benim de bebeğimin kırkı çıkmadı daha çok yeni,
geçen gece uyku sersemi uyandık, eşim bebeği verdi kucağıma, hangi ara aldı hangi ara bana verdi niye verdi farkında bile değilim,
bebeği aldım sırtına vuruyorum filan, gazını çıkarıcam da, çocuk ta ağlayıp duruyor niye susmuyo bu diyorum uyku sersemi,
meğer ki çocuk emmeye uyanmış, karnı aç ama annesi ayakta uyuyor, karınını doyurdu da sanki gazını çıkaracak
çooooooooooooooookkk hoştu canım ya...hala gülüyorum...:90:
sorma yaa nasıl sersemlediysem artık
hadi ben sersemledim de eşim de demiyor ki napıosun sen çocuğun karnı aç... nie susmuyo bu dio o da biyandan
e napsın...nereden bilecek doyurmadığını...gözümde canlandırdım da hala gülümsemem geçmedi...öğle öğle çok iyi geldin canım ...sağol...
sen sağol canım ne demek...
:13:
çocuğu yatağından alıp getiren de eşimdi ama görüo yani daha emzirmedimi :)))
zaten huyudur az bi ağlasın bebek, hemen nie ağlıo, nie susmuyo başlıo...
daha 1 ay olduk bakalım neler neler yaşıcaz kimbilir
benim bebişim 2 aylık...henüz komik bir olay yaşamadım...olursa burada paylaşırım artık...
oğlumun burnu tıkanmış geçen gün,hoş her zamanki haliialdım götürdüm yatak odasına sıktım burnuna spreyi tabi oğlum feryat figan nefret ediyor bu işlemden bağırıyorda bağırıyor aldım burun açıcı hortumlu aleti onunda içinde süngeri batmış iyice bende pamuk koyuyorum onun yerine neyse ben hemen bu işlemin bitmesi için alel acele hortumun bir ucunu oğlumun burnuna bir ucunu ağzıma taktım hüüpp diye içime çekmemle beraber boğazıma yapıştı bir sümük tabi o an mide bulantısıyla öğüren ben ve hala bağırmakta olan oğlum cebelleştikk bayağı seslerimize gelen babamız insan oğlunun sümüğünden tiksinir mi diye bir soru yöneltti ve ben senin boğazına sümük kaçsa ne yapardın acaba???
bende yazmak istedim yeni dogum yapmıştım eve geldik babamız salonda yatıyordu annemle ben yatak odasında (emzirirken genzine kaçınca çok korktugum için annem odamda kalıyodu) neyse sabaha karşı oglumu salona aldım koltuga yatırdım altını degiştiricem laptop da yerde duruyordu kapagı açık bi şekilde oglumun altını açtım bir de baktımki oglum çişini yappıyor havadan fıskiye gibi nereye? laptopa eşim şırrrrtttttttt sesine uyandı br koştu ıslak mendille şap şap silmeye ters çeiriyo uyku sersemi fln. ilk yaramazlıgını yapmış oldu hala güleriz ve bilgisayarımızın tuşları haala tutukluk yapıyor
bende yazmak istedim yeni dogum yapmıştım eve geldik babamız salonda yatıyordu annemle ben yatak odasında (emzirirken genzine kaçınca çok korktugum için annem odamda kalıyodu) neyse sabaha karşı oglumu salona aldım koltuga yatırdım altını degiştiricem laptop da yerde duruyordu kapagı açık bi şekilde oglumun altını açtım bir de baktımki oglum çişini yappıyor havadan fıskiye gibi nereye? Laptopa eşim şırrrrtttttttt sesine uyandı br koştu ıslak mendille şap şap silmeye ters çeiriyo uyku sersemi fln. Ilk yaramazlıgını yapmış oldu hala güleriz ve bilgisayarımızın tuşları haala tutukluk yapıyor
oğlum nerdeyse yaşına girmek üzere buna rağmen eşimde refleks oldu yatakta ne zaman dönmeye kalksam ayaklarımı sıkı sıkı tutuyo ya diyorum bırak ben çektikçe sıkıca sarılıyo meğer oğlan kalkmaya çalışıyo diye tutuyomuş ertesi gün kendisine anlatmama rağmen hemen hemen her gece aynı şeyi yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?