Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 10 Şubat 2014
- 2.130
- 5.074
-
- Konu Sahibi EloraViolet
kaç kaç bu konu hiç yokmuş gibi dağılalımAy msj geldi ban yedim sandim, ramazan iftar menüsüymüs korktum yemin ederim
Ohh Allah'ım çok rahatladım şu anDağılmanıza gerek yok, konu bdvlik değildi zira içeriği de yazdıklarınızı da okudum, kime gönderme yapıp geyik yaptığınız anlaşılıyor, o yüzden taşıdım ama konu sahibesi bdvlik olmayan konu açtığı için
Mehir falan hak getire, olm adam müslüman değil ki, mehir falan bakar anca boş boş
Korkanların damağını kaldırmaya geleyim diyeceğim ama gelirsem korkudan gece uyuyamazsınızÇok korktum abla çok korktum
Ben zaten sahura kadar hiç uyumuyom biliyo musunKorkanların damağını kaldırmaya geleyim diyeceğim ama gelirsem korkudan gece uyuyamazsınız
güldür güldürde bi skeç vardı adamdan korkuyolardı ama adam bunları dövmüyodu, sonra bunları sinir bastı o kadar şey yaşadık döveceksin ulen bizi deyip dayak yemişlerdiKorkanların damağını kaldırmaya geleyim diyeceğim ama gelirsem korkudan gece uyuyamazsınız
Hayırgüldür güldürde bi skeç vardı adamdan korkuyolardı ama adam bunları dövmüyodu, sonra bunları sinir bastı o kadar şey yaşadık döveceksin ulen bizi deyip dayak yemişlerdi
şimdi biz de çok korktuk bu korkunun üstüne ban mı istesek
Onun yerine sizlere villa ve havuz vereyim, iyi geceler dileyip gideyimgüldür güldürde bi skeç vardı adamdan korkuyolardı ama adam bunları dövmüyodu, sonra bunları sinir bastı o kadar şey yaşadık döveceksin ulen bizi deyip dayak yemişlerdi
şimdi biz de çok korktuk bu korkunun üstüne ban mı istesek
JdjxhxhhxhxxhhdhdhhdhdhdhdhMesela bir anda konuna gelip: 23.03.2023 tarihinde yapmis oldugunuz yorumda sarjli supurge ile yataga girerek ihanet icinde olduğunuzu belirtmistiniz diyebilir
Bilezikte isteriz ama.Onun yerine sizlere villa ve havuz vereyim, iyi geceler dileyip gideyim
Eki Görüntüle 3222295 Eki Görüntüle 3222294
Onun yerine sizlere villa ve havuz vereyim, iyi geceler dileyip gideyim
Eki Görüntüle 3222295 Eki Görüntüle 3222294
Pilava da koyup yedirirdim ben ona bxbxbxvxvBir zamanlar, bu uğurda sünnet olan damatlar vardı.Sünnetin yanında mehir senedi nedir ki ? Vuracaktınız yumruğu masaya, diyecektiniz "Ya sünnet, ya senet".
Hani beni beğenmiştin? Alacaktın?Maşallah yöneticimiz formunda. Kimse sesini etmesin şimdi bana kısmet buluyoruz.