Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 10 Şubat 2014
- 2.130
- 5.074
-
- Konu Sahibi EloraViolet
al işte tam bir iş kadınıYok kız, genleri düzgünse, nikahı kıyar, çocukta yaparım, çocukla beraber kaybolurum.
Yok kiz adam tir şoförü degil de göbek kamyoncu göbeği hxhxhxhAaaa
Avrupa'dan tır kamyon şoförü koca bulayım onlar zengindir
bunlar da genelde mutsuz olanlar ya sosyal medya mutlularıMuhtemelen koca bulduğumda profilim
Kaynanamla kavga ettikten sonra bnebunlar da genelde mutsuz olanlar ya sosyal medya mutluları
biosuna evli, mutlu, çocuklu yazan ya da boy boy fotolar paylaşıp destan yazanların mutlu olduğunu görmedim hiç. sır mıydı bu acepKaynanamla kavga ettikten sonra bne
Bende artık buraya kaynanam bana yemek yapmadı,eltim ben ne alırsam onu alıyor,görümcem beni kıskanıyor diye konu açmak istiyorumKaynanamla kavga ettikten sonra bne
kız ciddiye alıp gelip saydıracak biri şimdiSize de eğlence çıktı. Ben yine kocasız bir gece daha geçireceğim.
benimde kocam yok yaşanıyor bir şekilde üzülmeSize de eğlence çıktı. Ben yine kocasız bir gece daha geçireceğim.
Kız o ne?Gülben e gibiMuhtemelen koca bulduğumda profilim
Knksm altınlarımı aldılar, görümcem bize geliyor, kayinannem sapık vs bunları da unutmaBende artık buraya kaynanam bana yemek yapmadı,eltim ben ne alırsam onu alıyor,görümcem beni kıskanıyor diye konu açmak istiyorum
kız ciddiye alıp gelip saydıracak biri şimdi
Benim haberim yok kiz, napiyo ki Şermin? Şermin hanim hürmetlerBu platformda herkes en çok sizden korkuyorBeni ilk takip ettiğinizde böyle bir sistem olduğunu bilmiyordum dedim heralde lanet olası federaller burda da peşimi bırakmadı
Peki şey iş yerinde kankama mememi ellettim? djsjdjsjs Allah'ım bunu nasip etme işteKnksm altınlarımı aldılar, görümcem bize geliyor, kayinannem sapık vs bunları da unutma
Hönkürdüm2 gece önce feci ictim, en son şarjli süpürgeyi kucaklayip yatmaya gitmisim, bi süre icmiycem, evde dalga konusu oldum
kız ciddiye alıp gelip saydıracak biri şimdi
bekar adamla evlenmemişsiniz eşşek gibi çekeceksinizSaydırsa saydırsa, kocasını musakka gibi elden kaçıran biri saydırır. "Siz koca sahibi olmak ne demek bilmiyorsunuz" der durur
Korkarım şimdi beni kara kaplı defterine falan yazar. Ama kısaca herkesin herşeyini biliyorBenim haberim yok kiz, napiyo ki Şermin? Şermin hanim hürmetlerhayırlı geceler
rakip görülmüşsün hayattaki tek başarısı düğünde takılan altınlar olan kadınlar tarafındanBirileri zaten ciddiye alıp özelden yazmış. Sen böyle koca istiyorsunda sen kimsin neyin varSanki ben koca bulunca ona koca kalmayacak