- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 63
- Konu Sahibi Probisinkokusu
-
28Sizin yaşınız kaç?
Bu konuda biraz ihtimaller üzerine konuşacağız aslında. Bende şuan o fikirdeyim. Sizlerin fikirlerini merak ettim. Cevap içim teşekkürler.Okudum. Annenizin torunu görmesi elbet guzel ama ihtimaller üzerine konuşursak cokk derin konular cikar .
evliligi oturtun oyle cocuk yapin derim..
Annenin yaşı var, torun görsün istiyorsun falan ama sen hala çok gençsin bana göre, emin olmadığın, henüz oturmamış bı evliliğe çocuk yapmazdım ben olsam, 2 3 sene daha gözlemlerdim. Dilerim annen çok uzun seneler yaşar, torunlarınin büyüdüğünü görür. Ama annem torun görsün diye çocuk yapılmaz.
Yani Biraz üzücü gelebilir ama uzun sure tedavi ile bebek sahibi olabilirsiniz anneniz yine görmeyebilir cocuk oldu evliliğiniz cok kötü gidebilir bosanma ihtimali var kadincagiz daha daha üzülür yaniokdr cok sey sayabilirm ki anneniz yine sordugunda nasipdiyin birazda para biriktiricem diyinBu konuda biraz ihtimaller üzerine konuşacağız aslında. Bende şuan o fikirdeyim. Sizlerin fikirlerini merak ettim. Cevap içim teşekkürler.
Anne olmak için ideal bir yaştayım ama 1 yıllık evliliğe erken bencede. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı uzun ömür versin inşallah.Annenin yaşı var, torun görsün istiyorsun falan ama sen hala çok gençsin bana göre, emin olmadığın, henüz oturmamış bı evliliğe çocuk yapmazdım ben olsam, 2 3 sene daha gözlemlerdim. Dilerim annen çok uzun seneler yaşar, torunlarınin büyüdüğünü görür. Ama annem torun görsün diye çocuk yapılmaz.
Amin inşallah. İlk kez anneanne olacak(tek kızım)Benim anneciğim göremedi yavrumuzu.
Senin aksine biz çok arzu etmiştik hemen ana baba olmayı. Annemizi de yanımıza alıp hep beraber büyütmeyi. Annemi iyileştirebilirim sanmıştım.
Çok uğraştık çok…
Olmadı, nasip değilmiş…
Evliliğini bir an evvel yoluna koyar, anneciğini anneanne olmasına vesile olursun inşallah.
Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Anlıyorum…Amin inşallah. İlk kez anneanne olacak(tek kızım)
Sizinde başınız sağolsun. Nasipten öteye geçilmiyor maalesef
Üzülür üzülür tabi elbette ama bebeğimle eşimle anlaşamıyoruz diye gitsem sevinebilir de bilemedim.Oturmayan bir evlilikte bebeğiniz olursa sonrasında çıkabilecek sorunlardan dolayı anneniz daha çok üzülmez mi ? Evliliğinizde ikinci, üçüncü seneyi geçirdikten sonra bu kararı vermeniz daha sağlıklı olur bence. Bu zamanlarınızı anneciğinizle birebir iletişimde bulunarak, kaliteli zaman geçirerek değerlendirmeniz iyi olur
Amin inşallah Rabbim istediğimizde aratmasın30 yaşında evlendim , yaklaşık 2 sene sonra çocuk düşündük ve hersey tepetaklak oldu ki çok severek evlendik , kanlı bıçaklı hale geldik çocuktan sonra. Sırf aile büyükleri için çocuk yapılmaz. Rabbimin kime ne kadar ömür bictigini bilemeyiz . 90lik gamsız dedem hala turp gibi çocuklarına laf yetiştiriyor . Keşke herşey planlanan gibi olsa... Herşey zamanında güzel , kendinize biraz vakit ayırın en hayırlı zamanda gelsin inşallah .
Hayat beklenmedik zaten elbette stabil olmayacak ama bir yılda bile değişen çok şey oldu. Bende de eşimde de. Kastettiğim oturmak daha çok evlilik düzenine alışmak gibi.Eşinizle son konunuzu hatırlıyorum ama başka daha önemli anlaşmazlıklarınız var mı onu bilmiyorum. Ancak şu evliliğin oturması kavramı kadar saçma bir şey duymadım hayatımda. Evlilik öyle stabil bir şey değil, değişen dinamiklerle dolu. İnsan da değişebilen gelişebilen bir varlık. Hani beklediğiniz oturmaksa bu ne zaman oluyor garantisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?