Anlayış istedim.sadece biraz anlayış..

Benim programım farklı...ve yapmak istemeyen adama yaptiramazsınız. Ben yaptıramam zorla.yapımda yok.
Bu arada bulunduğumuz yer Doğunun bir ilçesi .su sıkıntısı olan bir yer.her zaman su yok.ve köy okulundayım. Bi saat yol gidip geliyorum

Yapmak istemeyen adama yaptırmamazsınız doğru

Ama o zaman kendinizi temizlik diye parçalamaktan vazgeçmelisiniz

Çünkü adam o işlerin kendiliğinden olduğunu düşünüyor

Ben özel okul sanmıştım tüm gün deyince

Köy okulunda tekli eğitim vardır 1 saat yıl olsa da akşam 5 gibi gelirsiniz herhalde

Bir de ben size yardımcı olmaya çalıştım hani bana yaptıramam vs demişsiniz ya eşinize de bu kadar net olsanız yapar neden yapmasın

Yapmak istemeyen adama yaptırmamazsınız doğru

Ama o zaman kendinizi temizlik diye parçalamaktan vazgeçmelisiniz

Çünkü adam o işlerin kendiliğinden olduğunu düşünüyor

Ben özel okul sanmıştım tüm gün deyince

Köy okulunda tekli eğitim vardır 1 saat yıl olsa da akşam 5 gibi gelirsiniz herhalde

Bir de ben size yardımcı olmaya çalıştım hani bana yaptıramam vs demişsiniz ya eşinize de bu kadar net olsanız yapar neden yapmasın
Elinden geleni yapıyor aslında. Daha fazlasını yapabileceğini düşünmüyorum.
Benim beklentim şu bi yığın iş varken dışarı çıkmayı istemesi.ve ertesi gün işe gideceğiz. Annesine gitmek istemediğimi düşünüyo .çünkü benim yogunluğumdan bana gelemiyorlar. Ben sadece annesini görmeye gidebiliyorum.. Aile ile görüşmek istemedigimi düşünüyor

Elinden geleni yapıyor aslında. Daha fazlasını yapabileceğini düşünmüyorum.
Benim beklentim şu bi yığın iş varken dışarı çıkmayı istemesi.ve ertesi gün işe gideceğiz. Annesine gitmek istemediğimi düşünüyo .çünkü benim yogunluğumdan bana gelemiyorlar. Ben sadece annesini görmeye gidebiliyorum.. Aile ile görüşmek istemedigimi düşünüyor

İşte o bir yığın işe onu dahil edin

Gerekirse yapamasın hatta yapacağım derken bozsun ama dahil olsun farkındalık yaratın

Sizin konunuzda ailesine gitmek var ama başka şehirde olsanız adam gezmeye gitmek isteyecek yine sizin işiniz olduğu için gitmediğinizi anlamayacak

Mesela eşim bir kere anlamlara gidelim dedi geç oldu şimdi gitmeyelim dedi o zaman avm ye gidelim dedi

Az önce söyledim ya geç oldu diye dedim

Mesela o ablasına gitmeme bahanesi olarak algılamış oysa gayet net geç oldu demiştim

O nedenle işin olduğunu anlamasını sağla

Çalışan bayanım. Bugün gün boyu temizlik yaptım .eşim okul kursundaydi. Geldi.annemlere yemeğe gidelim dedi.karar verdi.ve benim işim bitmemiş ..okunması gereken yazılılar vs..sesimi çıkarmadım gittim.tabi çok kalabalık.başım şişti resmen. Bunu dile getirdim ve suçladı beni.bi daha gelme dedi.annesine de bi daha davet etmeyin dedi.şok oldum.oysaki yarın sabahtan işe gideceğiz..
Tartıştık.sadece kendi işini yap dedi .ben kendi işimi yaparım dedi.ne anneme gel ne de onlar bize gelsin dedi...
Oysaki ben sadece dinlenmek istedim.☺

Ahh ah sende ayni dertten muzdaripsin ..:oops:

Emrivaki yapmak yerine arayıp sorsun "gidelimmi hayatım işin filan yoksa " diye gitmek istemiyosan istemiyorum desen zorla götürecek hali yok. Baştan hayır diyemiyoruz sonra içten içe kendimizi yiyoruz en büyük hatamız bu sanırım.....

İşte o bir yığın işe onu dahil edin

Gerekirse yapamasın hatta yapacağım derken bozsun ama dahil olsun farkındalık yaratın

Sizin konunuzda ailesine gitmek var ama başka şehirde olsanız adam gezmeye gitmek isteyecek yine sizin işiniz olduğu için gitmediğinizi anlamayacak

Mesela eşim bir kere anlamlara gidelim dedi geç oldu şimdi gitmeyelim dedi o zaman avm ye gidelim dedi

Az önce söyledim ya geç oldu diye dedim

Mesela o ablasına gitmeme bahanesi olarak algılamış oysa gayet net geç oldu demiştim

Anladım demek istediğini sanırım zamanla olabilecek bir şey

Bugün hiçbir is yapmadım .kendisi kendine yemek yapıyo şimdi..☺
kendine guvenli ol ve sert bir sekilde onu uyar ama uzulme evliligin ilk zamanlari cok tartisma olur sonra duzeliyo zamanla sende gerektiginde guzellikle gerektiginde kendisinin bulunmaz hint kumasi olmadigi gerektiginde azicik seni kaybetme korkusu hissettirerek bszi seyleri yoluna koyabilirsin

kendine guvenli ol ve sert bir sekilde onu uyar ama uzulme evliligin ilk zamanlari cok tartisma olur sonra duzeliyo zamanla sende gerektiginde guzellikle gerektiginde kendisinin bulunmaz hint kumasi olmadigi gerektiginde azicik seni kaybetme korkusu hissettirerek bszi seyleri yoluna koyabilirsin
Teşekkür ederimm..

erkekleri fazla rahata alıştırırsan böyle biyerleri kalkıyor... yok öyle erkek gelsin yatsın, kadın canı çıksın evde...
işler paylaşılarak yapılmalı.. o çalışıyorsa sende çalışıyorsun, bi zahmet tutsun bişeylerin ucundan...

Back
X