Hiç takılma sal gitsin. En azından erkenden belli etmiş. Buluşup vakit ayırıp bir şeyler paylaşsan sonrasında daha çok üzülürdün. Bir yandan da iyi oldu gözüyle bak.Evet ben de psikopatca buluyorum. Inanamiyorum ya konustugu cumlelere ve yaptigi harekete bakiyorum. Kendi aklimdan, mantigimdan suphe ettim.
Ya bırak neyi zorluyorsun. Kendince elde ettiğini düşünmüş haspam. Arama sorma, ilgilenme, sen ortadan kaybol yani, iletişimi kes. 3 gün sonra msj atar.Mesajlarima ya da aramalarima bakmiyor ki?
Tekrar güvenebileceğiniz biri karşınıza çıkacaktır belki de çıkmayacak.Ayni dusunuyorum ama ben bundan sonra nasil guvenecegim diye yazdim zaten. Gercekten ben nasil guvenirim ki bir insana?
"6 yıl önceki adamı bana hatırlattığın ve doğru bir karar verdiğimi bana kanıtladığın için teşekkür ederim" yazar her yerden engellerdim..Merhaba hanimlar. Benim size sormak istedigim bir soru var. Benim 6 senedir tanidigim yasi ve hayat sartlari nedeniyle reddettigim bir adam var. (Yasi benden kucuk, su an 30 yasinda). Neyse reddettikten sonra ben iletisimi kestim. Fakat o bir kac ayda bir aradi. Engellesem instadan buldu ama 6 senedir bir sekilde iletisimde benimle. Ben bu zamana kadar onu hep izledim. Kafamda olan seyleri oturtmaya calistim ve arkadas gibi konustum bir sure sonra. Fakat gecen pazar benim bir geyik mesajimla olaylar degisti. Bana dedi ki; beni yanina yakistiramadin. Ben de dedim; senden hoslandim, hala hoslaniyorum ama arkadasligini da seviyorum. Neyse bana eger reddetmesem 6 yillik iliskimizin olacagini, beraber zaman gecirecegimizi soyledi ve ben gec olmadigini belirttim. Bana bulusma teklif etti. Farkli illerdeyiz ve sadece 1 gunu bos. Yanima gelip, geri donecegini belirtti. Ben de gitmek istedigim yerleri soyledim. Her hafta bir yere gideriz yeter ki mutlu ol dedi. Ne desem sen mutlu olacaksan olur dedi. Ertesi gun iki satir konustuk ve sonra hic bir mesajima bakmamaya basladi. Ne yaziyor, ne bakiyor. Kaza gecirdi sandim fakat hikayeme baktigini gordum. Bugun bulusacaktik. Kendimi cok kotu hissediyorum. Cok zalimce geliyor bu yaptigi. Siz ne dusunuyorsunuz? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Seni çantada keklik gördüğü için artık umursamamış, hep senin mutluluğunu isteyen bir (sözde)adam neden şimdi böyle yaptı sence? Arkana bile bakmadan kaç.Merhaba hanimlar. Benim size sormak istedigim bir soru var. Benim 6 senedir tanidigim yasi ve hayat sartlari nedeniyle reddettigim bir adam var. (Yasi benden kucuk, su an 30 yasinda). Neyse reddettikten sonra ben iletisimi kestim. Fakat o bir kac ayda bir aradi. Engellesem instadan buldu ama 6 senedir bir sekilde iletisimde benimle. Ben bu zamana kadar onu hep izledim. Kafamda olan seyleri oturtmaya calistim ve arkadas gibi konustum bir sure sonra. Fakat gecen pazar benim bir geyik mesajimla olaylar degisti. Bana dedi ki; beni yanina yakistiramadin. Ben de dedim; senden hoslandim, hala hoslaniyorum ama arkadasligini da seviyorum. Neyse bana eger reddetmesem 6 yillik iliskimizin olacagini, beraber zaman gecirecegimizi soyledi ve ben gec olmadigini belirttim. Bana bulusma teklif etti. Farkli illerdeyiz ve sadece 1 gunu bos. Yanima gelip, geri donecegini belirtti. Ben de gitmek istedigim yerleri soyledim. Her hafta bir yere gideriz yeter ki mutlu ol dedi. Ne desem sen mutlu olacaksan olur dedi. Ertesi gun iki satir konustuk ve sonra hic bir mesajima bakmamaya basladi. Ne yaziyor, ne bakiyor. Kaza gecirdi sandim fakat hikayeme baktigini gordum. Bugun bulusacaktik. Kendimi cok kotu hissediyorum. Cok zalimce geliyor bu yaptigi. Siz ne dusunuyorsunuz? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Net intikam almış. Bir de 6 sene bu şekilde bana kafayı takan biri olsa onunla randevulaşmam polise veririmMerhaba hanimlar. Benim size sormak istedigim bir soru var. Benim 6 senedir tanidigim yasi ve hayat sartlari nedeniyle reddettigim bir adam var. (Yasi benden kucuk, su an 30 yasinda). Neyse reddettikten sonra ben iletisimi kestim. Fakat o bir kac ayda bir aradi. Engellesem instadan buldu ama 6 senedir bir sekilde iletisimde benimle. Ben bu zamana kadar onu hep izledim. Kafamda olan seyleri oturtmaya calistim ve arkadas gibi konustum bir sure sonra. Fakat gecen pazar benim bir geyik mesajimla olaylar degisti. Bana dedi ki; beni yanina yakistiramadin. Ben de dedim; senden hoslandim, hala hoslaniyorum ama arkadasligini da seviyorum. Neyse bana eger reddetmesem 6 yillik iliskimizin olacagini, beraber zaman gecirecegimizi soyledi ve ben gec olmadigini belirttim. Bana bulusma teklif etti. Farkli illerdeyiz ve sadece 1 gunu bos. Yanima gelip, geri donecegini belirtti. Ben de gitmek istedigim yerleri soyledim. Her hafta bir yere gideriz yeter ki mutlu ol dedi. Ne desem sen mutlu olacaksan olur dedi. Ertesi gun iki satir konustuk ve sonra hic bir mesajima bakmamaya basladi. Ne yaziyor, ne bakiyor. Kaza gecirdi sandim fakat hikayeme baktigini gordum. Bugun bulusacaktik. Kendimi cok kotu hissediyorum. Cok zalimce geliyor bu yaptigi. Siz ne dusunuyorsunuz? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Masraflarin sorun olacagini sanmiyorum ama onun benim tanidigim insan olmadigini dusunuyorum. Yuzyuze gorusmelerimiz vardi.Farklı illerdeyiz demişsin, bu cevabı reelde yüzyüze gelmiş olduğunuzu varsayarak veriyorum. Bunca yıl peşinden koştuktan sonra, tam buluşacağında gelmemesinin makul ve mantıklı bir açıklaması vardır diye düşünüyorum, belki de maddi olarak buluştuğunuzda masrafları karşılayacak durumda değildi.
Ama, eğer bunca yıl yüz yüze gelmeden sadece sosyal medya ve telefonla iletişim halindeysen, ne kadar takip edersen et onun gösterdiği kadarını görürsün!
Nikah gunu terketmeyi dusundum bir an. Ne kadar karaktersiz bir davranis olur. Sonuna kadar haklisiniz.İnsanın da hiç boşluğuna denk gelmeye gelmiyor. 6 yıl boyunca sırt çevirebilmek için mi peşinizden koşmuş. Bu egoyla çok yaşamaz bence zaten. İyi bari daha fazla hırs yapıp nikah günü terketmedi. Verilmiş sadakanız varmış.
Belli olmaz ki canım, erkek kişisinin çoğunluğu para konusunda atıp tutmaya bayılır, bilemezsin. Dediğim gibi umarım gerçekten makul ve mantıklı bir cevabı vardır.Masraflarin sorun olacagini sanmiyorum ama onun benim tanidigim insan olmadigini dusunuyorum. Yuzyuze gorusmelerimiz vardi.
Belki bir duygu bosluguma gelmistir. Buraya konu acma nedenim de bu zaten. Olaylari tek bir perspektiften bakmak istemiyorum. Herkesin gorusunu bilmek istiyorum ama bazen direk konu yerine kisiye saldiri oldugu icin de temkinliyim. Begenmediginiz mesajimi gordum ama ben yazilana karsilik verdim.Net intikam almış. Bir de 6 sene bu şekilde bana kafayı takan biri olsa onunla randevulaşmam polise veririm
Ben bir seyin baslamasinda heves kaciran bir durum varsa zaten bir daha duzelecegini dusunmem. Bu konu farkli tabi. Bunda her sey var bana gore.( saygisizlik, terbiyesizlik, onem vermeme... vs) oluymus gibi dusunmeyi planliyorum kafamda.Bence adama son bir mesaj atmak bile adamın bir taraflarını iyice havaya kaldıracak. Hiç engelleyip silmeden hiçbir şey olmamış gibi siz de yazmayın bence. "Vay be varlığım yokluğum birmiş demek, ne oldu diye sormadın bile" diye ağlayarak iki gün sonra arar ezik. Bu kez de siz cevap vermezsini
Para sorun olsaydi bile bahaneler uretirdi. Ben yokmusum gibi davrandi. Bu bence para olayini curutuyor.Belli olmaz ki canım, erkek kişisinin çoğunluğu para konusunda atıp tutmaya bayılır, bilemezsin. Dediğim gibi umarım gerçekten makul ve mantıklı bir cevabı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?