Anlayamadim.

Evet ben de psikopatca buluyorum. Inanamiyorum ya konustugu cumlelere ve yaptigi harekete bakiyorum. Kendi aklimdan, mantigimdan suphe ettim.
Hiç takılma sal gitsin. En azından erkenden belli etmiş. Buluşup vakit ayırıp bir şeyler paylaşsan sonrasında daha çok üzülürdün. Bir yandan da iyi oldu gözüyle bak.

Ben olsam engellemezdim. Engelleyecek kadar önem verdigimi düşünmesini istemezdim.

Bana intikamdan çok akli 5 karış havada salak ve sorumsuz bi tip gibi geldi.

Yani bu embesil intikam duygusu ile 6 senedir sizinle uğraşmaz. Uğraşamaz. Uğraşmak ona zul gelir. BeceremeZ. Üşenir. Öyle bir profil aldım kendisinden.

Yazarsa ya da ararsa ölü taklidi yapın. Hiç-bir şekilde iletişim kurmayın. Erkeklerin gerizekali birer embesil olduklarını unutmayın.

Şimdi bu mikro organizma 3 gün sonra sizi arar bir akıl tutulması yaşadığını, bu anın hayalini çok kurduğunu ve sizin onu daha önce reddetmenizden kaynaklı bir özgüven problemi yaşayıp karşınıza çıkmaya cesaret edemediğini söyleyebilir çünkü böyle tek hücreli canlılar genelde hep aynı ayağa yatar. Kesinlikle bu “çocukla” uğraşmayın Peyami Safa’nın da dediği gibi zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. Bu sünepeden çok çok daha iyilerine layıksınız emin olun.

6 sene bir şey yaşamadan birine ayni hisleri besleyemez insan gibi geliyor bana. Olsa olsa takinti yapmiştir, sizinle ilişki vs yaşarsa takintisi geçer iyice diye dusunuyorum. Zaten hafiften olumlu adim attiginizda bile sizi sallamiş ufaktan.
Bu kadar uzun sureli takinti sahibi tipler bana normal gelmiyor o ayri.

Ayni dusunuyorum ama ben bundan sonra nasil guvenecegim diye yazdim zaten. Gercekten ben nasil guvenirim ki bir insana?
Tekrar güvenebileceğiniz biri karşınıza çıkacaktır belki de çıkmayacak.
Siz kendi içinizde mutlu olun kendi hayatınızı yaşayın olur ya da olmaz çokta önemi yok.

"6 yıl önceki adamı bana hatırlattığın ve doğru bir karar verdiğimi bana kanıtladığın için teşekkür ederim" yazar her yerden engellerdim..

Ay dötüm... Ergenlikten cikamamis büyük erkek çocuğu. Sanki o dünyada tek kalmışta sen peşinden kosacaksin. Sal gitsin, hic orali olma. Engelleme de, yoksa g*tü iyice atmosfer dışına çıkar. Seni seviyorum deyip yüzüme bakmayan erkeği anında çöpe atarim ben, bu ne böyle.

Seni çantada keklik gördüğü için artık umursamamış, hep senin mutluluğunu isteyen bir (sözde)adam neden şimdi böyle yaptı sence? Arkana bile bakmadan kaç.

Farklı illerdeyiz demişsin, bu cevabı reelde yüzyüze gelmiş olduğunuzu varsayarak veriyorum. Bunca yıl peşinden koştuktan sonra, tam buluşacağında gelmemesinin makul ve mantıklı bir açıklaması vardır diye düşünüyorum, belki de maddi olarak buluştuğunuzda masrafları karşılayacak durumda değildi.

Ama, eğer bunca yıl yüz yüze gelmeden sadece sosyal medya ve telefonla iletişim halindeysen, ne kadar takip edersen et onun gösterdiği kadarını görürsün!

Bence adama son bir mesaj atmak bile adamın bir taraflarını iyice havaya kaldıracak. Hiç engelleyip silmeden hiçbir şey olmamış gibi siz de yazmayın bence. "Vay be varlığım yokluğum birmiş demek, ne oldu diye sormadın bile" diye ağlayarak iki gün sonra arar ezik. Bu kez de siz cevap vermezsiniz.

Net intikam almış. Bir de 6 sene bu şekilde bana kafayı takan biri olsa onunla randevulaşmam polise veririm

İnsanın da hiç boşluğuna denk gelmeye gelmiyor. 6 yıl boyunca sırt çevirebilmek için mi peşinizden koşmuş. Bu egoyla çok yaşamaz bence zaten. İyi bari daha fazla hırs yapıp nikah günü terketmedi. Verilmiş sadakanız varmış.

Masraflarin sorun olacagini sanmiyorum ama onun benim tanidigim insan olmadigini dusunuyorum. Yuzyuze gorusmelerimiz vardi.

Nikah gunu terketmeyi dusundum bir an. Ne kadar karaktersiz bir davranis olur. Sonuna kadar haklisiniz.

Masraflarin sorun olacagini sanmiyorum ama onun benim tanidigim insan olmadigini dusunuyorum. Yuzyuze gorusmelerimiz vardi.
Belli olmaz ki canım, erkek kişisinin çoğunluğu para konusunda atıp tutmaya bayılır, bilemezsin. Dediğim gibi umarım gerçekten makul ve mantıklı bir cevabı vardır.

Net intikam almış. Bir de 6 sene bu şekilde bana kafayı takan biri olsa onunla randevulaşmam polise veririm
Belki bir duygu bosluguma gelmistir. Buraya konu acma nedenim de bu zaten. Olaylari tek bir perspektiften bakmak istemiyorum. Herkesin gorusunu bilmek istiyorum ama bazen direk konu yerine kisiye saldiri oldugu icin de temkinliyim. Begenmediginiz mesajimi gordum ama ben yazilana karsilik verdim.

Ben bir seyin baslamasinda heves kaciran bir durum varsa zaten bir daha duzelecegini dusunmem. Bu konu farkli tabi. Bunda her sey var bana gore.( saygisizlik, terbiyesizlik, onem vermeme... vs) oluymus gibi dusunmeyi planliyorum kafamda.

İntikam ya da elde etme hırsı ile birden soğuyan duygular. İletişim kurmayın bundan sonra bence. Pek tekin birinde değil gibi. 6 yıl takıntılı gibi ulaşmaya çalışmak biraz tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…