Anlayamadim.

Düşünmeye bile değmez zihnine yazık edersin böyleleri için hiç üzülme. Anca laf ebeliği yapan ormantik tipler işte.

Üzerinden 6 sene geçmiş nedeninin önemi yok bence.
Geçirdiğiniz çok çok zor bir süreç sizi en iyi ben anlarım ama şartlardan dolayı olmamış.
Şimdi de olmazdı zaten bana kalırsa çünkü olacak olsaydı o zor zamanlarda bir şekilde olurdu diye düşünüyorum.
Sonuçta 6 yılda onun hayatında da kimbilir neler olmuştur..
Sizde aramayın sormayın şu saatten sonra.

Ben şeyi anlamadım. Bu 6 sene boyunca hem reddettiniz hem de konuşmaya devam mı ettiniz?
Ben sevgili olmayi reddettim. O evlenme teklifiyle gelmek istedi direk. Daha tanimiyordum bu nedenle olmaz dedim. Reddedince de hayatimdan cikardim. Telefonunu falan sildim. Ama o aradi. Merak ediyorum seni dedi. Onceleri sert ciktim ama ben de hoslanmaya baslamistim ve boyle devam etti. Bu arada nickiniz bana bir mesaj gibi

Şu an siz 39 , adam 30 yaşında. İlk tanıştığınızda adam 24 yaşında ve öğrenciymiş. Bu insanla hangi ortamda tanıştınız? 6 sene boyunca neredeyse sizden 10 yaş küçük bir adamı neden izlediniz ve arkadaş gibi konuştunuz ? Bu 6 yıl içerisinde ne değişti ?

Haklisiniz aslinda o zamanlar olamadi. Belki kurtaririz sandim ama basarisizlikla sonuclandi. Sen mutlu ol soyle yapalim boyle yapalim derken beni mutsuz etmekmis niyeti galiba.

Haklisiniz aslinda o zamanlar olamadi. Belki kurtaririz sandim ama basarisizlikla sonuclandi. Sen mutlu ol soyle yapalim boyle yapalim derken beni mutsuz etmekmis niyeti galiba.
Yok ya içinden ne geçirdi bilmiyorum ama hayırlısı diyelim sizin için.
Ben bundan sonra yine sizi aramasını bekliyorum açıkçası şöyle üzerinden biraz zaman geçsin kesin arar yine randevu verebilir, konuşmaya devam etmek isteyebilir, size bir bahane sunabilir..

Anladım. Yani intikam geldi aklım ilk. Umarım başına saksı düşmüştür. Yeşil alandan acildedir. Size dönememiştir. Yarın taburcu olup döner.

Ilk tanistigimizda gec bir ogrencilik surecindeydi. Uzatip duruyordu. Ben kendimden kucuk olmasini uygun bulmadim. Hayatini yasasin istedim onceleri. Bencillik gibi geldi bana. Sanirim siz yasi vurgularken baska seyler ima etmeye calisiyorsunuz. Daha acik olun lutfen.

Ayni dusunuyorum ama ben bundan sonra nasil guvenecegim diye yazdim zaten. Gercekten ben nasil guvenirim ki bir insana?

O dönem adamı kendinize yaş ve konum itibariyle denk bulmamışsınız. Aradan geçen 6 yılda fikrinizi değiştiren ne oldu ?

Yazini cok enerjik bir sesle okudum nedense. Oyle bir enerjin var sanirim. Tesekkur ederim guzel yorumun icin ❤

Aslinda hala is durumu yok gibi ve inanin isini umursamiyorum. Ben daha olgun olmasini istemistim. Sanirim o olgunluk ona ugramamis.

Ogrenciligi uzamis, 30 yasina gelmis bir iste tutunamamis...Ben bu kisinin size yaptigina sasirmadim bu yazdiklarinizi gorunce. Sorumsuzmus demek, daha iyilerini hak ettiginize eminim.

Ogrenciligi uzamis, 30 yasina gelmis bir iste tutunamamis...Ben bu kisinin size yaptigina sasirmadim bu yazdiklarinizi gorunce. Sorumsuzmus demek, daha iyilerini hak ettiginize eminim.
Tesekkur ederim. Zaten reddedilmek ya da hayatimda biri var dese koymazdi inanin. Aninda arkama bakmazdim. Bana en cok koyacak hareket buydu ve bunu yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…