- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.358
- Konu Sahibi EloraViolet
Bekar oldugum için eziklendim. Herkes şahit. Bunlara gelesice.anlı şanlı nikahla evlendim ben, üzüleceksin ama lisans mezunuyum ayrıca kocam bekar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekar oldugum için eziklendim. Herkes şahit. Bunlara gelesice.anlı şanlı nikahla evlendim ben, üzüleceksin ama lisans mezunuyum ayrıca kocam bekar
biz de bölüm sorduk söylemedi sonra işletme okuduğuna karar verdikOf utandim su an hfhdhdhxh Boğaziçi ODTÜ bunlarin hepsi kapisinda yatiyodur gel bizde yuksek yap apla diye jxjxjxjxj
Begüm benim arkadaşlarım var ama ahlaki yönden zayıflar deyyuslar yine de olur mu?
Sana kraliçenin gelini olmak yakışırdı.Ah meghan ahAaaa
Avrupa'dan tır kamyon şoförü koca bulayım onlar zengindir
Duymamış olayım, tabii kiZEnginler mi?
aklına sokma gider sarayı karıştırır kraliçe gelini olmaya gidip kraliçe tacı takar buSana kraliçenin gelini olmak yakışırdı.Ah meghan ah
Valla korkuyorum bigun konuma gelip 01.04.2022 tarihinde actiginiz konu bu deyip onume bisey koymasindan en iyisi sessizlik
Okeyde tas mi çalıyorlar napiyolar acaba bxbxjxjhxBegüm benim arkadaşlarım var ama ahlaki yönden zayıflar deyyuslar yine de olur mu?
ahahha annen daha evde nasıl bi atom bombası olduğunun farkında değil
BwsınajAnsjak keşkeee….Okeyde tas mi çalıyorlar napiyolar acaba bxbxjxjhx
Ne doğrarsan aşına, o çıkar kaşığına. Ben konuları derliyorum sadece.
Ya o zaman olabilir. Bir görüşelimDuymamış olayım, tabii ki
Mehir konusu kesinleştirsen Begümle tanıştırmadan önce.Duymamış olayım, tabii ki
ya zengin olması ona yeterli, evlenmeden malları üstüne alır kaybolur zatenBwsınajAnsjak keşkeee….
Fransa'da sato istesin havuzlu, arada ben de gider çimerim bxbxhxhMehir konusun kesinleştirsen Begümle tanıştırmadan önce.
Bu platformda herkes en çok sizden korkuyor Beni ilk takip ettiğinizde böyle bir sistem olduğunu bilmiyordum dedim heralde lanet olası federaller burda da peşimi bırakmadıNe doğrarsan aşına, o çıkar kaşığına. Ben konuları derliyorum sadece.
ya zengin olması ona yeterli, evlenmeden malları üstüne alır kaybolur zaten
Bana unutmayin hic bir sey olmaz....Muhtemelen koca bulduğumda profilim