkmışım ay allahım,
emzirme atlet, ne işe yararki üstünde çıkmaz açılmaz bir elbiseyle :)
neyse çarşıya gittik işimizi hallettik,bizim kendi ofisimiz var oraya gittik arkadaşları görelim diye,
ayy bebeği emziricem dolanıp duruyom nasıl emzireyim elbise var üstümde
artık bir arkadaşın odasını boşalttık elbisemi alttan üste doğru topladım emzirdim
ama bütün ofis bana güldü
o gün bu gündür nereye gitsem kolayca emzirebileceğim kıyafetler giyiyorum evde bile
ay ne zormuş emzirme olayı

:roflol::roflol: bu cocuklar yaygarayı bastımı adamı saskına cevırıyorlar dısarıya cıktıgn zaman bebek agladımı normal bır badiyle bıle zorlanıyorsun gogsunu acmak için paralıyorsun kendını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…