- 17 Mayıs 2020
- 22
- -2
- 28
- Konu Sahibi karasevdam15
Merhaba kızlar. Ben aranıza yeni katıldım. Öyle çıkmazdayım ki yazılanları okudum ve yazmak istedim. 4 yıllık bir beraberliğim var. Herşey esasında kolay başlamadı ama ilişkim için çok uğraştım çok didindim. Daha sonrası tabi sevdiğim insanda bizim için çok uğraştı. Kolay bi insan değilim beni sanırım ondan başkası çekemez. Ailem babam başta hiç yanaşmadılar maddiyattan ve kültür farkından. Ama ben çok diktim ve hiç vazgeçmedim. Ardından benim için hayalken herşey tıkır tıkır gitti ailemle tanıştırdım herkes çok sevdi daha sonra çok güzel sözüm oldu. Resimlere bakmaya hala kıyamam. Ama annesi oğluna düşkün ve değişik bir insan. Saf ama içten pazarlığında var. Sözlülük döneminde hiç gelin oldugumu hissettirmedi. Çünkü bilmiyor kendini geliştirememiş. Bende bundan sebep sözlümün üstüne çok gittim. Takı vsden sebep. Sözlüm çok çalışkan kendi didiniyor eli ekmek tutuyor. Ailesinden bişey görmek zor. Ve o zor süreçte birbirimizi çok severken bi anda sözü attık karşılıklı ağlayarak. Ve hersey bi anda kötü oldu. O çok pişman oldu o durumu güzel yönetemedik. Ben de yönetemedim. Ama birbirimizden hiç vazgeçmedik bir gün bile. En son ben ipleri kopardığımda 5 saat kapıda babamı beklemişti sözlüm annesi ablası bize geldi konuşmaya. Tam aileler tekrar konuşacakken korona girdi araya ve kaldı. Biz hep beraberiz tabi hiç kopmuyoruz güzel olacak şeyi bozduk. O kadar güzeldiki hersey bazen nazardan diyorum. Ama abim yanaşmıyor. Babamda ben cocugu seviyorum ama maddiyatı yok diyor. Ne yapmalıyım? Aynı şeyi yaşayan var mı? Annesini içten sevemiyorum. Değişik bi kadın. Beni seviyor ama bazen gıcık oluyorum. Ama sözlümü çok seviyorum. Birbirimizden başkasıyla olamayız biz...