Anlayış istedim.sadece biraz anlayış..

Siz peki gitmem yorgunum ve îşim var dediniz mi

Hem gitti hem de orda sürat astı düşüncesinde eşiniz

Onun halinizden anlamasını beklemeyin açık açık söyleyin

O şimdi bana ne yapmasın temizlik yorulmasın o zaman modunda

Yapmayın ama cidden yapmayın klozet sararsın lavabo sabundan görünmesin evdeki tüm tabak bardak bitinceye kadar da bulaşık vs de yıkamayın

Çamaşırlar zaten uzun zaman önce ona bırakılmalıydı

Ben dayanamam titizim vs demeyin ama görsün hanyayı konyayı
Deneyeceğim gerçekten. Bu hafta bir şey yapmayacağım. Evet titizim.ama deneyeceğim. Görsün ve anlasın .alışveriş yaptık gelmeden.olduğu gibi mutfağa bıraktım. Hiç poşetler e dokunmadım. Üstümü değiştirip yatağa girdim...yarın da kahvaltı hazirlamayacagim.

Siz peki gitmem yorgunum ve îşim var dediniz mi

Hem gitti hem de orda sürat astı düşüncesinde eşiniz

Onun halinizden anlamasını beklemeyin açık açık söyleyin

O şimdi bana ne yapmasın temizlik yorulmasın o zaman modunda

Yapmayın ama cidden yapmayın klozet sararsın lavabo sabundan görünmesin evdeki tüm tabak bardak bitinceye kadar da bulaşık vs de yıkamayın

Çamaşırlar zaten uzun zaman önce ona bırakılmalıydı

Ben dayanamam titizim vs demeyin ama görsün hanyayı konyayı
Kendisi ailesi ile görüşmek istemedigimi düşünüyor.Oysaki çok yoruluyorum.zamanım yok.her şeyim planlı .ve ailesinde çalışan kadın yok. Vakitleri bol.

Çalısıp evine kendine ona ve ailesine zMan ayırıyosun o napıyooo nankörlükkk kendi işinize bakın görsünn anlasın bazılarına söylemeyip gösterceksinn ee erkeklerin kafasıda kalın oldığu içinn

Ohh ne güzel dedin bana uyar deseydin. Terbiyesizlik etmiş gerçekten. Ama şimdi konuşsanzda anlamaz bence sakin bi zamanda anlat kendini, yok anlamaz devam ederse keyfi bilir canım koskoca insan sonuçta. Gitsin kendi

bende .umarım kararlı olurum.
Bende eşimde meslektaşız sizinle,malum çok yorucu bir işimiz var. Eşim benden çok ev işi yapar neredeyse. Sende tüm yükü alma üzerine yazık değil mi? İkinizde çalışıyorsunuz o yan gelip yatarken sen evde çalışmaya devam. Böyle bir hayat tarzı için ev kızıyla evlenmeliydi

Kendisi ailesi ile görüşmek istemedigimi düşünüyor.Oysaki çok yoruluyorum.zamanım yok.her şeyim planlı .ve ailesinde çalışan kadın yok. Vakitleri bol.

İşte bu nedenle o bakıp anlayamaz açıkça söyleyeceksin şunu şunu yaptım annen bunları tüm haftada yapıyor ben bir günde diye

Bir de anladığım kadarı ile Öğretmensiniz işleri pazara bırakmayın diğer günlere de bölüştürün

Bende eşimde meslektaşız sizinle,malum çok yorucu bir işimiz var. Eşim benden çok ev işi yapar neredeyse. Sende tüm yükü alma üzerine yazık değil mi? İkinizde çalışıyorsunuz o yan gelip yatarken sen evde çalışmaya devam. Böyle bir hayat tarzı için ev kızıyla evlenmeliydi
Ben de öyle dedim.keşke bi ev kızı ile evlenseydin. Kendi ev isi yapamıyor. Ama arkasını toplar.evin bütün alışverişini yapar.geri kalan her sey bana ait..

İşte bu nedenle o bakıp anlayamaz açıkça söyleyeceksin şunu şunu yaptım annen bunları tüm haftada yapıyor ben bir günde diye

Bir de anladığım kadarı ile Öğretmensiniz işleri pazara bırakmayın diğer günlere de bölüştürün
Tüm gün çalışıyorum haftaiçi anca yemek ile uğraşıyorum. Haftasonu mecburen temizlik yapıyorum..

Tüm gün çalışıyorum haftaiçi anca yemek ile uğraşıyorum. Haftasonu mecburen temizlik yapıyorum..

Bakın çoğumuz tüm gün çalışıyoruz

Cumartesi de dahil

Çamaşırlar hafta içi yıkanır biz işte iken eve gelince de asılır vs

Îki kişi zaten evde değilsiniz çok da temizlik gerekmez ki

Tabii her hafta tüm camı kapıyı silmezseniz

Ayrıca siz yemek yaparken de eşiniz süpürgeyî alıp odalarda gezdirebilir ya da fırça ile cif i lavaboya sürebilir

Yapamaz demeyin öğrenir ben 5 yaşındaki çocuğa yaptırıyorum

Yani hafta sonunuz size kalırsa daha az gerilirsiniz zira sîzde saçını süpürge ettim anlamadı psikolojisi başlamış ki bu çok tehlikeli

Şimdi tabii ki iş vs yapmayın ama barışınca da iş bölümünü gözden geçirin

Tüm gün çalışıyorsanız bir de, yazılıları da okulda halletseniz eve iş getirmek de sizi yorar haklı olarak

Bakın çoğumuz tüm gün çalışıyoruz

Cumartesi de dahil

Çamaşırlar hafta içi yıkanır biz işte iken eve gelince de asılır vs

Îki kişi zaten evde değilsiniz çok da temizlik gerekmez ki

Tabii her hafta tüm camı kapıyı silmezseniz

Ayrıca siz yemek yaparken de eşiniz süpürgeyî alıp odalarda gezdirebilir ya da fırça ile cif i lavaboya sürebilir

Yapamaz demeyin öğrenir ben 5 yaşındaki çocuğa yaptırıyorum

Yani hafta sonunuz size kalırsa daha az gerilirsiniz zira sîzde saçını süpürge ettim anlamadı psikolojisi başlamış ki bu çok tehlikeli

Şimdi tabii ki iş vs yapmayın ama barışınca da iş bölümünü gözden geçirin

Tüm gün çalışıyorsanız bir de, yazılıları da okulda halletseniz eve iş getirmek de sizi yorar haklı olarak
Benim programım farklı...ve yapmak istemeyen adama yaptiramazsınız. Ben yaptıramam zorla.yapımda yok.
Bu arada bulunduğumuz yer Doğunun bir ilçesi .su sıkıntısı olan bir yer.her zaman su yok.ve köy okulundayım. Bi saat yol gidip geliyorum

Back
X