çokk güldüm yaa
doğum yapalı 22 gün oldu oğlumu bazen kucağımda sallayarak uyutuyorum. o uyuduktan sonra yatağa döndüğümde uyku sersemliğiyle yatakta kendi kendime sallandığımı farkediyorum
ohoo biz sallanmaları aştık şimdide yanıma emzirmeye aldıgım için sonrada yatagına koydugumu unutunca eşime gece kalkıp saldırıyomuşum cocugu ezdin diye o degil eşim bu gidişle ya beni atacak yataktan yada terk edecek yatağı :)
ya çoook gükdüm ben bu olayason günlerde uykusuz huzursuz gecelerimiz var, oğlum 4 aylık.
dün gece kucağıma aldım emzirmek için, istemedi mızmız.
yatağa yatırdım yanına yattım verdim memeyi, emdi, bitti.
ayağıma aldım iyice dalsın da beşiğine yatırayım dedim.
iyice dalmış ve ben yatağına yatırmışım. hatırlamıyorum.
bir ara açtım gözümü eşim bana sarılıyor. fırladım yataktan.
eşimi itip duruyorum, çevirmeye çalışıyorum.
"Kalk kalk oğlumuzu yatağa almıştım emzirmek için, altına aldın çocuğu, uyku sersemisin, farkında değilsin kalk kalk çabuk" diyorum.
benimki de gözünü açmış bakıyor aval aval :)
kalktı yüzünde anlamsız ifade.
baktım yatak boş. altında birşey yok :)
durdum bir an.
haaa ben onu beşiğine koymuşum dedim yattım geri.
oğlum nerdeyse yaşına girmek üzere buna rağmen eşimde refleks oldu yatakta ne zaman dönmeye kalksam ayaklarımı sıkı sıkı tutuyo ya diyorum bırak ben çektikçe sıkıca sarılıyo meğer oğlan kalkmaya çalışıyo diye tutuyomuş ertesi gün kendisine anlatmama rağmen hemen hemen her gece aynı şeyi yaşıyoruz
selam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile
bende yazmak istedim yeni dogum yapmıştım eve geldik babamız salonda yatıyordu annemle ben yatak odasında (emzirirken genzine kaçınca çok korktugum için annem odamda kalıyodu) neyse sabaha karşı oglumu salona aldım koltuga yatırdım altını degiştiricem laptop da yerde duruyordu kapagı açık bi şekilde oglumun altını açtım bir de baktımki oglum çişini yappıyor havadan fıskiye gibi nereye? laptopa eşim şırrrrtttttttt sesine uyandı br koştu ıslak mendille şap şap silmeye ters çeiriyo uyku sersemi fln. ilk yaramazlıgını yapmış oldu hala güleriz ve bilgisayarımızın tuşları haala tutukluk yapıyor
bizde erkekk çocuğuna alışkınn almadığımıza bizede zor gelmiştiiioooooooo bu mükemmelmiş ya :)
bende bi tane yazıyım bari...
hastaneden geldiğimizin ertesi günü...kayınvalidem oğlumun altını değiştircek.açtı bi güzel sildi ,pakladı ,bir güzel temizledi oğluşumun altını.eeeee yaramazlık bu ya...oğlum çiş yapmaya başladı.kayınvalidem napcağını bilemeyip avucunu açıp oğlumun çişini tutmaya çalışıyor. :)))))
ben bi kahkahalara boğuldum.şaşkınlığını atınca kayınvalidemde başladı kendine gülmeye...
bu da ilk yaramazlığı olmuştu.
bir gün oğlumu emziriyorum.1 yasında falan.Kapı çaldı.Eşimde tuvalette.Gittim kapıyı actım.komşumuz gelmiş.Arkadaşımın kocası.bir tebessümle bana bakarak eşimi sordu.bende tuvalette demeyip müsait değil deyince(ne düşünerek öyle dedim hala anlamyorum)daha da gülümsedi.O an bir sey olduğunu fark ettim ve elimi göğsüme koydum.ne göreyim Göğsümü kapatmişim ama BLUZUMUZ DÜĞMELER ACIK.Dekolte o biçimm nASIL UTANDIM anlatamam.Ben o halde eşim müsait değil komşu neler düşünmüştür kimbilirr ...(
1.5 yıl oldu hala yüzüne bakamam.Bir de bu olanları eşime anlatmadım
bir gün oğlumu emziriyorum.1 yasında falan.Kapı çaldı.Eşimde tuvalette.Gittim kapıyı actım.komşumuz gelmiş.Arkadaşımın kocası.bir tebessümle bana bakarak eşimi sordu.bende tuvalette demeyip müsait değil deyince(ne düşünerek öyle dedim hala anlamyorum)daha da gülümsedi.O an bir sey olduğunu fark ettim ve elimi göğsüme koydum.ne göreyim Göğsümü kapatmişim ama BLUZUMUZ DÜĞMELER ACIK.Dekolte o biçimm nASIL UTANDIM anlatamam.Ben o halde eşim müsait değil komşu neler düşünmüştür kimbilirr ...(
1.5 yıl oldu hala yüzüne bakamam.Bir de bu olanları eşime anlatmadım
aynısını benim oğlan yaptı.dedesi pipisini görsün diye bezden çıkardı kopturu koptur oturma odasına götürdü. ben arkaan bağrıyom dur o açılınca koyu veriyor her yere die öylede oldu.babanesi tam pipisine oğru eğilmişken ağzına yaptı ay çok gülmüştük
Sezeryan olmustum ve bilenler bilir gaz cikarmadan su bile icilmez, saatler geciyor ben yuruyorum ama tik yok hemsire ikidde bir gelip soruyor cikardinmi gazini bende tik yokneyse en sonunda ufak bi gaz agzimdan cikarabildim:) ohhhsu icebilirim artik derken hensire agizdanmi diye kahkaha atti anlamadim tabi. Sonra assagida hareketlenme hissediyorum ama odada yok yok, tum aile buyukleri yanibasimda srssizce oturmuslar cay iciyorlar( butun gun ceneleri durmamisti oysa) tutuyorum ama yook geliyor birakmam lazim neyse sika sika farkettirmeden yaptim rahatladim. Hemsire geldi cikardinmi dedi evet dedim ordakiler sok olduu dogruya hangi arada yapmistim:))) eve geldim sonunda ama gazman gibiyim bitmiyor mubarek, onceden diyordum geliyoooor gulmeyin birakiveriyordum, annemde kiziyor kizim rahat ol geldigi gibi birak diye. Ok gelirse artik uyarma yok dedim. Herkes. Oturuyor yorgunluk iyice cokmus herkese, yine cay iciyorlarken ben bi biraktimki sormayin ses bombasiydi sanki herkes sicradi yerinden abartisiz, sonra bir kahkaha koptu burunlarindan cay dsmliyordu bende tutamadim guldum amacok surmedi dikislerim sebebiyle bi guzelde agladim agridan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?