eee arkadaşlar yok mu başka anısı olan
:) bnm de sonum oolacaktaze taze yazayım. Kızım agu guguuuu derken sevip öpesim geldi. Çocuğu nasıl sıkıştırdıysam tam sırt üstü yatıp azıcık havaya kaldırayım dedim hoooop ağzımın içine kustu. Ne mi oldu ..YUTTUM !!!!!
Bende bazenleri bebegimi yatakta zannediyorum ve eşimi dibimde gorunce hemn itekliyorum çocun ustunemi yattın yoksa kalk çabuk diye sonra farkediyorumki bebegim beşiginde uyuyor :)) eşimde korkuyor o an ustune yattı zannedyr kndini ay Allah korusun gece gece adrenalin yaşıyrz arada boyle.
klasik anne tavrı :)benim oğlum da 9 aylık ve geceleri sık sık uyanıyor.ben de gece o uyurken aniden uyanıp yatağımda onu arıyorum. emzirirken uyuyakaldım düşürdüm zannediyorum. bi bakıyorum yatağında uyuyor ama ben yatağa ne zaman koyduğumu hatırlamıyorum. bazen eşimi dürtüp burak nerde burdaydı diyorum o da bana "iyi misin" diyor :))) bir gece de eşimin kolundan sıkı sıkı tutmuşum zannediyorum ki adam yataktan düşecek :)) bırak kolumu diye bağırıyor :))) ne zaman son bulacak bunlar bilmiyorum
insanın beynine kazıtıyorlar canım ne yapalım. canım oğlunun ismide mete mi? benim oğlumunda mete.2 yaşında çok mu çok hareketli bir oğlum var sürekli oğlum dur oğlum yapma demem gerekiyor nasıl bir şartlanma ise geçen iş yerinde patronla konusurken koca adamın oğlum dur diye sözünü kestim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?