- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Musakka benim yaşımdayken zengin koca buldu ben bulamadım canım acıyor ya üzülüyorumHavuzlu siteye gelin gitmek istiyorum deyince aklıma biri geldi asggahah
Senin vasıfların ne durumda bunları istiyorsun okey de sen karşı tarafa ne verebilirsin hayır bide havuzlu site olması şart mı niye böyle Bi kriter var çok saçma yaaaKk'nın güzek kadınları hepinize iyi geceler.
Başlıkta gördüğünüz gibi artık böyle anlı şanlı gelin olup, havuzlu siteye gelin gitmek istiyorum. Villa da olabilir. Ama hiç düzgün koca adayım olmadı bugüne kadar2-3 sevgilim oldu, hepsi gerçekten karakter olarak iyi erkeklerdi, efendilerdi. Ama yakışıklı değillerdi, eğitim , maddiyat açısından denk değildik. Ben hep böyle özellikle ortalama tipte erkekleri seçmişim, bunun nedeni de bu erkeklere başka kadınların göz dikmeyecek olmaları. Böylece hiç riske girmiyorum elimden başkası alacak diye. Hiçbir zaman da ilk adımı atan olmadım. Ama böyle zamanla "aa biz bununla ayrı dünyaların insanlarıyız" farkındalığı gelince ilişkilerim bitiyor.
Ben böyle tipi ortalama olsun, ama eğitimli çalışkan mesleği olan, iyi ahlaklı efendi biriyle görüşüp, eğer varsa ailesinin havuzlu sitedeki evine gelin gitmek istiyorum. Gerçekten ideal olmasa bile gönlümüze isteğimize göre birisi çıkıyor mu karşımıza? Bazen çok umutsuz hissediyorum.
E üzül bir zahmet o şehzadeyi bile yapıp kenara koyduMusakka benim yaşımdayken zengin koca buldu ben bulamadım canım acıyor ya üzülüyorum
Nakışlı terliğin var mı?Nolur yani şurada evli zengin kocası olanlar iki taktik verseydi. Hemen gülüşüyorsunuz
Alnı ak ya yetmez mi?Dul gibi mi evlensin(Yanlış anlaşılmasın muso öyle dediği için kullandım,Yoksa benlik değil)Senin vasıfların ne durumda bunları istiyorsun okey de sen karşı tarafa ne verebilirsin hayır bide havuzlu site olması şart mı niye böyle Bi kriter var çok saçma yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?