Anne haller...:) biraz da gülelim

çokk güldüm yaa
doğum yapalı 22 gün oldu oğlumu bazen kucağımda sallayarak uyutuyorum. o uyuduktan sonra yatağa döndüğümde uyku sersemliğiyle yatakta kendi kendime sallandığımı farkediyorum

çokk güldüm yaa
doğum yapalı 22 gün oldu oğlumu bazen kucağımda sallayarak uyutuyorum. o uyuduktan sonra yatağa döndüğümde uyku sersemliğiyle yatakta kendi kendime sallandığımı farkediyorum

ben de kardesımı sallarken bı ara alısmıstım kendı kendıme sallanmaya

ohoo biz sallanmaları aştık şimdide yanıma emzirmeye aldıgım için sonrada yatagına koydugumu unutunca eşime gece kalkıp saldırıyomuşum cocugu ezdin diye o degil eşim bu gidişle ya beni atacak yataktan yada terk edecek yatağı :)

dün akşam tv izlerken dizlerime yatan eşimi sallamaya başladım artık refleks olmuş bende birde bebeğe en çok anne babanın nazarı değer bakarken hep maaşallah de dediler kendimi öyle bir alıştırmışımki eşime bakarken bile maaşallah diyorum içimden dedğim için o duymuyor neyseki

çok iyi ya.... çok güldüm.

son günlerde uykusuz huzursuz gecelerimiz var, oğlum 4 aylık.
dün gece kucağıma aldım emzirmek için, istemedi mızmız.
yatağa yatırdım yanına yattım verdim memeyi, emdi, bitti.
ayağıma aldım iyice dalsın da beşiğine yatırayım dedim.
iyice dalmış ve ben yatağına yatırmışım. hatırlamıyorum.
bir ara açtım gözümü eşim bana sarılıyor. fırladım yataktan.
eşimi itip duruyorum, çevirmeye çalışıyorum.
"Kalk kalk oğlumuzu yatağa almıştım emzirmek için, altına aldın çocuğu, uyku sersemisin, farkında değilsin kalk kalk çabuk" diyorum.
benimki de gözünü açmış bakıyor aval aval :)
kalktı yüzünde anlamsız ifade.
baktım yatak boş. altında birşey yok :)
durdum bir an.
haaa ben onu beşiğine koymuşum dedim yattım geri.

hamıleyken okuyodum nası guluyodum buraya... sımdı cok sukur banada yazmak kısmet oldu...

kızım babsının kucagında uyuyo genelde.... babası ayakta onu sallarken kucagında bende karsısında sallanmaya baslıyorum alıskanlık olmus... kızım kucagımda gıbı sallanıyorum ole...eşim napıyosun dedı ılk gordugunde... sımdı alıstı bızım hatun gırdı yıne moduna dıyo... evde dısarda hıc farketmıyo sallanıyorum:):)

babamızda okulda ders analtıyomus bı gun.... ogrencıler problem cozuyolar oda ogretmen masasına pış pış yapıyomus...:):) kendıne gelınce napıyorum lan ben demıs tabi:):)

bıde ılk dogum yaptıgım sıralarda emzırınce gogusumu kapamayı unutuyodum... hatta bıgun emzırdım bebegı dedesıne vercem verdım anaaa gogusum acık nası kapattı arkamı dondum hatırlamıyorum:):) Allahtan dede balkondaydı ortam karanlıktı:):)):)

ya çoook gükdüm ben bu olaya ALLAH ta seni güldürsün arkadaşım

buda çok komikmiişş

ALLAH razı olsun arkadaşım senden bu konuyu açmakla çok iyi etmişsin uzun zamandır böyle gülmemiştim.ben kahkaha attıkça yanımda oyun oynayan 7 aylık oğlumda kahkaha atıyor o zaman dahada gülüyorum.hem ben gülmüş oldum hem oğlumda gülmüş oldu

dün gece tuvalete gitmek için eşimi uyandırdım oğlumuzu yanına yatırıyorum dedim döndüğümde ikiside masumca uyuyordu oğlumu alıp yerine yatırdım birkaç saat sonra tekrar uyandı yataktan kalkarken biryere ayağım çarptı çarpmanın sesiyle arkası dönük olan eşimin bir anda bana dönüp tutmaya çalışmasına önce anlam veremedim sonra anladımki oğlumuzu yanında sanarak tutmaya çalıştığını

Benim iki kızımm varr 3numara erkekk olduu
ve 2 kızkardeşizz erkekk kardeşim yokk
annem okadar alışmışkii kızz büyütmeyee oğlumaa bazenn gell bakımm prensesimm diyorr
sonra farkına varıyorrr ay oğlandıı bu diye
bende güzel erkeğimm diyorum hemenn eşim ordann yakışıklıı deeeee diyee atlıyor

bizim oğlandaa bazenn üstümüzee işiyoo
kaç kez yakalandıkk
çok hızlı olmak gerekiyor

bizde erkekk çocuğuna alışkınn almadığımıza bizede zor gelmiştiii
herbezde üstümüze işetmeden temizliyemiyordukk
nezaman açsak kakayıı alcağızz hopp üstümüze yüzünee fırlatıyorduu
neyse şimdii pipininn üstüneee tülbent örtüyorumm işedee fışkırtmıyor artıkk

ayy ayygülmektenn öldümmmmm

Bi gece bebişi emzirirken uyuya kalmışım, eşimde karyolasına yatırmak için sessizce yanımdan almaya kalkıştı onu. Hayatımda bukadar ürperdiğimi hatırlamıyorum. Bebek yataktan düşüyo sanıp bi hızla sarılmışım, kalbim çıkacak gibi olmuştu eşimede bii bağırdım panikle. Yazık oda şok oldu, bebekte...

ay koptum

ben yenidoğan hemşiresiyim bebek sesinden o kadar sıkılmışım ki geçen twde bi bebek ağladı o ses beni o kadar sinir ettiki rw de olduğunu unutmuşum.ayağıya kalktım bebeği alıp susturacam sanki:)) sonradan farkettim ki tw de bebek hemen twyi kapattım..dayanacak gücüm kalmadı artık bebeler beni tüketti kendi bebeme enerjim kalmadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…