- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
- Konu Sahibi EloraViolet
Kocam evlendi çocuğu salayım mı var bir de. Allah'ım esirge.Peki şey iş yerinde kankama mememi ellettim? djsjdjsjs Allah'ım bunu nasip etme işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam evlendi çocuğu salayım mı var bir de. Allah'ım esirge.Peki şey iş yerinde kankama mememi ellettim? djsjdjsjs Allah'ım bunu nasip etme işte
Benim haberim yok kiz, napiyo ki Şermin? Şermin hanim hürmetler hayırlı geceler
Kinadi bi de xhhhdhfhfh beni kinayanlar insallah sizin de memenizi ellesinler de görün ebenizin nikahini bxhxjxjxjPeki şey iş yerinde kankama mememi ellettim? djsjdjsjs Allah'ım bunu nasip etme işte
Korkarım şimdi beni kara kaplı defterine falan yazar. Ama kısaca herkesin herşeyini biliyor
Leopar tayt.Yalnız o gırgır değil miydi?Robot süpürgeler çıktı çıkalı şöyle bir gönlümüzce leopart tayt giyip gırgır yapamıyoruz.Hangi konudan esinlenip, şarjlı süpürgeyi kucaklayıp yatmaya gittiniz ?
Birileri zaten ciddiye alıp özelden yazmış. Sen böyle koca istiyorsunda sen kimsin neyin var Sanki ben koca bulunca ona koca kalmayacak
rakip görülmüşsün hayattaki tek başarısı düğünde takılan altınlar olan kadınlar tarafından
Kuzum şimdi arayamam meşgullerdirCanım kocalar nerede? Bohçamı toparladım bekliyorum. Gelin beni alın
Kuzum şimdi arayamam meşgullerdir
biri kahvepembe diğeri musonun ikinci hesabıYa kim yazdi nolur soyke ahahhaha
İnşallah sizi de kıskanırlar vardı birde.Kinadi bi de xhhhdhfhfh beni kinayanlar insallah sizin de memenizi ellesinler de görün ebenizin nikahini bxhxjxjxj
Yok senin gibi gelin bulsam daha me isterim ki ben ahlaksızlıklarına dem vurmak istemiştim..Korktun mu benle gelin görümce olmaya? Başına bela olurum diye mi düşündün
Düşünsene kınadığımız için iş yerinde kankamıza belimizi,mememizi ellettip şakkadanak hamile kalıyormuşuzKinadi bi de xhhhdhfhfh beni kinayanlar insallah sizin de memenizi ellesinler de görün ebenizin nikahini bxhxjxjxj
biri kahvepembe diğeri musonun ikinci hesabı
Valla bilmiyorum misafir vardi, cok ictik, sonra onlar gidince esim sarjli süpürgeyle salonu biraz süpürmek istemis, sesinden mi rahatsız oldum bilmiyorum, o kisim net degil, önce düşmüşüm sonra süpürgeyi elinden cekip süpürgeyle beraber yatmaya gitmisim, sabah yanimda yatiyodu süpürgeHangi konudan esinlenip, şarjlı süpürgeyi kucaklayıp yatmaya gittiniz ?
o hesabı yok ki başka hesapla çok dokundurmadan takılıyo tanıyan olunca musoya dönüşüyoHahah kahve oembe yazamaz ki herseyi kaynanaya kitledi, babam 200bin harcadı diye salliyodu en son, utanır bence