Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlayışsız eşim....
- Konu Sahibi bebek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
O zaman sende yemek yapma. Ya gerçekten, önce bütün ipleri onlara veriyorsunuz ondan sonra kiziyorsunuz. Ayrica nereden buluyorsunuz böyle erkekleri? Odunerkek.com sitesimi varda benmi bilmiyorum?
Beni yardim etmek istemeyen insana bende ders olsun diye artik hiçç bir ise elime sürmem. Yemek yapilcaksa, kendime yaparim, o'da ne yiyorsa kendisi yapsin. Camasir, ütü,... hepsi. Öylece hersey kolay olmadigini anlar heralde. Konu sahibine sesleniyorum, artik kocanda söylesin arkadaslarina karisi hamile diye, çalisan insanlariz diye, o ne hafta içi saat 11 kadar kalmak? Öylece hersey kolay olmadigini anlar heralde.
Ben kendime stres yapipda uzulmem derste veririm o an kavga ederiz ama dedigimi yaparim o bana acimazsa bende acimam
Kadın Çok Güçlü,Becerikli Oldukça Adam O Kadından Çok Şey Bekliyor Sonra da Anlayışsız Oluyor Herzaman Mükemmel-Güçlü Kadın Olmayın Yaaa Yazık Kendine Var Zaten 1 Çocuk Birde Hamilesin Neden Mükemmel Oluyorsun Olma Lütfen Rahatsız Değilsen Bile Rahatsız Numarası Yap Ayakları Uzat Yat Sancım Var De Başım Ağrıyo De Şişti Ayaklarım De Uydur Bişiyler Sen Kalkmadıkça Eşin Eşşek Gibi Yardım Edecek Sana O Arkadaşları da Çok Hizmet Görmedi mi Çok Sık Gelemezler
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
isi birakamiyorsundur muhtemelen, maddi acidan cunku zorlanirsiniz belki yada istemiyorsundur birakmayi. Ama bence misafir isine bir cozum bulman lazim, ne sen ne esin soyleyemez cat kapi gelen insanlara musait deyiliz diye ayip olur sonucta. Ama yapabilecegin sey ikrami sadece cayla sinirlamak. Eyer esin cok istiyorsa kendi yapar pasta borek yada gider alir disardan. Sen bahaneyi bul damla yatag cok rrahatsizim diye cocugunu da alip. Arkadaslari da artik biraz vicdanlari ve anlayislari varsa bu kadar sIk gelmezler.
Ama o da olmuyor bence birak isi, madem yardim etmicek evde, ve misafirleri iyi agirlanicak o zaman calisma, kendisi calissin esin. Cocugunla ilgilenmek herseyden daha onemli.
Ama o da olmuyor bence birak isi, madem yardim etmicek evde, ve misafirleri iyi agirlanicak o zaman calisma, kendisi calissin esin. Cocugunla ilgilenmek herseyden daha onemli.
- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
O değilde bole konulari okuyunca tirsiyorum kizlar ya.. bnm nisanlim harokadir bu konularda. Onlar evde 3 oglan. Kvm biraz nazli o yuzfen hepsini is yapar yetistirmis. Yani koca adamlar evde süpürge yapiyor, silip toz alıyor, arti nisanlimin kendi zevki ymk yapmayi sevior. Biz üniversite deyken bn evimde yalnizdim nisanlim o zman sevgilim bnm evdede yapardı saolsun. Haftasonu temizlik var demi mutlaka gelirdi o süpurur ben silerdim misal. Yemek desen bir gun o bi gun ben diye yapiorduk. Ama zorla ddgil o seviyorum diyordu. Evlenince cok değişmez dimi anacimmmm :-( *TIRSAK SMILE**
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
O değilde bole konulari okuyunca tirsiyorum kizlar ya.. bnm nisanlim harokadir bu konularda. Onlar evde 3 oglan. Kvm biraz nazli o yuzfen hepsini is yapar yetistirmis. Yani koca adamlar evde süpürge yapiyor, silip toz alıyor, arti nisanlimin kendi zevki ymk yapmayi sevior. Biz üniversite deyken bn evimde yalnizdim nisanlim o zman sevgilim bnm evdede yapardı saolsun. Haftasonu temizlik var demi mutlaka gelirdi o süpurur ben silerdim misal. Yemek desen bir gun o bi gun ben diye yapiorduk. Ama zorla ddgil o seviyorum diyordu. Evlenince cok değişmez dimi anacimmmm :-( *TIRSAK SMILE**
Degismez diye dusunuyorum. Esim evlenmeden once de yapardi simdi de yapiyor. Mesela elektrikli supurgeyi kullanmam bir elin parmaklarini gecmez. Zaten camasirlari sermek toplamak ona ait katlamak yerlestirmek bana. Buyuk temizlikler hic tek basima yapmadim. Bugun yemek yapmak istemiyorum derim oyle cok yemek tarifi bilmese de menemen kizartma makarna sos gibi seyleri yapip guzel de bir sofra hazirlar. O nisanliyi kacirma bence inan ki cok rahat oluyor boyle.
Bu arada evliligin ilk gunlerinde is yaparsa eger sakin elinden alma birak yapsin. Rahata alismasin sonra bosverir is falan yapmaz
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
2 günde bir misafir ağırlamak zorunda değilsin ki :s hele ki yemek hazırlamak hamile ve çalışır halinle çok iyi ağırlamak zorunda hiç değilsin... misafirleri kendi üslubunla terbiye etmen lazım. kalkmıyorlarsa ağrılarım var de odana çekil, giderlerken arayın gelirken bu ara çok yoruluyorum falan diyebilirsin. yani hiç bir şekilde tepki göstermekten çekinme büyün bu yükü çekmek zorunda değilsin gebe halinle bir de.
Kayınpederim öyle iki üç gün onlarda yemek yiyeceğimiz gibi güleryüzlü hoşgörüllü bi insan değil. Bakışlarıyla bile anlatır istemediğini. :)cocugunuza babaanne bakıyormuş hergun yemek ıstemesenız bıle haftanın 3 gunu orda yemegınızı yesenız hem yemek yapmaktan hem mısafır agırlamaktan kurtulmuş olursunuz cat kapı gelenlerde 1 2 evde yksunuz artık gelmezler
bıseylerı duzene sokup rutıne bındırmenız lazım cunku 2.cocuk olunca emın olun işler daha cok karısacak daha cok yorulacaksınız
Teşekkür ederim sağolasın :)bebek,gözün aydın kaynanadan kurtulmuşsun.bebeklerin hayırlı olsun.eşin söylense de duymazlıktan gel.beraber iş yapmayı öğrenmesi lazım eşin
Merhaba arkadaşlar. Ben hamileyim ve 1 yaşında bir tane daha çocuğum var. Maddi açıdan da biraz sıkışık bir dönemdeyiz. Çalışmam gerekiyor diye Şu an çalışıyorum, çocuğuma kayınvalidem bakıyor. Sabah 6 da kalkıyorum, akşam 8 de evde oluyorum. Eve gittikten sonra yemek olsun akşamdan kalan bulaşık, çamaşırıydı diğer ev işleriydi ayrıca birde kucağımdan hiç inmek istemeyen bir bebekle hamile hamile işlere de yetişmeye çalışıyorum. Son günlerde eşimin de arkadaşları akşam oturmaya geliyorlar. Bütün bu işler yetmezmiş gibi bide misafirle uğraş, yanlarında rahat oturama, uzanma, bide öyle anlayışsızlar ki saat 11 gibi kalkıp gidiyorlar. Eşimde rahatsız bu durumdan ama millete bişey diyemiyoruz tabi. E bide eşimle de sürekli tartışıyorum, ben hamile hamile çalışıp sana destek oluyorsam sende ev işlerinde bana destek olmak zorundasın diye. O da ya uzanıp tv izler ya da kalakr benimle tartışa tartışa bir işin ucundan tutar, ama öyle tartışır ki yapmasa daha iyi... Bazen oturup ağlıyorum, uykuya dinlenmeye benimde ihtiyacım var neden bunları yaşıyorum diye, ama hiçbirşey içinde olduğum duruma fayda etmiyor. Çocuğumla da yeterince ilgilenemediğim için ayrıca vicdan azabı çekiyorum. En büyük derdim de eşimin desteğinin olmaması, beni hiç anlamaması, en azından hamilelik döneminde daha hassas ıolduğumu düşünüp hiç destek olmaması. Bari buraya içimi döküp rahatlamak istedim.
eşinize çok kızdım kusura bakmayın ama ne kadar duyarsızmış çalışan ve hamile bir eşi varken akşamları eve arkadaşlarının gelmesine göz yumması çok sinir bozucu bence bu duruma bi son verin eşinizle konuşun size bu kadar sorumluluk yüklemesin onun arkadaşları için harcayacağınız zamanı çocuğunuza ayırırsınız eşinize aynen böyle söyleyin
Misafir hiçmi halinizi farketmiyor duyarsızlar birde neden siz işteyken ev işleri bu kadar birikiyor kayınvalideniz çokmu yaşlı yda rahatssız bilmiyorum ama vicdanlı insanlar değillermiş demekki annesi ve eşin aynı vicdanı taşıyor heralde yapılırmı bir anne adayına bu kadar eziyet üzüldüm durumuna ama elden bir şey gelmiyor bebeğini sağlıkla doğum yapmanı dilemekten başka
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Biraz cannınızın kıymetini bilin,yazık size..
Çat kapı gelen misafire kapıyı açmayın,evde olduğunuzu biliyorlarsada açmayın,belki banyodasınız,her akşam onlarımı bekleyeceksiniz.
Kocanızıda söylenmeden ev işlerine dahil edin,televizyonun önünden kalkmıyorsanız oturduğu yere ütü masasını kurun,ütüleride getirin,tv izlerken yapsın ütüleri vb..
Haftada 1 gün kayınvalidenizde,1 günde kendi annenizde yemek yiyin.Kalan 3 gün içinde pazar günü yemek yapıp buzluğa atabilirsiniz.
Hamile halinizle cam kapı silmeyede kalkmayın,enazından ayda bir yardımcı alın.
Çat kapı gelen misafire kapıyı açmayın,evde olduğunuzu biliyorlarsada açmayın,belki banyodasınız,her akşam onlarımı bekleyeceksiniz.
Kocanızıda söylenmeden ev işlerine dahil edin,televizyonun önünden kalkmıyorsanız oturduğu yere ütü masasını kurun,ütüleride getirin,tv izlerken yapsın ütüleri vb..
Haftada 1 gün kayınvalidenizde,1 günde kendi annenizde yemek yiyin.Kalan 3 gün içinde pazar günü yemek yapıp buzluğa atabilirsiniz.
Hamile halinizle cam kapı silmeyede kalkmayın,enazından ayda bir yardımcı alın.
- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Tek hamile iken değil ki
Çalışıyosan her daim yardım etmeliydi eşin
Maalesef alışmış ve kafa yapısı olarak onları kadın işi olarak görüyo galiba
O zaman sende çalışmak erkek işi de, destek olma. Var mı böyle bi dünya
Şimdi bi de hamilesin
Hem destek olmuyo hem kankilerini topluyo
Bırak kendi hizmet etsin madem
Çalışıyosan her daim yardım etmeliydi eşin
Maalesef alışmış ve kafa yapısı olarak onları kadın işi olarak görüyo galiba
O zaman sende çalışmak erkek işi de, destek olma. Var mı böyle bi dünya
Şimdi bi de hamilesin
Hem destek olmuyo hem kankilerini topluyo
Bırak kendi hizmet etsin madem
- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 579
- 198
Allah kolay versin. Zor gerçekten. Hem kucağında 1 yaşında bebek, hem karnında yavru..
Allahım vermiş bir kere ama 1 yaşındaki bebeğin de daha çok küçük. Hemen ikincisi hem de maddiyat sorunu varken bi tane daha biraz daha zora sokmuş sizi..
Eşinin elbetteki yardımcı olması lazım. Ben daha ikinci ayıma yeni girdim, ben bile bulaşıkları dahi yıkarken sırtım ağırıyor. Hemen uzanmam gerekiyor.. Hamilelik gerçekten çok hassas bir dönem. Hele ki sende bi tane de bebek var..
Eşinle adam akıllı konuş. Seni anlaması için hamile olmasına gerek yok..
Allahım vermiş bir kere ama 1 yaşındaki bebeğin de daha çok küçük. Hemen ikincisi hem de maddiyat sorunu varken bi tane daha biraz daha zora sokmuş sizi..
Eşinin elbetteki yardımcı olması lazım. Ben daha ikinci ayıma yeni girdim, ben bile bulaşıkları dahi yıkarken sırtım ağırıyor. Hemen uzanmam gerekiyor.. Hamilelik gerçekten çok hassas bir dönem. Hele ki sende bi tane de bebek var..
Eşinle adam akıllı konuş. Seni anlaması için hamile olmasına gerek yok..
- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
Degismez diye dusunuyorum. Esim evlenmeden once de yapardi simdi de yapiyor. Mesela elektrikli supurgeyi kullanmam bir elin parmaklarini gecmez. Zaten camasirlari sermek toplamak ona ait katlamak yerlestirmek bana. Buyuk temizlikler hic tek basima yapmadim. Bugun yemek yapmak istemiyorum derim oyle cok yemek tarifi bilmese de menemen kizartma makarna sos gibi seyleri yapip guzel de bir sofra hazirlar. O nisanliyi kacirma bence inan ki cok rahat oluyor boyle..Bu arada evliligin ilk gunlerinde is yaparsa eger sakin elinden alma birak yapsin. Rahata alismasin sonra bosverir is falan yapmaz.
Derin bir oh çektim. .. yok kiz alirmiyim hic elinden. Ben kvmin bile almam elinden iaini hazir baslamisken sen yapiver anne derim geçerim kenara ihihihi:-D paşamda da aynen devam o vakit :-D
Senin yerinde olsam bir hafta ne yemek yaparım ne çamaşır bulaşık yıkarım
Sadece çocuğumu doyururum
Misafir gelince de kusura bakmayın çocuk durmuyor der alır çocuğumu odama geçerim
Ne demek hergüne misafir?!
Eşin karımın düşük tehditi var yatıyor desin
Eşin seni çalıştırıyorsa o işleri de yapacak
Güzellikle olmazsa zorla
Bırakırım bir hafta evi ne olursa olsun
Laf eden olursa da düşük tehditim var,bulantım var der uzatırım ayağımı
Biraz hakkınızı arayın ya
Misafir gelince de kusura bakmayın çocuk durmuyor der alır çocuğumu odama geçerim
Güzellikle olmazsa zorla
Son düzenleme:
- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
Senin yerinde olsam bir hafta ne yemek yaparım ne çamaşır bulaşık yıkarım
Güzellikle olmazsa zorla
valla ben bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum sende bi anenenin evladısın yazıktır yorma kendini bukadar .. bak bizler bir evlat hasreiyle senelerdir yanıp tutuşuyoruz eşin nankörluk yapmasın . hem calış hem ev işi hemde onun misafirleri yaaa yeterrr blki gunaha giriyorum boyle demekle ama bu arkadaşımın dediklerini yap en güzeli bence ... Rab'imiz sana güç versin İnşallah canım ..
- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
cnm bende senin gibi hiçbir işimi yetiştiremiyordum. şimdi sabah işe gelirken evleri topluyorum. inanki 10 dk mı almıyor. (yatağımı çocukların yatağını salonu mutfağı derleyip çıkıyorum) eve geliyorum . oh ev missss. hemen basit bir yemek. makarna, pilav , menemen gibi. yemek bitince hemen koşuyorum mutfağa. bulaşıkları makineye dolduruyorum. (makine yokken hemen yıkıyordum)
bulaşığı bırakınca insanın zoruna gidiyor. misafir olsa bile kalk bulaşığını yıka. oda otursun mutfakta. misafirin yanında oturcam diye bende bulaşığı bırakıyordum. sonra içime dert oluyordu. arada makineye çamaşır atıyorum. bekletmeden seriyorum çamaşırı. işleri biriktirince insan bunalıyo.
şimdi evim her gün toplu. mutfak her gün temiz. cumartesi günü de erkenden kalkıp dip köşe temizliyorum. pazar günü de gelsin gezmeler :)))))
bulaşığı bırakınca insanın zoruna gidiyor. misafir olsa bile kalk bulaşığını yıka. oda otursun mutfakta. misafirin yanında oturcam diye bende bulaşığı bırakıyordum. sonra içime dert oluyordu. arada makineye çamaşır atıyorum. bekletmeden seriyorum çamaşırı. işleri biriktirince insan bunalıyo.
şimdi evim her gün toplu. mutfak her gün temiz. cumartesi günü de erkenden kalkıp dip köşe temizliyorum. pazar günü de gelsin gezmeler :)))))