anlayamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var :(

babee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
40
0
86
35
İzmir
uzun bir aradan sonra hayatımda yeni biri var ve güzel şeyler hissediyorum ona. ayrı şehirlerde yaşıyoruz ananesi bi kaç akrabası benimle aynı şehirdeler hatta kardeşide burada okuyor o yüzden sık sık yanıma gelebilir yada ben gidebilirm mesafelerin sorun olcağını hiç düşünmedim zaten o da birbirimize güvenirsek uzaklık problem değil diyordu.Daha bir hafta önce burdaydı ve bizim ilk görüşmemizdi ondan önce uzun bir süre konuşmuştuk ondan sonra görüşmeye karar verdik. sırf benim için o kadar saat yok geldi ve aynı gün geri döndü. herşey çok güzeldi o gün. o gittikten sonrada herşey yolundaydı artık birlikteydik ama herşey kendiliğinden gelişti birden sevgili olduk ama bir kaç gündür anlayamıyorum onu belki çok yeniyiz ve birbirimizi çok iyi tanımıyoruz o yüzden bu çok normal diyebilirsiniz bende öyle düşündüm önce. size bi kaç örnek veriyim dün hiç konuşmadık ondan önceki günde bütün gün aramadı gece geç bir saatte aradı ve ne yaptın bu gün dedğimde merveyle görüştük dedi (okuldan arkadaşıymış) biraz bozuldum çünkü bir kızla bir erkeğin gerçekten çok yakın arkadaş olabnilceğine inanmadığını söylemişti ve sanırım bu söyledğini unuttu neyse ben onun gibi düşünmediğim için bir şey söylemek istemedim tam bu konu geçti derken biz konuşurken ece diye başka bir arkdaşı aradı ve geç bir saatti artık kendimi tutamadım ve rahtsız olduğumu söyledim oda bana hak verdi ve merak etme ben onu halledicem bi daha aramaz bu saatte bende rahatsız oldum dedi. bir sonraki gün tekrar konuştuğumuzda ben bu konuyu açmadım o eceyle konuştum dedi ne konuştunuz dedim hiç öyle konuştuk geçen gün ders çalışıoyormuş canı sıkılmış aramış dedi aramamasını söylemedinmi dedim söyleyemedim bi daha ararsa söylerim dedi ben biraz sinirlendim ama tuttum kendimi zaten konuşmalarıda çok sinir bozucuydu çok rahattı boşuna sinrleniosun daraldım falan demeye başladı bende daraldım diyince konuyu değiştirdi hiç birşey olmamış gibi konuşmaya başladı sonra ece öyle bir kız değil buraya gelince tanışırsınz faln dedi bende çok uzatmamaya karar verdim ama bu konuşmadan sonra dün hiç aramadı. daha ilk günlerden böyle olması yanlış geliyor bana. o gittikten iki gün sonra ben onun yanına gidebilmek için program yapmaya başladım ama bunları ona hiç söyleyemedim çünkü üç gündür sürekli bi tadsızlık çıktı. bazen beni umursamadığını düşünüyorum. bazende öyle birşey söylüyoki tamam ben abartıyorum diyorum. biz kızlar biraz duygusal düşünüyoruz o yüzden bu konuyu bir erkek arkdaşımla paylaştım dün çok üzülmüştüm ve konuşmaya ihtiyacım vardı oda bir erkek gözüyle bana hak verdi hatta ya onlar ya ben de dedi ama ben öyle bir şey yapamam tabi ki arkdaşları olcak zaten ben sana ne yaptığımı söylüyorum ortada kötü bir şey olsa neden söyliyim diyor bu konuda haklı ama bana söylüyor diyede herşeyi yapamaz onada söyledim. bilmiyorum kızlar sadece bu kız arkdaş konularıda değil bazen çok duyarsız olduğunu düşünüyorum dün hiç aramadı bende ona kızgın olduğum için aramak istemedim zaten ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

daha cok yenısınız sureklı arasın ılgılensın dıyorsun ama her ınsan bır olmuyor ıste sende onu cok arayıp merak ettıgını kıskandıgını bellı etme bence zamanla oturacaktır ılıskınız sıkma canını sende ona ılgısız davran bıraz da oda anlasın

sen ona guven yanı daha cok yenısınız guvenıde ne kadar saglamıs olabılır bılemıyorum ama tabıkıde kız arkadaslarıda olacak onlarlada konusacak senın gıbı bende erkek arkadasıma kıskanclık yapmıstım eskı erkek arkadasıma yanı...onunda taa lıseden berı tanıdıgı bı kız arkadası vardı ve onunla tenıse gıdıyorlardı bende halıyle o kızı tanımadıgım ıcın cok kıskanclık yapmıstım tenıse gıtme onunula fılan demıstım sonra bı gun aradı benı dedıkı x le beraberız bı yerde oturduk fılan dedı ben ıyıcene cınlendım tabı ama bellı etmedım sadece dedımkı tamam sen otur neden aradınkı bırlıkte guzel vakıt gecırın hadı kapat telefonu arkadasına ayıp olmasın fılan demıstım oda senı bılıyor anlattım ve senınle tanısmak ıstıor bı aksam ayarlayalım gorusun tanısın dedı...ama bız ayrıldık tabıkı.. ( ama o kızla bı alakası yok bu durumun sende sıkma ole bırak gıtsın dusunen taraf o olsun

canım bana biraz ilgisz geldi erkek arkadaşın bence fazla üzerine düşme o seni arasın sorsun sorgulasın üzerilerine düşmeye gelmiyor bunlar kendini geri çek biraz

katılıyorum Özgeye sende ilgisiz davran.Eğer senin ilgilenmediğin zaman zarfı içerisinde oda ilgilenmezse yol yakınken boşver gitsin derim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…