O zaman sende yemek yapma. Ya gerçekten, önce bütün ipleri onlara veriyorsunuz ondan sonra kiziyorsunuz. Ayrica nereden buluyorsunuz böyle erkekleri? Odunerkek.com sitesimi varda benmi bilmiyorum?
Beni yardim etmek istemeyen insana bende ders olsun diye artik hiçç bir ise elime sürmem. Yemek yapilcaksa, kendime yaparim, o'da ne yiyorsa kendisi yapsin. Camasir, ütü,... hepsi. Öylece hersey kolay olmadigini anlar heralde. Konu sahibine sesleniyorum, artik kocanda söylesin arkadaslarina karisi hamile diye, çalisan insanlariz diye, o ne hafta içi saat 11 kadar kalmak? Öylece hersey kolay olmadigini anlar heralde.
O değilde bole konulari okuyunca tirsiyorum kizlar ya.. bnm nisanlim harokadir bu konularda. Onlar evde 3 oglan. Kvm biraz nazli o yuzfen hepsini is yapar yetistirmis. Yani koca adamlar evde süpürge yapiyor, silip toz alıyor, arti nisanlimin kendi zevki ymk yapmayi sevior. Biz üniversite deyken bn evimde yalnizdim nisanlim o zman sevgilim bnm evdede yapardı saolsun. Haftasonu temizlik var demi mutlaka gelirdi o süpurur ben silerdim misal. Yemek desen bir gun o bi gun ben diye yapiorduk. Ama zorla ddgil o seviyorum diyordu. Evlenince cok değişmez dimi anacimmmm :-( *TIRSAK SMILE**
Kayınpederim öyle iki üç gün onlarda yemek yiyeceğimiz gibi güleryüzlü hoşgörüllü bi insan değil. Bakışlarıyla bile anlatır istemediğini. :)cocugunuza babaanne bakıyormuş hergun yemek ıstemesenız bıle haftanın 3 gunu orda yemegınızı yesenız hem yemek yapmaktan hem mısafır agırlamaktan kurtulmuş olursunuz cat kapı gelenlerde 1 2 evde yksunuz artık gelmezler
bıseylerı duzene sokup rutıne bındırmenız lazım cunku 2.cocuk olunca emın olun işler daha cok karısacak daha cok yorulacaksınız
Teşekkür ederim sağolasın :)bebek,gözün aydın kaynanadan kurtulmuşsun.bebeklerin hayırlı olsun.eşin söylense de duymazlıktan gel.beraber iş yapmayı öğrenmesi lazım eşin
Merhaba arkadaşlar. Ben hamileyim ve 1 yaşında bir tane daha çocuğum var. Maddi açıdan da biraz sıkışık bir dönemdeyiz. Çalışmam gerekiyor diye Şu an çalışıyorum, çocuğuma kayınvalidem bakıyor. Sabah 6 da kalkıyorum, akşam 8 de evde oluyorum. Eve gittikten sonra yemek olsun akşamdan kalan bulaşık, çamaşırıydı diğer ev işleriydi ayrıca birde kucağımdan hiç inmek istemeyen bir bebekle hamile hamile işlere de yetişmeye çalışıyorum. Son günlerde eşimin de arkadaşları akşam oturmaya geliyorlar. Bütün bu işler yetmezmiş gibi bide misafirle uğraş, yanlarında rahat oturama, uzanma, bide öyle anlayışsızlar ki saat 11 gibi kalkıp gidiyorlar. Eşimde rahatsız bu durumdan ama millete bişey diyemiyoruz tabi. E bide eşimle de sürekli tartışıyorum, ben hamile hamile çalışıp sana destek oluyorsam sende ev işlerinde bana destek olmak zorundasın diye. O da ya uzanıp tv izler ya da kalakr benimle tartışa tartışa bir işin ucundan tutar, ama öyle tartışır ki yapmasa daha iyi... Bazen oturup ağlıyorum, uykuya dinlenmeye benimde ihtiyacım var neden bunları yaşıyorum diye, ama hiçbirşey içinde olduğum duruma fayda etmiyor. Çocuğumla da yeterince ilgilenemediğim için ayrıca vicdan azabı çekiyorum. En büyük derdim de eşimin desteğinin olmaması, beni hiç anlamaması, en azından hamilelik döneminde daha hassas ıolduğumu düşünüp hiç destek olmaması. Bari buraya içimi döküp rahatlamak istedim.
Degismez diye dusunuyorum. Esim evlenmeden once de yapardi simdi de yapiyor. Mesela elektrikli supurgeyi kullanmam bir elin parmaklarini gecmez. Zaten camasirlari sermek toplamak ona ait katlamak yerlestirmek bana. Buyuk temizlikler hic tek basima yapmadim. Bugun yemek yapmak istemiyorum derim oyle cok yemek tarifi bilmese de menemen kizartma makarna sos gibi seyleri yapip guzel de bir sofra hazirlar. O nisanliyi kacirma bence inan ki cok rahat oluyor boyle..Bu arada evliligin ilk gunlerinde is yaparsa eger sakin elinden alma birak yapsin. Rahata alismasin sonra bosverir is falan yapmaz.
Senin yerinde olsam bir hafta ne yemek yaparım ne çamaşır bulaşık yıkarım
Sadece çocuğumu doyururum
Misafir gelince de kusura bakmayın çocuk durmuyor der alır çocuğumu odama geçerim
Ne demek hergüne misafir?!
Eşin karımın düşük tehditi var yatıyor desin
Eşin seni çalıştırıyorsa o işleri de yapacak
Güzellikle olmazsa zorla
Bırakırım bir hafta evi ne olursa olsun
Laf eden olursa da düşük tehditim var,bulantım var der uzatırım ayağımı
Biraz hakkınızı arayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?