Anlayamadim.

Bazı erkekler bir kızın peşinde koşar koşar, ardından kızdan bir yeşil ışık görünce aynı hızda geriye kaçarlar.

Hani avcılardır ya? Küçük aklınca, ondan hoşlandığınızı anlayınca bir cazibeniz kalmadı belki de. Kusura bakmayın bu da benim bakış açım olsun.

Empati kurdum
Aşırı bozulurdum ama asla çaktırmadan bir mesajla veda ederdim. 6 yıldır seni kabul etmemekle nasıl isabetli bir karar vermişim daha iyi anladım minavlinde...
Mutlaka bahane sunacaktır ya bir kaza ya olağanüstü bir toplantı vs..
İnanıp yola devam ederseniz hem aşık olur hem acı çekersiniz. Bana takıntılı bir narsist profili çizdi bu velet

Tesekkur ederim.

Haklisiniz. Cok kotu hissediyorum.

Egosunu tatmin etmiş gibi geldi amaa koskoca 6 sene hastalık olmalı bu..

Adam için adeta bir challange olmuşsunuz
Bu kızı tavlar miyim/ tavlayamaz miyim.
Yıllarca hırs yapmış, sizden olur yanıt gelince de ilgisi kaçmış.
Boşver,demek ki köpek yerine konmaktan anlıyor. Anladığı dilden konus

Her yerden engelle ve yok ol.
Cidden çok psikopatça bir davranış.
6 yıllık ilişki olurmuş peh. Sana 6 sn ayırdığıma bile yazıkmış de en son içinde kalacaksa.

Demek ki ben yanlis tanimisim

6 yıllık ilişki olurmuş peh. Sana 6 sn ayırdığıma bile yazıkmış de en son içinde kalacaksa.
Evet ben de psikopatca buluyorum. Inanamiyorum ya konustugu cumlelere ve yaptigi harekete bakiyorum. Kendi aklimdan, mantigimdan suphe ettim.

Merhaba, öncelikle hakikaten yaşadığınız duruma inanılmaz öfkelendim.
Alıntı yaptığım arkadaşlara katılıyorum, nasıl çocuk bir düşünce tarzı.
Her yerden engelleyin bence de, son sözü söylediğiniz bir mesaj da atabilirsiniz içinizde kalırsa bir şey demeden engellemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…