bende dün gece bana sarılan eşimi pışpışladığımı farkettim allahtan o bunu farketmedi yoksa diline dolardı:)))
bide ben anlatayım da kopunn
bebişim doğduğundan beri sürekli olagelen bişi buu, doğduğunda ailem aman yatağa alma üstüne düşersin aman elinden kayar düşürürsün uykulu emzirme vs. diye diye beni paranoya yaptılar
sürekli yatakta eymeni arıyorum eşimi eymen sanıyorum üstünü örtüyorum yataktan düşmesin diye eşime siper oluyorum, en fenası da bi gece eşimi kucaklamışım eşim ne yapıyosun diye sordu yerine yatırcam dedim :)))))))) eşim de iyiki emzirmeye çalışmıyosun zorla diyor :))))))) bebişim 9 ayı bitirdi hala aynı teranem sürüyor ne zaman geçecek bilmiyorum, bayağı bi dalga konusu oluyor yaptıklarım :)))) annelik aklımı başımdan aldı dengem şaştı yaa :))))
onuda yaptım bigün eşim uyandı tabii oda beni pışpışladı döndü kıçını uyudu :))))))))
Isde dun olan oldu zavalli esim uykusuzlikdan en sonunda calisirken sayiklar oldu , bu arada hemen bir aciklama yapayim esim yabanci ama turkcesi biraz bozuk olsada iyi konusur , onun oglumuza surekli soyledigi bir ninisi var birde ustelik turkce soyluyor siz dusunun artik, gece hic uyumadik ve nobetlese kalkatik, sabah uykusuz ise gitti oglen beni aradi ve nedese begenirsiniz :
Askim burada herkez beni deli sanmaya basladi, biryandan is yapiyorum biryandanda : Saya uyu mus mus mus , saya uyu saya uyu mus mus mus diye hemde yuksek sesle nini soyluyormusum kendime geldigimde herkez bana bakiyordu allahdan turkce bilmiyorlarda ne soyledigimi anlamadilar demezmi..sempatiksalakcinni
Ben o an telefon elimde yerlere yattim vallaha koptum gulmekden....:roflol::roflol:
:)) canım yaa evet bende ilk zamanlar buna benzer bişey yaşamıştım,
emzirme atleti giymişim ama üstüne ne güzelde elbisemi giyip çıkmışım ay allahım,
emzirme atlet, ne işe yararki üstünde çıkmaz açılmaz bir elbiseyle :)
neyse çarşıya gittik işimizi hallettik,bizim kendi ofisimiz var oraya gittik arkadaşları görelim diye,
ayy bebeği emziricem dolanıp duruyom nasıl emzireyim elbise var üstümde
artık bir arkadaşın odasını boşalttık elbisemi alttan üste doğru topladım emzirdim
ama bütün ofis bana güldü
o gün bu gündür nereye gitsem kolayca emzirebileceğim kıyafetler giyiyorum evde bile
ay ne zormuş emzirme olayı
beşiğini sallarken gece uyumuşum yere düştüm öyle uyandım(
geçen gece saat 3,30 civarı emzirip yatırdım oğlumu. tam yeni yatmıştım ki tekrar ağlamaya başladı.. uff yine uyumuyor diye söylenerek ağzına emziği sokuşturmaya çalıştım bir süre ama almadı uyku sersemi söylenirken eşim uyandı ben de durumu anlattım.. ne kadar oldu yatıralı dedi; saate baktım ve şok oldum saat 6ya geliyor meğersem benim 5 dk algıladığım süre neredeyse 2,5 saatmiş.. yazık bana mirmirmirmir
yine geçenlerde bir gece, yatakta oturmuş oğlumu emziriyorum.. eşim yanımda uyuyor; aniden bana döndü bebeği kucağımda görünce "hıh ok" dedi ve uyumaya devam etti.. ben de ne yaptım da bu onayı hak ettim diye düşünmekten kendimi alamadım
kuzum öncelıkle cok guldum söylemelıyım sen bızım tertipsın sanırım takıp edıyodum senı bıde benmı yanlıs hatırlıyorum sen hizmet hastanesınemı gıdıyordun
Dün kafam çok dalgındı küçük kızım kuruyemiş yemeye uğraşıyor, elinde kabuklu badem geldi...anne açda yiyeyim demek istemiş çocuk, bende soyup ağzıma atmışım, inanın farkında değilim, çocuk ağzıma baktı..baktı...ağlıyor ben hala anlamıyorumkafamçokkarıştı, bu çocuk neden ağlıyor acaba diye düşünüyorum hala sempatiksalakcinni:bbo:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?