- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.346
-
- Konu Sahibi liken simpleks
Bunların hepsi bir araya geldiği için ; kocanız zaten gidemeyeceginizi biliyor.Şuan nasıl boşanırım bilmiyorum çünkü ailemden başka gidecek yerim yok ailemde belli anlattım oraya gitsem daha çok baskı altına gireceğim birde bu evliliği ben istedim
Bir iş bulamaz mısınızŞuan nasıl boşanırım bilmiyorum çünkü ailemden başka gidecek yerim yok ailemde belli anlattım oraya gitsem daha çok baskı altına gireceğim birde bu evliliği ben istedim
Çoçuğuma bakacak kimse yok kreşler 12 bin olmuş yani çok az bir paraya çalışmış olacağımBir iş bulamaz mısınızhem biraz odağınız değişmiş olur hem de sizin ekonomik özgürlüğünüz olur , bu sayede eşinizin avuçlarının içinde olmamış olursunuz.O zaman bakın davranışlarına ,duruma göre karar verirsiniz.
Durumu iyi derken borç çok ev aldık onun kredisi baya yüksek yani demek istediğim aç değiliz çok şükürDurumu madem iyi başlatın kreşe çocuğu, iş bulun çalışın. Çalışınca bir aydınlanma gelir size.
Gitmek çözüm olsa gidersem boşanırım çünkü kendi çok inat boyun eğmez bunu düşünüp tartıp gitmem gerekiyorBunların hepsi bir araya geldiği için ; kocanız zaten gidemeyeceginizi biliyor.
Oynayacağınız kartlar belli,adam bu yüzden rahat.
Boşanamam, çalışamam, çocuğu kreşe veremem, eve dönemem, kocam ilgisiz… insanlar size çözüm yolu sunuyor ama hepsine çok kapalısınız. Ne diyelim o zaman? Konuşmadığı sürece konuşmayın mutsuz evliliğinize devam edin mademGitmek çözüm olsa gidersem boşanırım çünkü kendi çok inat boyun eğmez bunu düşünüp tartıp gitmem gerekiyor
Boşanacak durumunuz olsa adam sizi böyle ezemez zaten. Ailenizin evine dönseniz parlak bir hayatınız olmayacağının o da farkındadır. Verilen tüm tavsiyelere kapalisiniz.Adamin gözünde değeriniz yok evde hizmetçi olarak görüyor sizi olay bu. Boşanma seçeneğiniz yoksa iyi ezilmeler size.Gitmek çözüm olsa gidersem boşanırım çünkü kendi çok inat boyun eğmez bunu düşünüp tartıp gitmem gerekiyor
4 yaşında çocuk annesinin yanında park yatakta yatmamalı artık. Eşinizin saçmalığına ortak olmayın ikide bir kontrol etmek ne uyuyan çocuğu? Bence başka sıkıntılar var eve geç gelme vs oluyor muOto elektrik daha önce telefonunu çok karıştırdım ama biley bulamadım işte çoçuğun odada yatmasına izin vermiyor laf söylüyor bende park yatağı var ona yatırıyorum ama eşim oğlumun odasına yatıyor
Ufak bi para bile olsa kenara atarsınız boşanacak gücü bulana kadar. Çocuk normal devlet anaokuluna başlayacak seneye zaten, maaşınız cebinize kalır belki kendinize yeni düzen kurabilirsiniz ayrılıp seneyeÇoçuğuma bakacak kimse yok kreşler 12 bin olmuş yani çok az bir paraya çalışmış olacağım
Çoçuğuma bakacak kimse yok kreşler 12 bin olmuş yani çok az bir paraya çalışmış olacağım
Haklısınız aslında ben şehirden uzak oturduğum için öyle düşünmüştüm yol parası vs bir iş vardı bugün olmazsa bir görüşmeye gideyim olur belki saatleride malum sabah 8 akşam 5Burada mesele kaç paraya çalışacağınız değil. Gerekirse bütün kazandığınız çocuğun kreşine gitsin. Önemli olan evden dışarı çıkmanız. Ev dışında bir hayatınızın olması. Eşinize "bak gerekirse ben kendi ayaklarımın üstünde dururum" mesajı vermeniz. Üstelik çocuğunuz kısa bir süre sonra ilkokula başlayacak. Yani kreş masrafı (eşiniz ödemeyecekse) sadece 1,5-2 yıl gibi bir süre sizin cebinizden çıkacak.
Geç gelme gibi bir durum yok4 yaşında çocuk annesinin yanında park yatakta yatmamalı artık. Eşinizin saçmalığına ortak olmayın ikide bir kontrol etmek ne uyuyan çocuğu? Bence başka sıkıntılar var eve geç gelme vs oluyor mu
Bu hikayede annnenizin anlattığı gibi maddi bir rahatlık da yok. Ben bir işler karıştırdığından şüphe ediyorum. Sessiz kalıp takip edin.Malesef yok evin ihtiyaçları dışında kendi ihtiyaçlarımı bazen alır idare et diyor hep
Arkadaşının eşi bu kadar rahat nasıl sizinle ilgili yorumda buluna biliyor?Malesef duygularımın farkında bile değil düşünce yok düzelmez sanırım artık birde her akşam hemen hemen içip geliyor sarhoş olmuyor ama 1 tanede olsa içiyor iki tane arkadaşı var bir gün sahile gittik bi tanesiyle hanımıyla felan bana akıl veriyorlar bende de şöyle suç var çok konuşmayı severim adam dedikş en karıma Kadir eşimin adı Kadir bu kadına nasıl katlanıyor dedin dedi şok oldum eşim yorum da bile bulunmadı
işte idare et dediği anda iş aramaya başlamalıydınızMalesef yok evin ihtiyaçları dışında kendi ihtiyaçlarımı bazen alır idare et diyor hep