Anlayamadim.

Bu olaya çok benzer birşey yaşadım. Farklı şehirlerde yaşadağımız, üniden arkadaşım vardı, yaklaşık 10 yıl boyunca hem arkadaşça hem de arada flört ederek konuştuk, benim olduğum şehirde işi oluyordu sık sık, görüşüyorduk iş için geldiği zamanlarda , arada ilişkilerimiz oluyordu hayatımızda ama biz hep arkadaşız diye konuşuyorduk, benden hoşlandığına da emindim, arada evlenirsek nasıl olur fln diye konular açıyordu o, benim uzun ilişkilerim oldu ama onun 2 ayı geçen ilişkisi olmadı o 10 yıllık süreçte, ben hep vardım hayatında, en yakın arkadaşı gibi sürekli benimle mesajlaşırdı, arardı. Ama ne zaman yüzyüze görüşmek için benim olduğum şehre gelecek olsa (1buçuk saatlik yol ), ki kendi hep teklif ederdi gelicem diye, bir gün önce saçma bahanelerle iptal ederdi, yok kar yağacakmış, yok annemlerle yeni eve mobilya bakmaya gidicez, yok hastayım fln. Hatta en son yine bir cumartesi gelicem dediği gün, cuma akşamı , geliyor musun kesin yazdım, ilk defa 1 ay kadar cevap vermedi, hiçbir şey yazmadı, iyi de oldu ben de onu tamamen çıkardım hayatımdan, acaba ciddi baksak nasıl olur diye düşünmüştüm ama bir halt olmayacağını anladım,şuan nişanlıyım zaten. Neden öyle yapıyordu bilmiyorum, cimrilikten mi, özgüvensizlik mi yada sadece klavye flörtözü müydü?

Cok ilginc psikolojiye sahip insanlar var cidden. Sorsan en karakterli onlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…