Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle sana katılıyorum ve çevremizdeki arkadaşlarımıza bunu söylemeliyizki en azından onlar ayırım yapmasınlar var çünkü benim böyle bir arkadaşım annesi onu ve erkek kardeşini hiç ayırmamış ama o sonradan oğluna başka bağlanmış kızının dertlerinden bihaberdi ben biraz onunla konuşunca düzeldi yani çevremizdekilere de dikkat edelimki bizim gibi üzgün bir nesil yetişmesin :çok üzgünüm:
Duyguçıkmazı bende nezaman aile ile ilgili kardeşlerle ilgili bir dizi seyretsem deli gibi ağlarım çok dertliyim inan şu hayatta tek istediğim doyasıya sarılabileceğim bir aile
Ah canım be kanayan yarama parmak bastın annemle babamın varsa yoksa oğulları önemli gelir.
kız kardeşimle aramızda 1 yaş var erkek kardeşimle 8 yaş var aramızda.
erkek kardeşimin bir dediği iki olmadı ne istediyse alındı.
hep ona ilgi yoğundu şımarık büyüdü, biz disiplinli ve yok kavramını çok iyi bilinsin şeklinde yetiştirildik o ise her istediği şey hemen alınmalı bilincinde yetiştirildi.
tam düğünüm olacağı zaman eşya alınırken küçük ev aletlerini almaya durumlarının olmadığını belirtmişlerdi bende taksitle aldım eşyalarımı, düğünüme 1 ay kala 3.700YTL lik motor alınmıştı kardeşime düğün arefesinde el iğne iplik bile almıyor el içine çıkılacak diye felan bizimkiler ele laf verecek kadar düşüncesiz bir davranışla kardeşime hemde ehliyeti yok ve 16 yaşında olduğu halde motor aldılar.
üzülmedim, kırılmadım değil babama karşı çok sevgim kalmadı bu davranışlarından dolayı bu şekilde yaptıkları kayınpederimi daha çok sevmeme neden oldu olsun çok iyi kayınpederimi Allah başımızdan eksik etmesin.
Oğlunu hep bu şekilde kayırdıkları için bi baltaya sap olamadı. ve hala pişman değiller bu aldıkları motor masrafı tamirat, ehliyetsizlik cezaları felan filan neredeyse 10.000 a patladı 2 yıl içinde. artı bir ara 500 ytl telefon parası ödetti ben nişanlı iken yani anlayacağınız bir düğün yapmış kadar para harcattı. :çok üzgünüm: Allah'ın izniyle çocuklarım olduğunda asla bu şekilde çifte standart politikasını uygulamayacağım.
her birine eşit masraf yapacağım.....
canım benim ağzımı açtırma ben kız olduğum için üniversiteye bile yollanmadım kaldıki abimin zamanında eve özel hocalar gelirdi.ve sonuç gelin geldi herşey bitti.
ben babamı yıllar önce kaybettim, babam beni çok severdi bende onu çok severdim ama hiç bir zaman bi kardeşimi bırakıp diğerini sevmezdi. Oysaki annem!! Ayrımı bariz belli ediyor, bazen üvey evlatmışım gibi düşünüyorum, kardeşim ne kadar haksız olursa olsun hep onun yanında beni rencide eder, o nedenle kardeşim artık hiçbir söylediğimi dikkate almıyor, hemen bana bağırıyor. Şuan kardeşim çok asabi çalışmıyor, etmiyor üzülüyorum onun bu haline ama annem zamanında benim hiçbir söylediğimi dinlemedi, şuan bana dert yanıyor. Anneme hiçbirşey söylemiyorum ama bana onun yüzünden evden git dediği zamanları hiç unutmuyorum kalbim hala ona karşı kırık. Ben okuldayken anneme altın yapıp yollardım haşlıklarımdan, kardeşim ise hep daha fazla para isterdi, ben hergün evi arardım, kardeşim biz aramadıktan sonra hiç aramazdı, ben okulmu başarıyla bitirdim o iki yılı 4 yılda bitirdim ama sanki bunların hiçbirini ben yapmamışım gibi her zaman sinirini bende çıkaroyı annem. Bir kere Allah razı olsun dediğini öptüğünü duymadı. Bence kardeşlerin birbirine düşman olmasında en büyük etken anne ve baba!!! Buradan bu yazıyı okuyan büyüklerime sesleniyorum, lütfen evlat ayrımı yapmayın...
16 ya$ındayım ve annem biLdiqim kaDın taRfaından bi keRe güleR yüz göRmedim haqsızda olsa kardeşim el üstünde aynen şimdi olduğu gibi defol git demeleri bende öyle yabıcam ve gidicem:'çok üzgünüm:
16 ya$ındayım ve annem biLdiqim kaDın taRfaından bi keRe güleR yüz göRmedim haqsızda olsa kardeşim el üstünde aynen şimdi olduğu gibi defol git demeleri bende öyle yabıcam ve gidicem:'çok üzgünüm: