- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Benim programım farklı...ve yapmak istemeyen adama yaptiramazsınız. Ben yaptıramam zorla.yapımda yok.
Bu arada bulunduğumuz yer Doğunun bir ilçesi .su sıkıntısı olan bir yer.her zaman su yok.ve köy okulundayım. Bi saat yol gidip geliyorum
Elinden geleni yapıyor aslında. Daha fazlasını yapabileceğini düşünmüyorum.Yapmak istemeyen adama yaptırmamazsınız doğru
Ama o zaman kendinizi temizlik diye parçalamaktan vazgeçmelisiniz
Çünkü adam o işlerin kendiliğinden olduğunu düşünüyor
Ben özel okul sanmıştım tüm gün deyince
Köy okulunda tekli eğitim vardır 1 saat yıl olsa da akşam 5 gibi gelirsiniz herhalde
Bir de ben size yardımcı olmaya çalıştım hani bana yaptıramam vs demişsiniz ya eşinize de bu kadar net olsanız yapar neden yapmasın
Siz de mi aynı durumdasıniz?Seni o kadar iyi anlıyorum ki....
Elinden geleni yapıyor aslında. Daha fazlasını yapabileceğini düşünmüyorum.
Benim beklentim şu bi yığın iş varken dışarı çıkmayı istemesi.ve ertesi gün işe gideceğiz. Annesine gitmek istemediğimi düşünüyo .çünkü benim yogunluğumdan bana gelemiyorlar. Ben sadece annesini görmeye gidebiliyorum.. Aile ile görüşmek istemedigimi düşünüyor
Çalışan bayanım. Bugün gün boyu temizlik yaptım .eşim okul kursundaydi. Geldi.annemlere yemeğe gidelim dedi.karar verdi.ve benim işim bitmemiş ..okunması gereken yazılılar vs..sesimi çıkarmadım gittim.tabi çok kalabalık.başım şişti resmen. Bunu dile getirdim ve suçladı beni.bi daha gelme dedi.annesine de bi daha davet etmeyin dedi.şok oldum.oysaki yarın sabahtan işe gideceğiz..
Tartıştık.sadece kendi işini yap dedi .ben kendi işimi yaparım dedi.ne anneme gel ne de onlar bize gelsin dedi...
Oysaki ben sadece dinlenmek istedim.☺
İşte o bir yığın işe onu dahil edin
Gerekirse yapamasın hatta yapacağım derken bozsun ama dahil olsun farkındalık yaratın
Sizin konunuzda ailesine gitmek var ama başka şehirde olsanız adam gezmeye gitmek isteyecek yine sizin işiniz olduğu için gitmediğinizi anlamayacak
Mesela eşim bir kere anlamlara gidelim dedi geç oldu şimdi gitmeyelim dedi o zaman avm ye gidelim dedi
Az önce söyledim ya geç oldu diye dedim
Mesela o ablasına gitmeme bahanesi olarak algılamış oysa gayet net geç oldu demiştim
Anladım demek istediğini sanırım zamanla olabilecek bir şey
Aynen kesinlikle. Ama ben onu kırmak istemedim.Emrivaki yapmak yerine arayıp sorsun "gidelimmi hayatım işin filan yoksa " diye gitmek istemiyosan istemiyorum desen zorla götürecek hali yok. Baştan hayır diyemiyoruz sonra içten içe kendimizi yiyoruz en büyük hatamız bu sanırım.....
Sizde miAhh ah sende ayni dertten muzdaripsin ..
Olmaz ya.bana yakışmaz .giderim ama isim yoksa...Daha iyi iste ne guzel gitmezsin bir daha.
☺Şu erkekler neden bi orta yolu bulamaz her haltı bildiklerini söylerler ama tırtttt
kendine guvenli ol ve sert bir sekilde onu uyar ama uzulme evliligin ilk zamanlari cok tartisma olur sonra duzeliyo zamanla sende gerektiginde guzellikle gerektiginde kendisinin bulunmaz hint kumasi olmadigi gerektiginde azicik seni kaybetme korkusu hissettirerek bszi seyleri yoluna koyabilirsinBugün hiçbir is yapmadım .kendisi kendine yemek yapıyo şimdi..☺
Teşekkür ederimm..kendine guvenli ol ve sert bir sekilde onu uyar ama uzulme evliligin ilk zamanlari cok tartisma olur sonra duzeliyo zamanla sende gerektiginde guzellikle gerektiginde kendisinin bulunmaz hint kumasi olmadigi gerektiginde azicik seni kaybetme korkusu hissettirerek bszi seyleri yoluna koyabilirsin
Bana da yap,bende yiyeceğim deBugün hiçbir is yapmadım .kendisi kendine yemek yapıyo şimdi..☺
Dedim.tek kişilik yapıyorum dediBana da yap,bende yiyeceğim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?