Anlayış istedim.sadece biraz anlayış..

erkekleri fazla rahata alıştırırsan böyle biyerleri kalkıyor... yok öyle erkek gelsin yatsın, kadın canı çıksın evde...
işler paylaşılarak yapılmalı.. o çalışıyorsa sende çalışıyorsun, bi zahmet tutsun bişeylerin ucundan...
Çok haklısın . Emegimi görmeli .bunu ancak yaparak anlar.
Makineye atıyorsun vs diyo ama bi enerji harcıyor insan..

Erkekler her konuda tartışabilir ve sonra barışması çok kolay olabilir. Sadece bir konu hariç: anneleri..
Orada sebep, sonuç aramaksızın hep bir açıklamaları vardır kendilerince.
Sadece bu konuda tartışmaya girmeden harika bir şekilde ilişki yürütülebilir. Şu durum için de "he he " deyip geçeceksin erkeğin en anladığı dil.

Erkekler her konuda tartışabilir ve sonra barışması çok kolay olabilir. Sadece bir konu hariç: anneleri..
Orada sebep, sonuç aramaksızın hep bir açıklamaları vardır kendilerince.
Sadece bu konuda tartışmaya girmeden harika bir şekilde ilişki yürütülebilir. Şu durum için de "he he " deyip geçeceksin erkeğin en anladığı dil.
Ahh kayıtsız kalmak..umursamamak... keşke becerebilsem..

Becermen lazım. Yoksa didişip durursunuz.
Düşün geçmişi, yaşadığınız tartışmaları bu konuyla ilgili.
Varabildiğiniz bir nokta var mı? ya da ilerleme?
Haklısın aslında .azıcık bi değişim oluyo sadece.ama işte hep iyiyken birden soğumak zor geliyo.yaklaşsam bile yanaşmaz.o yüzden o konusmuyo ben de konuşmuyorum.

Haklısın aslında .azıcık bi değişim oluyo sadece.ama işte hep iyiyken birden soğumak zor geliyo.yaklaşsam bile yanaşmaz.o yüzden o konusmuyo ben de konuşmuyorum.
FAzla üstelememek lazım bu durumlarda.
Sonuçta annesinin mutluluğa senin mutsuzluğunu seçiyor. En azından nötr yaklaşabilmeyi öğrensin. Öğret bunu ona.

Back
X