- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Ya çok şaşkınım...Esinin az yontulmasi lazım sanki..
Başka bi dille söylemiş zaten.ben anlamadım. Eve gelince söylemişİyi olur deseydin.
Kendi işlerini yaparsan ben de kendime daha çok zaman ayırabilirim.
O kadar iş içinde bir de bunların kaprislerini mi çekelim?
Bir de ailesinin yanında artistlik yapıyor.
Oracıkta alsaydın havasını.
Zamanla düzelecek. Erkekler biraz gec idrak ediyor evliliği maalesef. .Ya çok şaşkınım...
Ve beni kırdı .
Ewet yeniyiz ve eşim iyidir ama çok fevri...Zamanla düzelecek. Erkekler biraz gec idrak ediyor evliliği maalesef. .
Güzellikle iyilikle anlatmaya çalış.
Suçlama.
O da evlilikte acemi ve hataları olabilir.
Yeterki ikiniz de birbiriniz için çaba sarf edin.
Olmayacak bişey değil ..
De yapamıyor iş falan. Ama evet annesine gitmeyecegim .Ve ailesinde bütün kadınlar ev hanımı . Eşim biraz da bu yüzden beni anlamıyorNeden evlenince erkekler böyle oluyor ?
Halbuki kaç yıl geçerse geçsin kadınlar kocalarına hep aynı değeri veriyor .
Konu sahibi ev işlerini yarıya böl fazla şımartmışsın, uzun süre de gitme annesine görsün .
Seni o kadar iyi anlıyorum ki....De yapamıyor iş falan. Ama evet annesine gitmeyecegim .Ve ailesinde bütün kadınlar ev hanımı . Eşim biraz da bu yüzden beni anlamıyor
De yapamıyor iş falan. Ama evet annesine gitmeyecegim .Ve ailesinde bütün kadınlar ev hanımı . Eşim biraz da bu yüzden beni anlamıyor
Ya ben gocunmuyorum. O elinden geleni yapıyor . Mesela kendi arkasını toplar. .Ancak annesi çok kalabalıktı bugün .ve benim yapacak işlerim vardı.gittik onun da başı ağrıdı.benim de.dile getirince suçlu oldum.gelme artık dedi.Niye bütün işleri siz yapıyorsunuz boşversenize kalksın kendi işini kendisi halletsin evlenecek olgunluktaymış madem göstersin marifetlerini.Sinir oluyorum kadının hem çalışıp,hem de ev işini tek başına yapmasına...Size değil yanlış anlamayın düşüncesiz kocalara...
Ya önceden de böyle bi durum oldu.ısrar etti gidelim diye.bu sefer de gitmiyorum demedim.bana sormasını bekledim..Konuda tamamen haklısınız
ancak gitmek istemediğiniz zaman gitmeden soykeseydiniz keşke
Siz şimdi onun için yorgun argin gittim ama onun yaptığına bak diye düşünüyorsunuz ama o belli ki bunu anlayacak duygusal zekaya sahip degil
Ah bir de bu ince düşünceleri hak etseler keşke
Bırakın kendi gitsin çok kıymetli ailesine
Onlar için kendinizi uzmeye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?