• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayış istedim.sadece biraz anlayış..

fakat bu derin bir tutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
364
147
103
Çalışan bayanım. Bugün gün boyu temizlik yaptım .eşim okul kursundaydi. Geldi.annemlere yemeğe gidelim dedi.karar verdi.ve benim işim bitmemiş ..okunması gereken yazılılar vs..sesimi çıkarmadım gittim.tabi çok kalabalık.başım şişti resmen. Bunu dile getirdim ve suçladı beni.bi daha gelme dedi.annesine de bi daha davet etmeyin dedi.şok oldum.oysaki yarın sabahtan işe gideceğiz..
Tartıştık.sadece kendi işini yap dedi .ben kendi işimi yaparım dedi.ne anneme gel ne de onlar bize gelsin dedi...
Oysaki ben sadece dinlenmek istedim.☺

Ya çok şaşkınım...
Ve beni kırdı .
Zamanla düzelecek. Erkekler biraz gec idrak ediyor evliliği maalesef. .
Güzellikle iyilikle anlatmaya çalış.
Suçlama.
O da evlilikte acemi ve hataları olabilir.
Yeterki ikiniz de birbiriniz için çaba sarf edin.
Olmayacak bişey değil ..

Zamanla düzelecek. Erkekler biraz gec idrak ediyor evliliği maalesef. .
Güzellikle iyilikle anlatmaya çalış.
Suçlama.
O da evlilikte acemi ve hataları olabilir.
Yeterki ikiniz de birbiriniz için çaba sarf edin.
Olmayacak bişey değil ..
Ewet yeniyiz ve eşim iyidir ama çok fevri...
Ve ben çok yoruluyorum

Neden evlenince erkekler böyle oluyor ?
Halbuki kaç yıl geçerse geçsin kadınlar kocalarına hep aynı değeri veriyor .

Konu sahibi ev işlerini yarıya böl fazla şımartmışsın, uzun süre de gitme annesine görsün .
De yapamıyor iş falan. Ama evet annesine gitmeyecegim .Ve ailesinde bütün kadınlar ev hanımı . Eşim biraz da bu yüzden beni anlamıyor

Niye bütün işleri siz yapıyorsunuz boşversenize kalksın kendi işini kendisi halletsin evlenecek olgunluktaymış madem göstersin marifetlerini.Sinir oluyorum kadının hem çalışıp,hem de ev işini tek başına yapmasına...Size değil yanlış anlamayın düşüncesiz kocalara...

Konuda tamamen haklısınız
ancak gitmek istemediğiniz zaman gitmeden soykeseydiniz keşke
Siz şimdi onun için yorgun argin gittim ama onun yaptığına bak diye düşünüyorsunuz ama o belli ki bunu anlayacak duygusal zekaya sahip degil
Ah bir de bu ince düşünceleri hak etseler keşke
Bırakın kendi gitsin çok kıymetli ailesine
Onlar için kendinizi uzmeye değmez

Ailesinin yaninda böyle cengaverlik yapanlara ne desem bilemiyorum.
Dertleri aferin almak ya da 'erkekliklerini' ispatlamak sanirim.
Ne kadar anlayiş goruyorsaniz siz de o kadar gosterin.
Fedakarliginizi hakeden biri yok karsinizda.

Siz peki gitmem yorgunum ve îşim var dediniz mi

Hem gitti hem de orda sürat astı düşüncesinde eşiniz

Onun halinizden anlamasını beklemeyin açık açık söyleyin

O şimdi bana ne yapmasın temizlik yorulmasın o zaman modunda

Yapmayın ama cidden yapmayın klozet sararsın lavabo sabundan görünmesin evdeki tüm tabak bardak bitinceye kadar da bulaşık vs de yıkamayın

Çamaşırlar zaten uzun zaman önce ona bırakılmalıydı

Ben dayanamam titizim vs demeyin ama görsün hanyayı konyayı

Bu ne ya yok bide anasının babasının yanında ergen gibi triplerde o anda ben gelmeyeyim bu eve ama sen burda kal deseydin keşke

Niye bütün işleri siz yapıyorsunuz boşversenize kalksın kendi işini kendisi halletsin evlenecek olgunluktaymış madem göstersin marifetlerini.Sinir oluyorum kadının hem çalışıp,hem de ev işini tek başına yapmasına...Size değil yanlış anlamayın düşüncesiz kocalara...
Ya ben gocunmuyorum. O elinden geleni yapıyor . Mesela kendi arkasını toplar. .Ancak annesi çok kalabalıktı bugün .ve benim yapacak işlerim vardı.gittik onun da başı ağrıdı.benim de.dile getirince suçlu oldum.gelme artık dedi.

Konuda tamamen haklısınız
ancak gitmek istemediğiniz zaman gitmeden soykeseydiniz keşke
Siz şimdi onun için yorgun argin gittim ama onun yaptığına bak diye düşünüyorsunuz ama o belli ki bunu anlayacak duygusal zekaya sahip degil
Ah bir de bu ince düşünceleri hak etseler keşke
Bırakın kendi gitsin çok kıymetli ailesine
Onlar için kendinizi uzmeye değmez
Ya önceden de böyle bi durum oldu.ısrar etti gidelim diye.bu sefer de gitmiyorum demedim.bana sormasını bekledim..

Back
X