Anne haller...:) biraz da gülelim

benim oğlum da 9 aylık ve geceleri sık sık uyanıyor.ben de gece o uyurken aniden uyanıp yatağımda onu arıyorum. emzirirken uyuyakaldım düşürdüm zannediyorum. bi bakıyorum yatağında uyuyor ama ben yatağa ne zaman koyduğumu hatırlamıyorum. bazen eşimi dürtüp burak nerde burdaydı diyorum o da bana "iyi misin" diyor :))) bir gece de eşimin kolundan sıkı sıkı tutmuşum zannediyorum ki adam yataktan düşecek :)) bırak kolumu diye bağırıyor :))) ne zaman son bulacak bunlar bilmiyorum

Bende bazenleri bebegimi yatakta zannediyorum ve eşimi dibimde gorunce hemn itekliyorum çocun ustunemi yattın yoksa kalk çabuk diye sonra farkediyorumki bebegim beşiginde uyuyor :)) eşimde korkuyor o an ustune yattı zannedyr kndini ay Allah korusun gece gece adrenalin yaşıyrz arada boyle.

Var var.. hevesle bikinimi giydim ve denize girdim, karnım burnumda! sempatiğim ya arkadaşların gözü bende. Tamımadık teyzeler aman tikkat diyolar. Ben bir edayla yüzeyim dedim!! ne mümkün ben yüzmeye çalıştıkça göbek benden bağımsız hareket ediyo. Ben hoooop sırtüstü geliyorum. Tekrar bir kulaç atayım bari diyorum bu sefer de alabora oluyorum . Bi hışımla eşimi yakaladım . Adam gülmekten kırılıyo sadece o mu arkadaşlar ve tanımadık teyzeler.. havam sönmekle kalmadı hala anlatıldıkça gülünen olay oldu !!!!
eee arkadaşlar yok mu başka anısı olan

ben de kışın oğlumun uyku tulumunu yıkayacağım akşama kuruması için de acelece makine attım. çalıştığım için de sadece haftasonu yıkayabilyorum. makineden çamaşırları çıkarırken bir baktım küçücük top gibi parçacıklar var. herhalde kağıt vardı diye düşündüm meğerse aceleden bebeğimin değiştirdiğim bezini de makineye atmışım.

Bendede var:) cocugun gazini cikartmaya alistigmdan bende esimin sirtina yavaas yavas vuruyodym farkinda olmadan esimde masaj yapmaya calistigimi sanmisti:))

Bende de var..

38 gunluk anneyim. Yanimda ablamin kizi kaliyor.. aksam yukarda tv izliorduk hep birlikte. Bebisim de uyuyordu bende asagiya indim o uyuyorken bende uykumu alayim diye bebisimi yukarda biraktim.. 1~2 saat uyumusum. Uyandigimda esim yanimdaydi onu sarsarak bebegim yok nerde bebegim yokk demeye basladim. Esim gulerek yukarda biraktigimi hatirlatti bana..

:) bnm de sonum oolacak

Bende gecen gece bebegimi ayagimd sallayarak uyutup ardindan kendim uyumusum.. sonra ruyamda annemler var bebisim agliyor kucagimda ve onu susturmaya calisiyoruz derken esim beni uyandirdi bebek agliyor niye bakmiyorsun diye.. meger bebisim gercekten agliyormus bende esime diyorum ruyamda agliyordu amaa..

Bende de cok komik.hikayeler vae da en basiti su bunu surekli yapiyorum ; ben bebegimi ayagimda sallayarak uyutuyorum ama genelde geceleri emerken uyuyo ya da uykusunda emiyo, bebegim kucagimdayken ayaklarimi salliyorum sanki ayagimdaymis gibi

Ayy bunları okuyup gülmüştüm ama geçen gün bende yaptım bu tarz bişey. Eşimle yemek yerken bebişin beşiği tekerlekli mutfga götürdükben sllıyorum bi yandan yiyorum. Neyse eşim hızlı yedi kalktı bebişi de aldı gezdiriyor kucağında ben hala hem yiyorum hem sallıyorum. Geldi çocuk kucağında niye sallıyosn diyor otomatiğe bağlamışm dedim ama çok güldük

Kızım 4 yaşında iken tatil dönüşü havuzdan dolayi idrar yollarindan rahatsızlandı ishal, kusma, ateş vs. Hepsi var uzun bir yolculuktan sonra eve vardık valizleri eve bıraktık derhal hastaneye gittik müşahede altında aldılar serum iğne falan derken sabaha karşı eve gidebilirsiniz dediler doktorun yanına uğrayıp ateş tekrar ederse diye tedbir amacli ilaç yazdirdim doktor fitil verdim dedi elimde kağıdı tutuşturdu tabi bende kafa bir milyon teşekkür edip odadan çıktım arabaya binerken eyvaahhh açmi tok karninami sormadım diye koşarak doktorun yanına gittim acil ful insan dolu kapıda kuyruk ben ise kapıyı çalmadan şey Afedersiniz fitil aç karninami tok karninami dedim derin bir sessizlik doktor yakın gözlüklerinin üzerinden bakarak kızım aç veya tok farketmez makattan sokacaksin dedi ayyy ölsem daha iyiydi

Bende cocugu emzir, gazini cikar, altini degistir derken beynim sulanmis olsa gerek klozetin kapagini cop kovasini acar gibi acmaya calistim ayagimla pedale basiyorum basiyorum klozetin kapagi acilmiyo. Allah allah nie basamiorum buna die bi de egilip bakiyorum. Sonra kafa dank etti tabi

klasik anne tavrı :)

2 yaşında çok mu çok hareketli bir oğlum var sürekli oğlum dur oğlum yapma demem gerekiyor nasıl bir şartlanma ise geçen iş yerinde patronla konusurken koca adamın oğlum dur diye sözünü kestim ya
insanın beynine kazıtıyorlar canım ne yapalım. canım oğlunun ismide mete mi? benim oğlumunda mete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…