insan ne görürse onu mu yaşar bilemem ama... şimdi... sanki kızım olursa, ya hiç sevmeyecek ya da deli gibi seveceğim gibi geliyor... belki de erkek çocuk istemeyeceğim.... karmakarışığım....
oof oooffff anneler babalar (ayrım yapanlara sözüm); kızlarınızı ne hale getirdiğinizin farkındamısınız acaba....
Aman böyle düşünme yaşadıklarımız bize ders olmalı ve evlat ayrımı olmamalı kızda olsa erkekte olsa aynı sevgiyi vermeli ayırım yapmamalı benim için çok geç ama düşün belki annem benimle ilgilenseydi bir doktora götürseydi benimde mutlu bir ailem olucaktı kimbilir
Aman böyle düşünme yaşadıklarımız bize ders olmalı ve evlat ayrımı olmamalı kızda olsa erkekte olsa aynı sevgiyi vermeli ayırım yapmamalı benim için çok geç ama düşün belki annem benimle ilgilenseydi bir doktora götürseydi benimde mutlu bir ailem olucaktı kimbilir
bide arkadaşlar yani okuyorum ben 40 yaşındayım yada 35 yaşındasyım diosunzya ozamnlar öyleymiş anne baba sevgisini gösteremezmiş ama şimdi elbette öyle değl..devir değşti onunlada ilgisi war bnce...
bide arkadaşlar yani okuyorum ben 40 yaşındayım yada 35 yaşındasyım diosunzya ozamnlar öyleymiş anne baba sevgisini gösteremezmiş ama şimdi elbette öyle değl..devir değşti onunlada ilgisi war bnce...
pardon senin sorunun nedir, çok özel değilse anlatabilirmisin??
aynısını yasıyorum hemde senınkınden daha fazla canım..yanlız degılsın..
erkek cocuklarını baslarının hatta goklerde tasıyorken kızlara donup bakmıyorlar bıle..
bende ısyan bayraklarını acıyorum..ama sonucta haklı oldugum halde haksız durumda kalıp oturuyorum şeyımın ustune..
ınan bu konuda oyle dertlıyık kı sayfalar yazabılırım..
hep derım bır kız cocugum olsa asla ama asla ayrım yapmıyacagım..
cunku yasıyorum ve acısını bılıyorum..
erkek evlatların hataları oyle kamufle edılırken benom hatalrım her an yuzume vurulur..
cok kızıyorum ama aılem.onlarada bırsey olamasını asla ıstemıyorum..
mutlaka istemiyoruz...sonuçta ailemiz...ben sadece böyle bir durumda ne yapılabilir diye yardım istemiştim ama sanırım yapılacak pek de fazla birşey yok...en azından bizim için.. kırılan kalpler kolay kolay tamir olmuyor çünkü...:1no2:
yapılacak bır sey yok..bu saatten sonrada duzelmezler canım
nasıl basladılarsa oyle gıder..
ama bızler bu acıyı yada kırıklıgı yasadıgımız ve yıllar gecsede yasımız buyusede ıçımızden cıkaramıyor ve unutamıyorsak
o zaman yapılacak tek sey aılelerımızın bıze yaptıgı bu yanlıslıgı
bız cocuklarımıza yapıp aynı seyı onlarada yasatmamak olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?