Gelirse nasil sacmalar inanin bilemiyorum. Bunun aciklamasi bile olamaz cunku.Kesin ertesi gunlerde gelir..
Ben gelmedim sende merak edip aramadin diye de sacma sapan zirvalayarak savunur kendini..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirse nasil sacmalar inanin bilemiyorum. Bunun aciklamasi bile olamaz cunku.Kesin ertesi gunlerde gelir..
Ben gelmedim sende merak edip aramadin diye de sacma sapan zirvalayarak savunur kendini..
Beni sallamamak icin de 6 yil beklemis olmamaliydi. Inan cozemiyorumIntikam icin 6 yıl boyunca beklemiş olamaz heralde
Rıca ederim cnm.Yazini cok enerjik bir sesle okudum nedense. Oyle bir enerjin var sanirim. Tesekkur ederim guzel yorumun icin ❤
Hayir kurmadi.Çok merak ettim hala hiç iletişim kurmadı mı?
Tesekkur ederim.Bazı erkekler bir kızın peşinde koşar koşar, ardından kızdan bir yeşil ışık görünce aynı hızda geriye kaçarlar.
Hani avcılardır ya? Küçük aklınca, ondan hoşlandığınızı anlayınca bir cazibeniz kalmadı belki de. Kusura bakmayın bu da benim bakış açım olsun.
Haklisiniz. Cok kotu hissediyorum.Empati kurdum
Aşırı bozulurdum ama asla çaktırmadan bir mesajla veda ederdim. 6 yıldır seni kabul etmemekle nasıl isabetli bir karar vermişim daha iyi anladım minavlinde...
Mutlaka bahane sunacaktır ya bir kaza ya olağanüstü bir toplantı vs..
İnanıp yola devam ederseniz hem aşık olur hem acı çekersiniz. Bana takıntılı bir narsist profili çizdi bu velet
Egosunu tatmin etmiş gibi geldi amaa koskoca 6 sene hastalık olmalı bu..Merhaba hanimlar. Benim size sormak istedigim bir soru var. Benim 6 senedir tanidigim yasi ve hayat sartlari nedeniyle reddettigim bir adam var. (Yasi benden kucuk, su an 30 yasinda). Neyse reddettikten sonra ben iletisimi kestim. Fakat o bir kac ayda bir aradi. Engellesem instadan buldu ama 6 senedir bir sekilde iletisimde benimle. Ben bu zamana kadar onu hep izledim. Kafamda olan seyleri oturtmaya calistim ve arkadas gibi konustum bir sure sonra. Fakat gecen pazar benim bir geyik mesajimla olaylar degisti. Bana dedi ki; beni yanina yakistiramadin. Ben de dedim; senden hoslandim, hala hoslaniyorum ama arkadasligini da seviyorum. Neyse bana eger reddetmesem 6 yillik iliskimizin olacagini, beraber zaman gecirecegimizi soyledi ve ben gec olmadigini belirttim. Bana bulusma teklif etti. Farkli illerdeyiz ve sadece 1 gunu bos. Yanima gelip, geri donecegini belirtti. Ben de gitmek istedigim yerleri soyledim. Her hafta bir yere gideriz yeter ki mutlu ol dedi. Ne desem sen mutlu olacaksan olur dedi. Ertesi gun iki satir konustuk ve sonra hic bir mesajima bakmamaya basladi. Ne yaziyor, ne bakiyor. Kaza gecirdi sandim fakat hikayeme baktigini gordum. Bugun bulusacaktik. Kendimi cok kotu hissediyorum. Cok zalimce geliyor bu yaptigi. Siz ne dusunuyorsunuz? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Egosunu tatmin etmiş gibi geldi amaa koskoca 6 sene
Su an da bile cevrimici mesela.Egosunu tatmin etmiş gibi geldi amaa koskoca 6 sene hastalık olmalı bu..
Cok tuhaf. Keske bu kadar beklemeseydi.Bana sizden intikam almış sonra soğuk yapmış gibi geldi. Boş verin gitsin yerinizde olsam iletişim halinde olmaz ve güvenmezdim böyle birine.
Demek ki ben yanlis tanimisimAdam için adeta bir challange olmuşsunuz
Bu kızı tavlar miyim/ tavlayamaz miyim.
Yıllarca hırs yapmış, sizden olur yanıt gelince de ilgisi kaçmış.
Boşver,demek ki köpek yerine konmaktan anlıyor. Anladığı dilden konus
Evet ben de psikopatca buluyorum. Inanamiyorum ya konustugu cumlelere ve yaptigi harekete bakiyorum. Kendi aklimdan, mantigimdan suphe ettim.Her yerden engelle ve yok ol.
Cidden çok psikopatça bir davranış.
6 yıllık ilişki olurmuş peh. Sana 6 sn ayırdığıma bile yazıkmış de en son içinde kalacaksa.
Empati kurdum
Aşırı bozulurdum ama asla çaktırmadan bir mesajla veda ederdim. 6 yıldır seni kabul etmemekle nasıl isabetli bir karar vermişim daha iyi anladım minavlinde...
Mutlaka bahane sunacaktır ya bir kaza ya olağanüstü bir toplantı vs..
İnanıp yola devam ederseniz hem aşık olur hem acı çekersiniz. Bana takıntılı bir narsist profili çizdi bu velet
Merhaba, öncelikle hakikaten yaşadığınız duruma inanılmaz öfkelendim.Her yerden engelle ve yok ol.
Cidden çok psikopatça bir davranış.
6 yıllık ilişki olurmuş peh. Sana 6 sn ayırdığıma bile yazıkmış de en son içinde kalacaksa.